HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 05.08.2023, 09:11Za Rožmanov krah u proljeće 2021 (nakon kojeg mu karijera kreće nepovratno nizbrdo) kriv je Mišković jer se jedna utakmica odgodila u krivo vrijeme.

:svakacast:

Po meni on nije trebao da ode iz Rijeke nego je trebao da odradi sezonu s klubom do kraja
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 05.08.2023, 15:50Po meni on nije trebao da ode iz Rijeke nego je trebao da odradi sezonu s klubom do kraja
Tomić je od preuzimanja klupe do kraja sezone skupio 29 bodova iz 14 utakmica (2,07 ppm) i tek u zadnjem kolu na guz osigurao Europu.

Kako bi taj rasplet po tebi izgledao da je Rožman ostao do kraja sezone?
#degenerik

05.08.2023, 16:00 #512 Last Edit: 05.08.2023, 16:02 by tomyrijeka
Quote from: Fornax on 05.08.2023, 15:58
Quote from: tomyrijeka on 05.08.2023, 15:50Po meni on nije trebao da ode iz Rijeke nego je trebao da odradi sezonu s klubom do kraja
Tomić je od preuzimanja klupe do kraja sezone skupio 29 bodova iz 14 utakmica (2,07 ppm) i tek u zadnjem kolu na guz osigurao Europu.

Bili bi izborili finale Kupa kao i Europu sigurno, on je ipak posljednji trofejni nas trener zasada kao sto nam je zadnji donio skupinu EL
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 05.08.2023, 16:00
Quote from: Fornax on 05.08.2023, 15:58

Bili bi izborili finale Kupa kao i Europu sigurno, on je ipak posljednji trofejni nas trener zasada kao i onaj koji nam je donio skupinu EL

Isuse ne opet...  ::)

Quote from: tomyrijeka on 05.08.2023, 16:00Bili bi izborili finale Kupa kao i Europu sigurno, on je ipak posljednji trofejni nas trener zasada kao sto nam je zadnji donio skupinu EL
Ček, siguran si da bi Rožman, koji je do tada u sezoni imao 1,45 ppm i pet vezanih utakmica bez pobjede (među kojima dva domaća poraza od Hajduka) do kraja sezone magično broj bodova po utakmici digao na razinu kojoj se nikad u svojoj trenerskoj karijeri nije ni približio?
#degenerik

Quote from: Fornax on 05.08.2023, 16:05
Quote from: tomyrijeka on 05.08.2023, 16:00Bili bi izborili finale Kupa kao i Europu sigurno, on je ipak posljednji trofejni nas trener zasada kao sto nam je zadnji donio skupinu EL
Ček, siguran si da bi Rožman, koji je do tada u sezoni imao 1,45 ppm i pet vezanih utakmica bez pobjede (među kojima dva domaća poraza od Hajduka) do kraja sezone magično broj bodova po utakmici digao na razinu kojoj se nikad u svojoj trenerskoj karijeri nije ni približio?
Necemo nikad znati ali ja mislim da bi sta je Tomic poslije te utakmice sa Goricom u kojoj smo osvojili 3. mjesto na kraju napravio dobroga u Ri bio između toga (neuspjeha i uspjeha) da se i on upise zlatnim slovima u povijesne knjige Rijeke i desi se potom raspad Rijeke u završnici iduce sezone, bez oba Kupa je ostao isto kao sto je katastrofalno pripremio ogled protiv PAOK-a na domaćem terenu a ovo sve sto sam nabrojio moje mišljenje je da nikad nije ni trebao postati nasim trenerom
Forza Fiume ale!

U pravu si. Uostalom tomyrijeka i tomygoran imaju isto trofeja dok je trofejni Rožman koji je gazio igrom Napoli i Sociedad je danas trener jednog od najuglednijih klubova na Balkanu svih vremena.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 05.08.2023, 16:23jednog od najuglednijih klubova na Balkanu svih vremena.
Sarajevo je bilo dvaput prvak bivše države dekretom komunističkih vlasti koji je po tebi ništetan.  :bo:
#degenerik

Ivo Ištuk ima tri naslova prvaka BiH koliko se sjećam. BH nogomet nije nužno mjerilo kvalitete.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 05.08.2023, 16:57Ivo Ištuk ima tri naslova prvaka BiH koliko se sjećam. BH nogomet nije nužno mjerilo kvalitete.

Nije nikako, ali Sarajevo je krema nogometa bivše države, realno veći klub od Rijeke i Maribora :)

Dakle karijera mu napreduje!

Quote from: Fornax on 05.08.2023, 16:29
Quote from: Projeto on 05.08.2023, 16:23jednog od najuglednijih klubova na Balkanu svih vremena.
Sarajevo je bilo dvaput prvak bivše države dekretom komunističkih vlasti koji je po tebi ništetan.  :bo:

Voliš tu i tamo nabaciti fejk njuzić radi zezancije pa moram sve provjeravati.

https://fksarajevo.ba/vijesti/na-danasnji-dan-prije-29-godina-fk-sarajevo-je-osvojio-drugu-titulu-prvaka-jugoslavije/1662

Koga vise boli patka za rozmana 🙂. Neka mu je sa srecom.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ma meni je vrhunski šta Hajduk i Zvezda imaju istog sponzora - rusku državnu naftnu kompaniju - i da se nikad jači Hajduk sastoji od tri bitna igrača rođena u Splitu i hrpe crnaca, kakvima su do pred 10 godina hukali kad su igrali za Dinamo.
#navodninavijač

Evo materijala za Badbeata... :))
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje