HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Jel postoji jos liga gdje se odgadaju utakmice kao kod nas? Jasno mi je da je to za dobrobit klubova i europe, al da se stvarno ne moze odigrat mjesec ili dva u ritmu četvrtak - nedjelja...

Z
Karoglan dobio otkaz. Treba Tadiju u Istru pogurat.

Quote from: jopa on 08.08.2023, 22:40Jel postoji jos liga gdje se odgadaju utakmice kao kod nas? Jasno mi je da je to za dobrobit klubova i europe, al da se stvarno ne moze odigrat mjesec ili dva u ritmu četvrtak - nedjelja...

Premiership.

R
Znači odgađaju samo najbolji :svakacast:

Dinamo - Varaždin 19.8.
Dinamo - AEK 19.8.
LPQ4 22.8. ili ELq4 24.8.
Dinamo - Rijeka 27.8.
LPQ4 30.8. ili ELq4 31.8.
Osijek - Dinamo 2.9.

Rijeka - Lokomotiva 20.8.
Lille - Rijeka 24.8.
Dinamo - Rijeka 27.8.
Rijeka - Lille 31.8.
Rijeka - Varaždin 3.9.

Znači ovime su odgodili i Varaždin. :svakacast:

https://twitter.com/gnkdinamo/status/1688874772157927424
#navodninavijač

09.08.2023, 09:38 #605 Last Edit: 09.08.2023, 09:40 by Fornax
Čisto ako vam je promaklo, oglasio se i Mister "Pusti smrada" (jer eto, hrvatski nogometni puk valjda još uvijek zanima šta misli Mamićev rektalni sociopat)...

Boktejebo, gledaj tu psiho facu.

Edit: čekaj malo, bez gostujućih navijača? Uefa će stvarno nakon ovoga Dinamu pustit domaću publiku na utakmici?

Jesus fuck, ako grci imaju imalo sampoštovanja, neće putovati u ZG.
#degenerik

Quote from: TIR on 09.08.2023, 09:23Dinamo - Varaždin 19.8.
Dinamo - AEK 19.8.
LPQ4 22.8. ili ELq4 24.8.
Dinamo - Rijeka 27.8.
LPQ4 30.8. ili ELq4 31.8.
Osijek - Dinamo 2.9.

Znači ovime su odgodili i Varaždin. :svakacast:
To po nekom defaultu, jer pravo na jednu odgodu na vlastiti zahtjev su sada ispucali.?
PS A i ja svašta pitam  8)  kad je dinamo u pitanju, sve za dobrobit hrvatskog nogometa.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 09.08.2023, 10:00To po nekom defaultu, jer pravo na jednu odgodu na vlastiti zahtjev su sada ispucali.?
PS A i ja svašta pitam  8)  kad je dinamo u pitanju, sve za dobrobit hrvatskog nogometa.

Mislim da ovo ne ulazi u njihovu kvotu, već se utakmica automatski odgađa zbog euro utakmice u istom terminu. Nije li pinamo svoju odgodu ispucao protiv lokomotive u slijedećem kolu?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 09.08.2023, 11:16
Quote from: D2 on 09.08.2023, 10:00To po nekom defaultu, jer pravo na jednu odgodu na vlastiti zahtjev su sada ispucali.?

Mislim da ovo ne ulazi u njihovu kvotu, već se utakmica automatski odgađa zbog euro utakmice u istom terminu. Nije li pinamo svoju odgodu ispucao protiv lokomotive u slijedećem kolu?
Teka sam sada skužio da je isti datum Varaždina i AEka to je OK.  Ovo boldano je utakmica s Lokomotivom koju spominjem kao odgodu koju su sada potrošili.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Fornax on 09.08.2023, 09:38Čisto ako vam je promaklo, oglasio se i Mister "Pusti smrada" (jer eto, hrvatski nogometni puk valjda još uvijek zanima šta misli Mamićev rektalni sociopat)...

Edit: čekaj malo, bez gostujućih navijača? Uefa će stvarno nakon ovoga Dinamu pustit domaću publiku na utakmici?

Iskreno ne citam indeks pa nemam pojma sta je strucnjak pricao, ali zasto mislis da ne bi trebalo bit publike? O kakvom samopostovanju grka pricas? Pa oni na veliko iskorisravaju ovu tragediju da prodju dalje za zelenim stolom, jebe se njima za navijaca isto kao sta mene zaboli za dinamo, ali ako cemo bit iskreni niti je sranje bilo na stadionu, niti je dinamo organizirao ikakav prijevoz. Maksimalna kazna krivcima, ali klub sa time nema veze
"When you are 4-0 up you should never lose 7-1." – Lawrie McMenemy

Quote from: PIVA on 09.08.2023, 20:09
Quote from: Fornax on 09.08.2023, 09:38Čisto ako vam je promaklo, oglasio se i Mister "Pusti smrada" (jer eto, hrvatski nogometni puk valjda još uvijek zanima šta misli Mamićev rektalni sociopat)...

Iskreno ne citam indeks pa nemam pojma sta je strucnjak pricao, ali zasto mislis da ne bi trebalo bit publike? O kakvom samopostovanju grka pricas? Pa oni na veliko iskorisravaju ovu tragediju da prodju dalje za zelenim stolom, jebe se njima za navijaca isto kao sta mene zaboli za dinamo, ali ako cemo bit iskreni niti je sranje bilo na stadionu, niti je dinamo organizirao ikakav prijevoz. Maksimalna kazna krivcima, ali klub sa time nema veze

Istina, AEK se baš smradovski ponio u svemu ovome
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: PIVA on 09.08.2023, 20:09Maksimalna kazna krivcima, ali klub sa time nema veze
Samo što je Dinamo (tada Croatia) već jednom izbačen iz Europe zbog nereda izvan utakmice, u kojima nitko nije smrtno stradao.

Tako da u tezu da klub s tim nema veze nisam 100% uvjeren, jer UEFA je već postavila presedan.
#degenerik

Emocije su velike, a AEK mora misliti na sebe i na odnos sa svojim navijačima te mi je reakcija i gaženje Dinama skroz razumljivo.

Zanima me da li će Dinamo organizirati minutu šutnje za navijača i reakcija tribina...

U ostalim vijestima:

https://www.istra24.hr/sport-i-rekreacija/smjena-karoglana-steka-zbog-isplate-novca-gonzalo-garcia-vraca-se-na-klupu-istre?fbclid=IwAR1RYyjXBGFCh9HHDi9fFH3t3ZnsPPGLMkjyuvHOKm0xwmBZpNLl3G3MVaI

QuoteKritičari kluba, posebno zbog odlaska Garcije i dolaska Karoglana, ali i naknadnog odlaska napadača Bakrara, odgovornim smatraju sportskog direktora NK Istre Sašu Bjelanovića.

Buna sluga! Znači Sale potjera najjačeg HNL stranca nakon Keka i Jakira, mora ga plaćati, dovede si kompicu i potjera ga nakon tri tekme i morati će ga plaćati :) I sada traže natrag Garciju.

Telegraf:

Rokas ozlijeđen na minimalno 2 mjeseca. Ozlijedio se na Jadranskom derbiju.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

A
Quote from: Fornax on 09.08.2023, 20:31
Quote from: PIVA on 09.08.2023, 20:09Maksimalna kazna krivcima, ali klub sa time nema veze
Samo što je Dinamo (tada Croatia) već jednom izbačen iz Europe zbog nereda izvan utakmice, u kojima nitko nije smrtno stradao.

Tako da u tezu da klub s tim nema veze nisam 100% uvjeren, jer UEFA je već postavila presedan.

Danas sam imao prilike malo ćakulati sa nekolicinom ljudi iz Zg, simpatizerima mordora. Koliko su pouzdano točno informirani ja ne znam, ali svi su mi odreda rekli da onog njihovog "kućnog redara" Antolića ako sam dobro zapamtio, nisu smjeli izgubiti. Bez njega navodno, ovi navijački psi buldozi su taman pušteni sa lanca, a posljedice ćemo tek vidjeti...stekao sam dojam da je ova grčka tragedija izravna posljedica, a slično se može očekivati i u budućnosti

Istrijani očekivali da će sav novac ostati njima valjda :D
#navodninavijač