HNL Sezona 2023/24

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Rijeka bi trebala igrati gotovo savršeno, perfektno, bez kikseva...i vjerojatno osvojiti rekordan broj bodova...uzdam se u Gospu...

Mi trebamo gledati samo sebe i kako napraviti dobru ekipu, s dobrom igrom i "povećanim apetitom". Zamaranje nekakvim suparnicima i koliko će ih kakiti ili ne, nema pretjerano smisla jer na kraju se nas pita kakav će biti rezultat kad izađemo na teren.
Znam da nam nije drago gledati hadjuk koji na nešto liči i kojeg je krenu rezultat, kao što nam nije drago gledati šarane ili purger, no na kraju još je slađe ako nešto osvojiš uz jakog suparnika.
Ona sezona ne bi bila ni upola onako slatka da nije bilo "respecta", "pusti smrada", stalnog pritiska igranja u terminu iza dinama i čega se svega još možemo sjetiti. Zato raširimo osmjeh od uha do uha i guštajmo u Rijeci, na kraju krajeva svi će oni na kraju imati manje bodova od nas, je li tako forumski puče?  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Iz tvoje tipkovnice u bespuća internetske zbilje!  :svakacast:

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sn-doznaju-veliki-posao-dinama-mogao-bi-propasti-u-senzacionalnom-obratu-evo-sto-se-dogada-15364963

Kako osmi klub HNL-a piša po šestome. Predivno. Ne događa se često, ali nadajmo se da hoće. No, za svaki slučaj da ne, uživajte u raspadu Dinama! Kao totalna pomrčina sunca, bit će vam žao, ako ne se ne divite dok je vrijeme.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 14.08.2023, 17:01https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sn-doznaju-veliki-posao-dinama-mogao-bi-propasti-u-senzacionalnom-obratu-evo-sto-se-dogada-15364963

Kako osmi klub HNL-a piša po šestome. Predivno. Ne događa se često, ali nadajmo se da hoće. No, za svaki slučaj da ne, uživajte u raspadu Dinama! Kao totalna pomrčina sunca, bit će vam žao, ako ne se ne divite dok je vrijeme.

Ma lupetaju u prazno, lik pokušava iskamčit još par sto evrića... moš mislit da će mu fejnord ponudit išta više za stojkovića, a kačavend je ionako package deal, mislim da se taj neće u dinamu naigrati
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Quote from: Uzaludni on 14.08.2023, 18:23
Quote from: Projeto on 14.08.2023, 17:01https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sn-doznaju-veliki-posao-dinama-mogao-bi-propasti-u-senzacionalnom-obratu-evo-sto-se-dogada-15364963

Ma lupetaju u prazno, lik pokušava iskamčit još par sto evrića... moš mislit da će mu fejnord ponudit išta više za stojkovića, a kačavend je ionako package deal, mislim da se taj neće u dinamu naigrati

Vjerojatno se niti jedan niti drugi baš neće naigrati, ali u konačnici, njihov problem...na isti način su nestali mnogi, pa će barem imati društvo :)

Quote from: armada on 14.08.2023, 18:31
Quote from: Uzaludni on 14.08.2023, 18:23

Vjerojatno se niti jedan niti drugi baš neće naigrati, ali u konačnici, njihov problem...na isti način su nestali mnogi, pa će barem imati društvo :)

Nezz, meni se obojica jako sviđaju ko igrači, meni to izgleda kao Majer Ivanušec priča..  :bo:

Kačavenda je potrgao križne lani tako da je tu malo zapelo, ali čini se da je ok.. mislim da upravo zbog njih nisu išli po Frigana.. 

Stojković je pet puta bolji i kompletniji igrač obzirom na Kačavendinu ozlijedu prošle godine.
#navodninavijač

Ne bi me iznenadilo da grci večeras spremaju nekakvu "nevinu" provokaciju, tipa da svi nose majice ispod dresova na kojima piše nešto što će isprovocirat bbb-ovce na neku mahnitu reakciju... ne volim dinamo i mislim da zaslužuju sve šta će ih snaći ali svejedno ne volim ni ovakve kretene koji koriste ružnu situaciju za svoju dobit...a šta tek reći za grčki NS koji je prekinuo komunikaciju sa našim? Bože, kakvi kreteni sve skupa 🤦

15.08.2023, 15:50 #654 Last Edit: 15.08.2023, 15:58 by Fornax
Ja se pak nadam da Boysi neće moć odoljet i da će nam priredit lijep show.

#degenerik

Quote from: Fornax on 15.08.2023, 15:50Ja se pak nadam da Boysi neće moć odoljet i da će nam priredit lijep show.

Nadam se da je bar dio ovih sa slika sad u grčkom pržunu.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
bit će cirkus sigurno, još ako bude minuta šutnje....

Bit ce veci cirkus u Grckoj
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.08.2023, 19:34Bit ce veci cirkus u Grckoj

U Grčkoj je ionako stalno cirkus, zašto bi vezano za fudbal bilo išta drugačije 🤷

dinamo igra reprizu utakmice iz prvog kola 😂