Dresovi

Started by Zelko Maler, 30.05.2023, 11:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A ovaj ima pored kladionice i farmu peradi.
Dakle, Ivane Perišiću, vrime je da napokon dobiješ peradarnik!

M
Quote from: TIR on 13.07.2023, 14:10Ma ulaže on posvuda. Od pilića u Sisku, sponzora Šibenika, do nas. Ne očekujem nikakav SF.

Ovako sa ajmo reć neutralnog stajališta, zanima me mišljenje sponzora lige o klubu kojeg sponzorira njihov izravni rival?
Možda mu je motiv da porazi izravnog rivala ulažući ogromna sredstva u jedan klub koji će osvojit cijelu ligu.

Quote from: dadoht on 13.07.2023, 14:18
Quote from: Fornax on 13.07.2023, 14:02Ukrajinski oligarh. Blago nama.

Mama ŠĆ je odradila svoje  :neretljak:
Da, taj je ogroman domoljub, sponzorira nogomet dok Zelenski okolo plače kako zapad ne šalje dovoljno...

Pametan čovjek, ovdje se barem zna gdje će lova završiti (valjda, nadam se).
#degenerik

Quote from: Fornax on 13.07.2023, 15:15
Quote from: dadoht on 13.07.2023, 14:18
Quote from: Fornax on 13.07.2023, 14:02Ukrajinski oligarh. Blago nama.

Mama ŠĆ je odradila svoje  :neretljak:
Da, taj je ogroman domoljub, sponzorira nogomet dok Zelenski okolo plače kako zapad ne šalje dovoljno...

Pametan čovjek, ovdje se barem zna gdje će lova završiti (valjda, nadam se).

Hrvatska bojna  :bo:

A
Sviđa mi se bijeli dres a crni tako tako. Nadam se da će plava bit druga garnitura kao i do sad a ne crna.
Šta se tiče toga šta je kladionica sponzor stvarno vas ne kužim. Liga nam je supersport, svuda su ušle i svi uzimaju neke pare a sad kad je napokon netko odlučio sponzorirat Rijeku nevalja. Ostala je navodno Sava kao sponzor( 300 k) su bili, za Jadran hotele se spominje (1 mil po sezoni) a ovi su na dresu tako da su očito jači. Budite sretni jer nam to donosi ovakav prijelazni rok jer da je ostala samo Sava Frigan bi već bio u Dinamo a i još bi netko otišao za daj šta daš.

Osim toga mi vec imamo jednu kladionicu kao jedan od sponzora a to je germania. Na lijevom rukavu se lijepo istice logo  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 13.07.2023, 16:52Osim toga mi vec imamo jednu kladionicu kao jedan od sponzora a to je germania. Na lijevom rukavu se lijepo istice logo  8) .

Ni desna nije prazna, zapravo samo je sredina nedostajala  ;)

Z
dobri su dresovi. Ovaj crni da ima umjesto crnog bordo s plavim detaljima bi bilo bolje ( po meni)

Z
13.07.2023, 19:49 #173 Last Edit: 13.07.2023, 19:50 by Zelko Maler
Što se tiče glavnog sponzora, to bi morao biti u iznos od cca 1.5 - 2 mil eura godišnje. S tim bi bili zadovoljni. Sava je koliko bila cca 500k? Premalo. Mislim da ako je FavBet glavni sponzor da će dati milju sigurno. možda i više.

Na crnom fali malo boje. Bijela i svjetlo plava jako pašu na crno i šteta da nema više manjih detalja bijelo-plavih, tipa rukav, kragna, pokoja linija pešekana, ali ok. Morat ćemo ga vidjeti in vivo za konačni sud

A
Ah ta moda, nekome lijepo nekome grdo. Ako se dobro sjećam, lani smo na starom forumu imali konsenzus oko dresa...ove godine smo već lagano podijeljeni. To bi trebao biti dovoljan dokaz da ovogodišnji dres neće dosegnuti slavu lanjskog. Meni se inače više dopada ovaj tamniji jer mi je na svjetlijoj varijanti nekako pretjerano naglašen križ i "grubi" su mi prijelazi boja. Na tamnom je to mnogo manje primjetno ili je gotovo neprimjetno. Ali ta škura boja mi jednostavno nije boja Rijeke. Sve u svemu, ako bi govorili o nekom drugom klubu, čije boje i jesu tamne, a ne o Rijeci, ovaj tamni bi bio jaaaaako dobar. Ovaj svijetli jest OK, ali...lanjski ga šije za 3 koplja

Slazem se. Lanjski mi je 3 koplja bolji. Kazem, steta sto Zigman ne dobije slobodne ruke nego mora ukomponirat Miskove fiks ideje.
Siguran sam da na cistom bijelom dresu se moze dizajnerski puno bolje izrazit i da se pesekan da izvest puno ljepse, pa moze se cak i peraja ukomponirat kao neki "križni" detalj, ovako sa zadanom formom je puno teze.

Z
Ovo mi je najjače kao Miško dizajnira dres, Miško veže dizajneru ruke ... Koja komedija...😂😂😂😂

13.07.2023, 22:23 #178 Last Edit: 13.07.2023, 22:44 by Fornax
Quote from: ZZZZ7777 on 13.07.2023, 22:11Ovo mi je najjače kao Miško dizajnira dres, Miško veže dizajneru ruke ... Koja komedija...😂😂😂😂
Kome se ti ovdje točno rugaš, btj?

Šta je čovjek objektivno krivo rekao? Da je Jure imao 100% odriješene ruke ovaj dres bi jedva bio nalik ovome kako je.
#degenerik

13.07.2023, 22:39 #179 Last Edit: 13.07.2023, 22:42 by TIR
Pričekati službeni dres... Možda to bude i malo drukčije na kraju, a uostalom teško može ispasti posebno lijep iz ovakve perspektive.

@Fornax bez pičkaranja pogotovo takvih. Imamo neku razinu komunikacije kao i na pokojnom FF...
#navodninavijač