Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OK znači to je to zasad, dogurat će se do 5000 malo pomalo bilo kakvim tempom.

Za sve više treba prolaz Bugara, čekati euro skupine ili potpisati Brekala, Rebića ili sličan kadar koji predstavlja kvalitetu.
#navodninavijač

B
Pitanje ako tko zna..
Kao pretplatnik sam kupio jučer kartu za Shelbourne ali danas mi nešto iskrslo i ne mogu ići, prebacio bi kartu na frenda koji je član ali nije pretplatnik..

Da li je to moguće izvest i to bez da dolazim u Rijeku na blagajnu samo za to jer nisam iz Rijeke?

Probao sam zvati klub na telefon za ulaznice ali uopće ne spaja, pa sam probao zvati broj za opći kontakt ali nitko se ne javlja a na mail nitko ne odgovara  :bo:

Quote from: Boy3006 on 01.08.2025, 12:48Pitanje ako tko zna..
Kao pretplatnik sam kupio jučer kartu za Shelbourne ali danas mi nešto iskrslo i ne mogu ići, prebacio bi kartu na frenda koji je član ali nije pretplatnik..

Da li je to moguće izvest i to bez da dolazim u Rijeku na blagajnu samo za to jer nisam iz Rijeke?

Probao sam zvati klub na telefon za ulaznice ali uopće ne spaja, pa sam probao zvati broj za opći kontakt ali nitko se ne javlja a na mail nitko ne odgovara  :bo:
Pošalji frendu sliku osobne na mobitel. Neka to pokaže kada bude promijenio kartu. Napomena: za bugare se to radilo isključivo na blagajnama i NE na dan tekme.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

B
Quote from: Gnjusna Izdajica on 01.08.2025, 12:49
Quote from: Boy3006 on 01.08.2025, 12:48Pitanje ako tko zna..

Pošalji frendu sliku osobne na mobitel. Neka to pokaže kada bude promijenio kartu. Napomena: za bugare se to radilo isključivo na blagajnama i NE na dan tekme.

Da, zelio bi izbjeci dolazak u Rijeku samo radi tog, nije ni on iz Rijeke.. izgleda da će propasti, jbg

Ne znam može li se prebaciti specifično nekome online, ali ako nećeš da propadne možeš ustupiti ulaznicu preko portala:  https://ulaznice.nk-rijeka.hr/

Nisam to radio tamo, ali znam da ima opcija, ako hoćeš probat.

K
Quote from: beetlebum on 01.08.2025, 18:32Ne znam može li se prebaciti specifično nekome online, ali ako nećeš da propadne možeš ustupiti ulaznicu preko portala:  https://ulaznice.nk-rijeka.hr/

Ja sam prebacivao kartu za belupo sa sebe na prijatelja preko weba...

Ugl pita njegov broj clanske i onda meni na mail posalje ulaznicu s njegovim podacima

Jeste li vi dobili fizicku karticu od kompleta ulaznica?

Ja sam dobio samo na mail QR kod.

Možda ti je na info kiosku na zapadnoj. A ako ti je trebala doći dostavom, onda je sve moguće s obzirom na HP

Meni je u Zg dosla brzo, i pretplata i clanska.

Mislim, brzo...za pojmove HPa.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: beetlebum on 01.08.2025, 18:55Možda ti je na info kiosku na zapadnoj. A ako ti je trebala doći dostavom, onda je sve moguće s obzirom na HP

Clanske su mi dosle u roku 3 dana u Istru, predplate ni dan danas nakon mj dana.

B
Quote from: beetlebum on 01.08.2025, 18:32Ne znam može li se prebaciti specifično nekome online, ali ako nećeš da propadne možeš ustupiti ulaznicu preko portala:  https://ulaznice.nk-rijeka.hr/

Javili su mi se napokon iz kluba vezano za ovo.. kažu da za HNL karte mogu ustupiti online a za europu samo na blagajnama ali ni to na dan utakmice nego moram doci u Ri prije tako da mi se nikako ne isplati plačat put do Rijeke da bi oni promjenili ime na ulaznici.

Quote from: Boy3006 on 02.08.2025, 07:57

Javili su mi se napokon iz kluba vezano za ovo.. kažu da za HNL karte mogu ustupiti online a za europu samo na blagajnama ali ni to na dan utakmice nego moram doci u Ri prije tako da mi se nikako ne isplati plačat put do Rijeke da bi oni promjenili ime na ulaznici.
Promjeni ga sam kad već toliko kompliciraju.
8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: vMario87 on 29.06.2025, 19:51Znači kupujem člansku i pola sata mi ne može učitat plaćanje tj. vrti se WS Pay cijelo vrijeme, da bi sad vidio da mi je skinulo 120e tj 4 narudžbe članske..

Kome da se ja uopće javim za ovo?

Nisam dobio ni barkod članske ni ništa, ne mogu ni kupit pretplatu pa ću je još morat po skupljoj cijeni uzet

Update nakon više od mjesec dana

- prvo su mi rekli da mi neće omogućit kupnju po cijeni iz slobodne prodaje i da oni tu ne mogu ništa iako je evidentno njihova greška
- ne mogu kupit pretplatu niti po višoj cijeni jer od 4 članske iskaznice oni su uspili da nijednoj ne radi barkod
- onda su mi rezervirali neko drugo mjesto po skupljoj cijeni i neka preuzmem rezervaciju na stadionu kad se riješi situacija
- čekam storniranje 3 članske viška preko 10 dana i da mi u sustavu bude ispravan barkod s kojim je moguće aktivirat popust
- žena na blagajni mi govori da ne postoji nikakva rezervacija

Odličan odnos prema navijačima
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 03.08.2025, 00:10
Quote from: vMario87 on 29.06.2025, 19:51Znači kupujem člansku i pola sata mi ne može učitat plaćanje tj. vrti se WS Pay cijelo vrijeme, da bi sad vidio da mi je skinulo 120e tj 4 narudžbe članske..

Nisam dobio ni barkod članske ni ništa, ne mogu ni kupit pretplatu pa ću je još morat po skupljoj cijeni uzet

- prvo su mi rekli da mi neće omogućit kupnju po cijeni iz slobodne prodaje i da oni tu ne mogu ništa iako je evidentno njihova greška
- ne mogu kupit pretplatu niti po višoj cijeni jer od 4 članske iskaznice oni su uspili da nijednoj ne radi barkod
- onda su mi rezervirali neko drugo mjesto po skupljoj cijeni i neka preuzmem rezervaciju na stadionu kad se riješi situacija
- čekam storniranje 3 članske viška preko 10 dana i da mi u sustavu bude ispravan barkod s kojim je moguće aktivirat popust

Stvarno sam mislio da su ovakva sranja stvar prošlosti.

Idioti bi ti trebali poklonit članstvo samo da ne ne pričaš ovo okolo.
#degenerik

Quote from: vMario87 on 03.08.2025, 00:10

Žao mi je da nisam vidio ranije
Trebalo je odmah kontaktirati ulaznice.hr i banku da se 3 transakcije storniraju
da ti sad ne objašnjavam detalje zašto je to bolje nego klub (sam vidiš zašto), to su bili potrebni koraci
SPORTSKI ODLAZI!