Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

BoroZvijer and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 02.08.2023, 00:39Ma ja više ništa ne kužim ovdje.  ;D

Odem sad na https://moja.nk-rijeka.hr/korisnik/usluge, dobijem ovo...

Meni isto tako. Dobro da je pretplata va takujinu  ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Piše i meni ali kad odem dolje piše komplet i pozicija

Z
Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje koje me muči već neko vrijeme. Zanima me zašto karte za utakmice našeg kluba možemo kupiti isključivo na blagajnama stadiona (ne računajući online opcije)? Na primjer, imamo fun shop kluba smješten u centru grada, gdje djelatnici uglavnom nisu pretrpani poslom. Zar to ne bi bio savršeno praktičan prostor za prodaju karata?

Iskreno, Rujevica nije usputna lokacija za mnoge navijače. Smatram da bi bilo puno prikladnije da karte možemo kupiti i na drugim lokacijama, poput našeg klupskog fun shopa u centru.

Je li netko možda zna razloge ovakvog ograničenja? Bilo kakve informacije bile bi mi jako korisne.

Quote from: Z9 on 02.08.2023, 09:16Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje koje me muči već neko vrijeme. Zanima me zašto karte za utakmice našeg kluba možemo kupiti isključivo na blagajnama stadiona (ne računajući online opcije)? Na primjer, imamo fun shop kluba smješten u centru grada, gdje djelatnici uglavnom nisu pretrpani poslom. Zar to ne bi bio savršeno praktičan prostor za prodaju karata?

Iskreno, Rujevica nije usputna lokacija za mnoge navijače. Smatram da bi bilo puno prikladnije da karte možemo kupiti i na drugim lokacijama, poput našeg klupskog fun shopa u centru.

Je li netko možda zna razloge ovakvog ograničenja? Bilo kakve informacije bile bi mi jako korisne.

Ne mogu oni umrežiti dva udaljena kompa pa da vide šta se prodalo a šta je slobodno....  :bo:  :bo:  :bo:

Ali da, ideja je svakako dobra. Stavit štand na korzo u tjednu kad je utakmica. Pogotovo sad kad ima turista, pa bi možda koja stotina ljudi više kupila karte.
Ti kad prošećeš po gradu pojma nemaš da se sutra igra neka europska utakmica... Nikakvog plakata ili panoa. Jbt stavi reklamu na svjetleće panoe robne kuće... uloži malo, potrudi se...

ali to je marketing najdražeg nam kluba, navikli na teški amaterizam....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
Pozdrav,

Slažem se s tvojim stajalištem, posebno kada se uzme u obzir činjenica da je grad Rijeka suvlasnik kluba. Mislim da postoje brojna jednostavna rješenja koja ne zahtijevaju velika financijska ulaganja.

Primjerice, grad Rijeka ima brojne reklamne prostore. Ne bi bio problem nekoliko dana prije utakmice postaviti obavijesti o nadolazećoj utakmici i pozvati ljude na Rujevicu. Također, na Korzu imamo dobro posjećen turistički centar gdje se može postaviti plakat ili nešto slično kako bi privukli više ljudi.

Potpuno se slažem, mnogi ljudi često nisu ni svjesni da se utakmica održava. Ne možemo svi biti fanatični navijači, ali da bi netko postao istinski ljubitelj kluba, prvo mora imati priliku da dođe, da probudi zanimanje i da postane dio navijačke zajednice. Za početak, to može biti samo "slučajan" posjet utakmici.

Sve u svemu, mislim da bi trebali iskoristiti sve dostupne resurse kako bi privukli što više ljudi na utakmice našeg kluba.

Kod nas se kotač umjesto unaprijed vrti unatrag. Mi pričamo sad tu o nekim stvarima koje bi trebale  biti potpuno normalnim, da postoji objedinjeni mrežni sustav gdje bi ti mogao kupiti ulaznicu na više prodajnih mjesta a da sustav to apsorbira. A što smo imali prije koliko, 7 ili 8 godina kad se karta uredno mogla kupiti na kioscima Tiska mislim po gradu. Ideš s posla, staneš, kupiš, ćao.
I ovo za vidnost, za prisutnost  u gradu što spominjete, prije i za vrijeme utakmice, za sve oko fan shopa, toliko je tu mogućnosti, ali kako rekoh, to sve tako prokleto sporo ide i nailaziš na prepreke na sve strane da te glava zaboli od same pomisli na tu temu. Netko se treba uhvatiti u koštac s time, osmisiliti strategije i uhvatit se posla, a nema tko. Prosto ko pasulj.

Ja sam skroz za ideju da sve bude na jednom mjestu - Ruji. Ali to mora ići u paketu sa popratnim sadržajima gore, kojih ne da nema nego ne smiješ nogom kročiti u kamp. Znači nema tu aj skočit ću do stadiona po ulaznicu, otići na kavu sa kolegom, možda sretnem Labrovića da mi da autogram za sina, i kad sam već gore usput do fan shopa vidjet možda ima XL dres koji je rasprodan već 3 godine...

I onda dođeš gore, kartu kupuješ na jednom mjestu, najbliža kava ili piva ti je šta u Interšparu ili Dockersu do kojeg da bi došao sa zapada moraš odraditi polumaraton, na ulazu su rampe i stražari pa igrača možeš skužit samo dalekozorom, a dres ćeš kupiti u centru grada tj na trećoj lokaciji.
#navodninavijač

Stvara se polako kriticna masa za njihov anti-marketing. Trebamo to podic na visu razinu dok ne krenu mijenjat politiku, prihvacat sugestije i zaposljavat sposobne a ne podobne. Mozemo i moramo bolje, zajedno smo Rijeka!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Z
Quote from: TIR on 02.08.2023, 09:57Ja sam skroz za ideju da sve bude na jednom mjestu - Ruji. Ali to mora ići u paketu sa popratnim sadržajima gore, kojih ne da nema nego ne smiješ nogom kročiti u kamp. Znači nema tu aj skočit ću do stadiona po ulaznicu, otići na kavu sa kolegom, možda sretnem Labrovića da mi da autogram za sina, i kad sam već gore usput do fan shopa vidjet možda ima XL dres koji je rasprodan već 3 godine...

I onda dođeš gore, kartu kupuješ na jednom mjestu, najbliža kava ili piva ti je šta u Interšparu ili Dockersu do kojeg da bi došao sa zapada moraš odraditi polumaraton, na ulazu su rampe i stražari pa igrača možeš skužit samo dalekozorom, a dres ćeš kupiti u centru grada tj na trećoj lokaciji.

Neki dan stojim u redu pola sata na +40 za karte... neopisivo
Tamo svaki dan trenira cca 500 djece, roditelji ih dovoze autom i kasnije ne znaju gdje sami sa sobom. Nemaš gdje popit vode, popišat se. Sklonit se od kiše/sunca Jbt da postoji nekakav kafić klase jadno&bijedno bio bi tvornica novca.

Ja sam prije dva dana isao kupit karte oko 17.30h. Odmah sam dosao na red.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Znaći može se trajno prebaciti članska i pretplata na nekog drugoga samo treba osobna..

S obzirom da neću biti u mogućnosti dolaziti na rujevicu.. (ups počeo pisati kantridu)
Da li je neko zainteresiran za preplatu i člansku I5...? Inače 95e, dajem za pola cijene..

Neka nas je što više na tribinama..

U private message (PM) ako je netko zainteresiran..

E ovo je bogami dobra i poštena ponuda, respekt momčino  :svakacast:

T
Ot
Quote from: Z9 on 02.08.2023, 10:54
Quote from: TIR on 02.08.2023, 09:57Ja sam skroz za ideju da sve bude na jednom mjestu - Ruji. Ali to mora ići u paketu sa popratnim sadržajima gore, kojih ne da nema nego ne smiješ nogom kročiti u kamp. Znači nema tu aj skočit ću do stadiona po ulaznicu, otići na kavu sa kolegom, možda sretnem Labrovića da mi da autogram za sina, i kad sam već gore usput do fan shopa vidjet možda ima XL dres koji je rasprodan već 3 godine...

Neki dan stojim u redu pola sata na +40 za karte... neopisivo
Tamo svaki dan trenira cca 500 djece, roditelji ih dovoze autom i kasnije ne znaju gdje sami sa sobom. Nemaš gdje popit vode, popišat se. Sklonit se od kiše/sunca Jbt da postoji nekakav kafić klase jadno&bijedno bio bi tvornica novca.

Nominacija za Zlatnu kunu.  :vijesti:  :vijesti:

Bit će bolje.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Ako šalju poštom onda je sve moguće. Kod mene nedostaje poštara i pošiljke kasne i do dva-tri tjedna. Drugi mi vele da je slično u svim većim hrvatskim gradovima. Nema dovoljno poštara.
Ako nešto pošaljem s Belvedera brže dođe na Island nego li do Viškova.