Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

JeremiePingpong, Snowcrash and 4 Guests are viewing this topic.

A
Quote from: Snowcrash on Today at 15:36
Quote from: Arci1984 on Today at 12:36Pa kad veliki biznismen(namjerno tako) nije našao niti jednog sponzora od kad je ušao u klub. Volpija je Komen našao. Sava osiguranje jedini spomena vrijedan( 1 mil za 3 sezone) Kek preko žene.... Mora nekako uzet pare

Gle, da ne kvarim uspomenu na mog pokojnog prijatelja i fakultetskog/poslovnog kolegu Roberta, neću sad iznositi informacije kontra narativu "Volpija je Komen našao", ali moram te upozorit da ti očigledno ne znaš odnose između obitelji Volpi i Mišković i odakle novac za ulaganje u klub.
Znam sve ne u detalje al znam dosta

šišaju nas svi kao ovce pa šta nebi šišao i Miško

F
Je netko gore? Kakva je situacija? Ima guzve?

I
Bilo je nešto ljudi. Mislim da su svi osim mene tamo kupovali za više njih jer sam svoje dobio u rekordnom roku.

S
Quote from: Arci1984 on Today at 17:20Znam sve ne u detalje al znam dosta

Ma sve 5. Presidente nam je izrazito sposoban, ima nekih svojih izrazitijih karakternih osobina, kao i svi posebni, ali procesira x10 stvari x10 unaprijed od svih oko njega. Kek je na faktoru 3-4, pa s njim može komunicirat na bližem nivou.  8) 

Ako gledamo lagano pozitivno, moje je mišljenje kako pretplata i ulaznice za gledat zadnji ciklus para Damir-Matjaž moraju rezultirat s prosječnom posjećenosti od 6500 + po utakmici, s ukupno 120 k navijača u sezoni.

Partnersko kućno glasilo objavi kako je crveni alarm i krizni sastanak i Miško jadan ne može direktno na Pag lovit tune s brodom (znači raspad sistema s igračima) i psihološki, ekipa misli, koji q ću kupovat pretplatu, ovaj niš ne ulaže u igrače, gotovi smo bez Fruka, bit će lošija sezona na Ruji od sanchezove.

Ljudi žive instant životima, pažnja im je 20 sec članka, doomscrolling na najjače, jedva čekaju pročitat interpretaciju kako Kek nije rekao, ali je mislio da je igrački kadar šrot.

Evo danas je Majstorović objasnio kako ih Kek tjera da svi lete 10 cm iznad trave i da ćemo bit ultra top spremni za prvu službenu i razbit koga god da dođe. Možda će sutra bit više pretplata prodanih?  :bo:

Moje je mišljenje da gledamo najvjerojatnije zadnji ciklus najuspješnijeg poslovno-sportskog para u kategoriji obiteljskih klubova.
Vidio sam 2 pripremne uživo  s Kekom, poslije toliko godina, i toliko sam bio uzbuđen, da nisam ni čuo da je išta rekao Gabiju (nisam ni registrirao zamjenu dok nisam opazio Gojaka). Kako se ova Rijeka, u ovom paru sigurno više neće ponovit, moramo svi skupa više uživat u spektaklu.