Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Ri-SVID on 21.07.2026, 15:21
Quote from: Z9 on 21.07.2026, 15:05Sjever: oko 1.100 prodanih, još oko 1.130 dostupnih
Zapad: oko 1.500 prodanih, još oko 930 dostupnih

I onda da je skupo.... Zamisljam Miska kad vidi ovaj podatak kako mu se u glavi stvara novi "diabolical plan" za cijene sljedece sezone  ;D
Kažeš ako poskupi dovoljno i sjever, i tamo će porast potražnja.

Quote from: ričan on 21.07.2026, 15:41
Quote from: Ri-SVID on 21.07.2026, 15:21
Quote from: Z9 on 21.07.2026, 15:05Sjever: oko 1.100 prodanih, još oko 1.130 dostupnih
Zapad: oko 1.500 prodanih, još oko 930 dostupnih

I onda da je skupo.... Zamisljam Miska kad vidi ovaj podatak kako mu se u glavi stvara novi "diabolical plan" za cijene sljedece sezone  ;D
Kažeš ako poskupi dovoljno i sjever, i tamo će porast potražnja.

Gledam cijene za Varaždin-Jablonec 12 i 18 eura za seh.
Kod nas je za seh od 44 do 300 eura.

Naš klub jednostavno živi u nekom paralelnom svemiru i dok je tako, ja ljude koji ne idu uopće ne krivim.

Članstvo kod nas je doslovno donacija klubu koji ti daje u sezoni jeftinije karte koje su i onda preskupe i popust na artikle koji su isto preskupi (ne govorim za pretplatnike nego samo članove).
Ti kad si član ovih zadruga ti si automatski uključen u politiku kluba, tvoja riječ ima neki značaj, imaš pravo glasat na izborima za upravljačke strukture, imaš organizirana druženja, tribine itd.
Marketing da ti je nešto jeftinije ako si član je totalni promašaj, jer one koje moraš dovest na tribine sa takvim marketingom nećeš.
Ali dobro, to je sve ponavljanje i nema smisla o tome raspravljat kad nam klub živi u multiverseu.

Haj haj, nečlanske cijene na ovom forumu nisu nit će ikad bit relevantne.

Kod nas je cijena 16-150 eura. Ako isključiš VIP lože (kao što si isključio za Varaždin gdje košta 25e), taj limit ide na 16-66 eura.

Ima toliko načina i razloga za prigovor o cijeni ulaznica, da ne moramo ovako podlo? izvrtati podatke. :)
#navodninavijač

Pod seh sam mislio na nečlanove. To je najveći problem posjete na Rujevici.

21.07.2026, 16:21 #2601 Last Edit: 21.07.2026, 16:23 by NdockytovaLinijaKretanja
Ajmo staviti to kroz prizmu banalnog.
Ja da sam u četvrtak slučajno u Varaždinu a da sam navijač Rudeša otišao bi pogledat utakmicu za 12 eura.
Da sam navijač Rudeša na godišnjem u Rijeci ne bi išao pogledat Rijeku za 44 eura.
Spinovi koje radi Mišković sa cijenama pa koji su u tvom postu otprilike slični ne pušim.
Ne govorim za sebe nego za prosječni mozak stanovnika Rijeke kojima se ne da preplaćivat, učlanjivat nego mozgove koji žele na dan utakmice doći, kupiti kartu i pogledat utakmicu.
A to će te u ovom slučaju koštat 44 eura najmanje.

21.07.2026, 16:40 #2602 Last Edit: 21.07.2026, 16:41 by NdockytovaLinijaKretanja
Ili isto banalna situacija.
Ja ko mulac, osnovnoškolac i srednjoškolac koji je proveo cijelu svoju mladost na Kantridi nikad ne bi toliko vremena proveo da je bilo članstva, pretplata koje ti daju 200 posto manju cijenu itd.
Zamisli koliko danas takve djece nije na utakmici radi tih pizdarija.
Apsolutno nikad nisam rekao da su skupe karte za pretplatnike i članove, samo mi užasno na kurac ide da ti se nešto nameće a znam da bi svaki taj mulac u dvije utakmice više para potrošio samo na " koka kole" nego na člansku.
Zatvaram ovo poglavlje jer je to lajanje na mjesec i preveliki open world za naš linearni klub.

Zna netko cijene pojedinačnih ulaznica za sve tribine?
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 23.07.2026, 14:41Zna netko cijene pojedinačnih ulaznica za sve tribine?
Sjever 16 eura, I1 i I5 22 eura, I2-I4 27 eura, zapad od 38 eura pa na više, to su cijene za članove. Za pretplatnike je jeftinije a za nečlanove skuplje.

Je netko uspio iz aplikacije sportify izvuci kartu kao .pdf? Frend i ja imamo predplate ja idem, on ne. Ali bi isao drugi frend samnom koji nema ni clansku ni predplatu.

Oce li biti dovoljan screenshoot karte ili se nekako moze izvuci pdf?

Z
Prema "uvijek ažurnoj" stranici kluba od 23.08 nije prodana niti jedna jedina pretplata...  :vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

Bio sam malo prije 19:00 meni i frendu po karte, za manje od minutu sam bio gotov... toplo je, nije se nikom dalo kuhat tamo na suncu, ali bit će nas sad i preko 6k u četvrtak... s obzirom na procjene za Derry, solidno nas se bilo skupilo, a sad će nas makar još par sto više
Dobro, dobrooo! Fuć!

D
Nego ja kartu za Rudes mogu prebaciti samo drugom članu? Ako nije član ne gre?