Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Članarinu sam platio on-line. Na kraju postupka stajala je uputa kako karticu treba pokupiti na info pultu. Bio danas i piše da je do daljnjega zatvoren i neka se nazove na 051563640, probao i na još par brojeva navedenih kao kontakt, ali nema odgovora s druge strane. Zna li netko na koji broj će se u klubu najprije javiti?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

-
Organizacija im je na nivou, dođe obavijest da se članska pokupi na info pult svaki dan od 9-16h, a info pult se otvara krajem mjeseca to su zaboravili napisati.

M

Quote from: Vado Magnar on 17.06.2024, 19:32A kad će odrediti nove cijene pretplata?

Trebali bi do 01.07. i mislim da će biti bolesno skupe .

Quote from: Vado Magnar on 17.06.2024, 20:51
Quote from: Snjesko on 17.06.2024, 20:08Kad dodje novi vlasnik  :bo:

Mislim da je jasno koje pitanje slijedi.  :neretljak:
Pitanje nije potrebno opet ce stići neka dojava.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.06.2024, 21:09
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2024, 20:51
Quote from: Snjesko on 17.06.2024, 20:08Kad dodje novi vlasnik  :bo:

Mislim da je jasno koje pitanje slijedi.  :neretljak:
Pitanje nije potrebno opet ce stići neka dojava.

Za dva dana?  :neretljak:

F
Ako ce se ikada predstaviti novi investitor, mislim da je najmanja vjerojatnost da se to dogodi sada, za vrijeme Europskog prvenstva. Presidenteu treba da tada sva svjetla reflektora budu usmjerena na Rijeku, a to sada nebi bilo slucaj....Po mom skromnom misljenju  :)

U ponedjeljak će nove cijene pretplata, a po svemu sudeći ići će gore i to ako je vjerovati izvorima, za solidan postotak... :neretljak:
#navodninavijač

Dado ohrabren prošlogodišnjim rekordnim brojem pretplatnika.

Nešto mi govori da će ove godine mnogi pričekati nekoliko kola da vide "isplati" li se kupovat. Mnogi od njih čekat će zimu.
#degenerik

Ja cekam otvorenje pretplata kao zapeta puska. Cijena gore dole lijevo desno - nebitno.

Imaju barem 2 sigurne pretplate sa mnom.

Ja isto nisam upitan. Gledanje na televiziji mi pojede živce deset puta više nego sa tribine.
#degenerik