Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 30.06.2024, 20:24Dolazim doma i čujem cijene na radio Rijeci, mislim bit će vjerojatno neke promjene kad su tolike cifre. Pljuska prva.
Čitam vijest na stranicama kluba i ne mogu vjerovati. Suhoparno koliko, gdje i kada, nema pokušaja opravdanja i razloga za podizanjem cijena. Pljuska druga.
Pročitam Edijev članak (Edi sram te bilo), pun laži i obmana. Pljuska treća.
Pročitam par postova na forumu u stilu "ne pravdam, žao mi ljudi koji ne mogu, ali ja ću uzeti jer...". Najveća pljuska četiri.

Dragi moji forumaši, shvatimo da svi ovdje volimo Rijeku, ali neki put čovjek mora reći dosta. Dosta držanju ljudi budalama (kako inače protumačiti naručeni pamflet iz Novog lista).
Ovo nije pitanje ekonomske prilike pojedinca ovo je jednostavno ili jesmo ili nismo. Time što mogu platiti ne znači i da moramo. Ne biti idioti, da idioti jer nas tako očito ovim načinom na koji je ovo iskomunicirano i drže.

Suzdržimo se svi kupnji pretplate, pokažimo da smo zajedno jaki da smo zaista #zajednosmorijeka.

Ovo nije pitanje cijene, ovo je prvenstveno pitanje principa.

Hvala. +2 ovdje. A znam i jos plus 10tak.

Poanta je da sto vise ljudi koji bi ipak kupili odgovorimo od toga barem na mjesec, dva dana. Jer ovo ne smije proci tek tako i biti business as usual.

Ajmo, pokrenimo lavinu. Organizirajmo se.

Nepresusan...? Pokazite socijalnu odgovornost!

Quote from: Monarh on 30.06.2024, 20:27Nakon izlazaka cijena čuo sam se sa ekipom i naravno da su svi ogorčeni, i prvotno svi kažemo nećemo uzeti pretplate!
Onda kažem ženi (
Razumijem te ne 100, ne 110, nego 1000 posto, mora da smo i tu negdje generacijski po djeci jer imam slične troškove. Meni iskreno nije problem isti čas bez puno razmišljanja kupiti tu svoju pretplatu za I5, ali.... moramo jednostavno svi skupa stati. Ne razmišljati na način pa to je jedna ne znam kutija cigareta mjesečno, koja kava.... To je jebeni princip. Princip da klub ne može sastaviti dvije, tri suvisle rečenice uz objavu novih cijena (da i sad što napišu sad im je kasno).
Suzdržimo se neće nitko ostati bez pretplate ili karte, ne nasjedajmo na fore, još samo danas....

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Zaf on 30.06.2024, 20:29....
Nepresusan...? Pokazite socijalnu odgovornost!
Ponavljam, nemojmo se samo navući na priču koliko košta, ovo je jednostavno stvar principa.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Zanimljivo, ljudi kojima novac jest faktor prije će posustat i kupit pretplatu od nas kod kojih nije toliko pitanje novca nego principa.

Manji je problem potrošiti lovu koju nemaš nego koju imaš, to je uvijek bilo tako... 

Ako ikome šta znači, ja se sigurno neću predomisliti, moje gnušanje svime ovime je prešlo onu točku bez povratka. Toliko sam ogorčen da je teško opisati.
#degenerik

To govorim od jutros, kad sam procitao onu sramotu u NL. Meni tih 260€ nije nikakav problem. Ali ne mogu mu dopustiti da me pravi budalom.

Uvijek sam ga cijenio jer je vodio klub pametno, ali sad je sve to zasrao. Ovo je bezobrazluk prema navijacima. I ne mogu mu to oprostiti.

Neka se gubi iz kluba, supcina!!! A ja necu kupiti pretplatu samo iz principa. Cak sam i odfollowao klub iz protesta.

Quote from: D2 on 30.06.2024, 20:39
Quote from: Monarh on 30.06.2024, 20:27Nakon izlazaka cijena čuo sam se sa ekipom i naravno da su svi ogorčeni, i prvotno svi kažemo nećemo uzeti pretplate!
Onda kažem ženi (
Razumijem te ne 100, ne 110, nego 1000 posto, mora da smo i tu negdje generacijski po djeci jer imam slične troškove. Meni iskreno nije problem isti čas bez puno razmišljanja kupiti tu svoju pretplatu za I5, ali.... moramo jednostavno svi skupa stati. Ne razmišljati na način pa to je jedna ne znam kutija cigareta mjesečno, koja kava.... To je jebeni princip. Princip da klub ne može sastaviti dvije, tri suvisle rečenice uz objavu novih cijena (da i sad što napišu sad im je kasno).
Suzdržimo se neće nitko ostati bez pretplate ili karte, ne nasjedajmo na fore, još danas samo....

Naravno da je stvar principa, no kako sam pisao u prvom postu najviše me jebe to što "On" jebe mene doslovno kao zadnjeg narkića, zna da ima nas ovisnih i da ćemo doći po novu dozu. Neznam kako drukčije objasniti, naravno da sam ljut, i sad stoji da ne produžujemo, no znam da će doći kriza, i da ćemo doći do "Njega" po šut, neka nas jebe. Teško se skinuti sa Rijeke tek tako, da mi se sve to gadi, gadi se... Da sam ljut jesam... Sad ostaje vidit što će prevladati.

Netko je napisao "porez na vjernost"... Strašno...

Ovo je naprosto izdaja.
#degenerik

Mislim da nas jeftinije dođe 18 gostovanja nego 18 domaćih utakmica.

Away Crew 1987

Quote from: Estel on 30.06.2024, 19:24https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/miskovic-pjaca-u-dinamu-ne-vjerujem-ali-cast-mi-je-da-je-uopce-dosao-u-rijeku-transfer-nije-ni-u-povojima-zasad/130943

Usporedimo priču u transferu Labre sa današnjim proljevom u članku Prodana 🤣🤣
Par stotina tisuća eura, sitnica jbg, nećemo propast  :svakacast:  :svakacast:

Over and out.

Bravo.

Nećemo propast od parsto tisuća eura +/- ali ćemo zato tih parsto tisuća eura namaknut tako šta ćemo se nakon rekordne posjete Rujevice i nevjerojatne podrške kroz cijelu sezonu popišat po najvjernijima i time odbit barem 50% pretplatnika.

Umjesto da pokažu gard klubu koji ti kupuje kapetana (!) oni olako pristanu na "parsto" tisuća manje, pa onda na nama zarađuju..

Jebite se idioti.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Uz sve rečeno osjećam potrebu dodati da je korištenje dnovinara u svrhu manipulacije Riječana u korist Miškovića degutantna i gadljiva praksa.

A
Ja se isto lomim i to jako ali kao šta sam rekao vjerojatno ću uzet samo ja a uzimali smo zadnjih sezona 4 al sigurno necu sljedećih 15 dana i nadam se da ljudi neće uzima sljedeće razdoblje pa možda Misko skuzi da je pogriješio i smanji iako se bojim da ništa od toga.

Quote from: D2 on 30.06.2024, 20:24Pročitam Edijev članak (Edi sram te bilo), pun laži i obmana.

Dragi moji forumaši, shvatimo da svi ovdje volimo Rijeku, ali neki put čovjek mora reći dosta. Dosta držanju ljudi budalama (kako inače protumačiti naručeni pamflet iz Novog lista).
Ovo nije pitanje ekonomske prilike pojedinca ovo je jednostavno ili jesmo ili nismo. Time što mogu platiti ne znači i da moramo. Ne biti idioti, da idioti jer nas tako očito ovim načinom na koji je ovo iskomunicirano i drže.

Inače nisam fan dotičnog novinara i njegovih podilazilačkih tekstova, ali ovo je stvarno pamflet...kao gledaj Rijeku već od 8 EUR - zar nas stvarno netko drži za idiote?

rio

Quote from: ministry on 30.06.2024, 21:19
Quote from: D2 on 30.06.2024, 20:24Pročitam Edijev članak (Edi sram te bilo), pun laži i obmana.

Inače nisam fan dotičnog novinara i njegovih podilazilačkih tekstova, ali ovo je stvarno pamflet...kao gledaj Rijeku već od 8 EUR - zar nas stvarno netko drži za idiote?
Još gore, čini se da nas drže za potrošače.
#degenerik

Pozdrav ekipa, nisam vas citao neko vrijeme pa me ovo p(r)otreslo. Od kud krenut. Nedavno sam se vratio zivjet u Rijeku iz "skupe" Svedske no shvatih da se varam.

Primjera je milijun.
Sladoled u Lidl-u, na akciji, 4-5€ u Hr, ista cijena u Svedskoj, duplo pakiranje. Hrvatski proizvodi jeftiniji tamo nego ovdje.
Student day u Rijeci, mjesto gdje bi cuga trebala biti ispod cijene za studentsku populaciju, dvije cuge 12€, jos mi konobarica hladno mazne dodatni euro s osmijehom na licu sto se ponovilo nekoliko puta otkad sam se vratio pa ocito nije slucajnost.
RetrOpatija, pommes, 5 eura, porcija toliko malena da nebi nahranila ni malo dijete.

Znam da dobar dio vas i ljudi ovog kraja zivi jako dobro. Neki su iz dobrostojecih porodica, neki s dobrim poslovima, pomorci, nasljedstva, zivot od rente i turizma. Svega ima oko nas no izgubili smo kompas.
Znam da je nogomet zadnja stvar oko koje treba dizati uzbunu i biti patetican dok se sustav urusava pa busevi voze svakih par sati, dok se smece gomila oko pretrpanih baja a ljudi cekaju na doktora mjesecima, cak i godinama.
I razmisljam, ok, ljudi imaju love, izgubila se empatija no smatram da svi imamo neke principe i stavove koje ne zelimo pogaziti i tu dolazi ovaj potez HNK Rijeke, na celu sa covjekom koji vidi samo profit dok mu patetika izvire iz usta preko dezurnih piskarala (prepoznaj se sam, nek te bude sram,znam da citas forum).
Mozemo reci, privatni vlasnik, njegova pravila, zabit po ko zna koji put glavu u pijesak no ostaje cinjenica da dio nogometnih velikana ima jeftinije clanarine/pretplate od naseg kluba a dolaze iz zemalja s visestruko boljim zivotnim standardom, imaju spektakularne (natkrivene) stadione sa nama nevidjedim komforom i marketinsku ponudu koja je nemjeljivo bolja od nase.

Izbacio sam puno emocija, mozda i nepovezano ali smatram kako je vrijeme da najbolji medju nama stanu uz "malog" covjeka i glasno kao zajednica kazemo DOSTA JE!

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje duznost.
Bojkot!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ako je cijena za Rujevicu I1/5 200€, na novoj Kantridi takvi sektori bar 500€.

#bojkot