Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Monarh on 19.07.2024, 19:45Cijene Europe za pretplatnike su ok, zapravo sam i iznenađen, očekivao sam i više.
Sad, hoće li Europa biti mamac da se uzme pretplata i "uštedi", neznam.
Ako prođemo u grupu bit će sigurno skuplje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Snjesko on 19.07.2024, 15:51Ocekivano da ce pretplatnici imat dobar popust. To je zapravo cijena jedne HNL utakmice na pretplati, e sad dalo bi se razglabat koliki je to popust, ali oni koji nisu pretplatnici ce placat puuuno skuplje, logicno.
Takvi najvjerojatnije nece ni dolaziti.

Ja recimo necu buduci da (jos uvijek) iz principa ne planiram uzeti pretplatu niti ici na Ruju zbog ovakvog zdravo-gotovskog i kurvinjskog odnosa.

JBT, zahvaljujuci Mr. Bađetu i Prodanu imamo novu ekipu: *"navijaci" i hejteri*, slicno ekipi koja odbija ici na Ruju radi Kantride.

O
Quote from: Monarh on 19.07.2024, 19:45Cijene Europe za pretplatnike su ok, zapravo sam i iznenađen, očekivao sam i više.

Sad, hoće li Europa biti mamac da se uzme pretplata i "uštedi", neznam.

Ako se plasiramo u skupine, siguran sam da ide 8000 pretplata ukupno.

O
Quote from: Zaf on 19.07.2024, 21:34
Quote from: Snjesko on 19.07.2024, 15:51Ocekivano da ce pretplatnici imat dobar popust. To je zapravo cijena jedne HNL utakmice na pretplati, e sad dalo bi se razglabat koliki je to popust, ali oni koji nisu pretplatnici ce placat puuuno skuplje, logicno.
Takvi najvjerojatnije nece ni dolaziti.

Ja recimo necu buduci da (jos uvijek) iz principa ne planiram uzeti pretplatu niti ici na Ruju zbog ovakvog zdravo-gotovskog i kurvinjskog odnosa.

JBT, zahvaljujuci Mr. Bađetu i Prodanu imamo novu ekipu: *"navijaci" i hejteri*, slicno ekipi koja odbija ici na Ruju radi Kantride.

Meni je bez veze ne ici na utakmice radi Kantride, a sto se tice kompleta ulaznica  razumijem ljude  bilo da su u radnom odnosu ili penzice  kojima je to previse dati ili koji nemaju,  a sad hvatat se nekih principa mi je bez veze.

Pa na kraju ti 99% onih koji nece obnoviti spadaju u principe, jer 99% onih koji tesko skupljaju lovu za pretplatu i u prvom su trenutku rekli da nece imati su nasli nacina da ju uzmu.

I
Pa zat nije već prije postojala ta kategorija " pretplatnik i član"
Zanimljivo, tu se ni na dan utakmice ne mjenja cijena.
Vidim da je cijeli Z7 popunjen pretplatama.
Ta tribina je mislim postotno najmanji rast imala

Kontam ja taj princip da ljude natjeraš da
uzmu pretplatu / članstvo radi povećane cijene jednokratnog ulaza, ali ovo je malo previše. Jedan dio ljudi koji bi se zainteresirao povremenim odlaskom ili čak jedan broj slučajnih dolazaka i turista sigurno odbijaš. To nam nije neki izvor para i posjetitelja, ali opet nešta znači. Jbg, da se slučajno nađem negdje u eu i želim pogledat utakmicu teško bi pljunuo 60+ eura, pa i da je nekakav premiership, kamo li HNL.  :bo:

V
Osoba koja nije član na dan utakmice za istok plaća 70 eura. Ilitiga 520 kuna.

5 2 0 K U N A! ISTOK!

Jebote prije 2 godine za Djurgarden si na Z4/Z8 tribinu išao za 230 kuna.

Kakav kriminal.

Prije jedno 6-7 godina sjedim ja u Maslini na Koblerovom trgu i naručim slavonsku. Nekih 70 kuna je bila... Dođe pizza, ono teško smeće, veže usta, jedva pojeo... Pa si mislim, za skoro 10 € hoću ne vrhunsku pizzu, nego vrhunsku pizzu i da mi ga konobarica izdr pod stolom.

Danas je to cijena jedne "margerite" kod Pere Hladetine u Babinoj gredi.

Ali 70 € za ne-članove je ipak retardirana cijena. Tj. genijalna je, jer nitko valjda nije toliki idiot da ju plati, kad je jeftinije učlanjenje + članska karta.
#degenerik

V
Quote from: Fornax on 20.07.2024, 12:16Prije jedno 6-7 godina sjedim ja u Maslini na Koblerovom trgu i naručim slavonsku. Nekih 70 kuna je bila... Dođe pizza, ono teško smeće, veže usta, jedva pojeo... Pa si mislim, za skoro 10 € hoću ne vrhunsku pizzu, nego vrhunsku pizzu i da mi ga konobarica izdr pod stolom.

Danas je to cijena jedne "margerite" kod Pere Hladetine u Babinoj gredi.

Ali 70 € za ne-članove je ipak retardirana cijena. Tj. genijalna je, jer nitko valjda nije toliki idiot da ju plati, kad je jeftinije učlanjenje + članska karta.

Bolesno suludo. Još ove kategorije koje su izmislili dodatne su idiotske. Na kraju, ne može me uvjeriti da je toliko sve otišlo u kurac da kao ne-član si prije dvije godine na Z4 bio za 30 eura a da sad istok plaćaš 70 eura.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 20.07.2024, 12:03Osoba koja nije član na dan utakmice za istok plaća 70 eura. Ilitiga 520 kuna.

5 2 0 K U N A! ISTOK!

Kakav kriminal.

Kupiš dan prije pa ti je ako si član 40 eura ili oko 300 kuna .Inače bio sa s abab 2022 na Baretu/Majke Riječka zvecka i upad za nas dvoje je bio 60 kuna a ove godine 50 eura ili ti 374 kune
,suluda razlika u cijeni....nismo išli.Sta je bilo u kunama oni jednostavno pretvorili u eure.Jebao ja onog Vujcica iz HNB koji je tvrdio da će se cijene dici za par centi kad pređemo na euro.
Volim grad koji teče

V
Quote from: Starless on 20.07.2024, 12:23
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 20.07.2024, 12:03Osoba koja nije član na dan utakmice za istok plaća 70 eura. Ilitiga 520 kuna.

5 2 0 K U N A! ISTOK!

Kakav kriminal.

Kupiš dan prije pa ti je ako si član 40 eura ili oko 300 kuna .Inače bio sa s abab 2022 na Baretu/Majke Riječka zvecka i upad za nas dvoje je bio 60 kuna a ove godine 50 eura ili ti 374 kune
,suluda razlika u cijeni....nismo išli.Sta je bilo u kunama oni jednostavno pretvorili u eure.Jebao ja onog Vujcica iz HNB koji je tvrdio da će se cijene dici za par centi kad pređemo na euro.

Ne znači njima ništa, ali od mene centa neće dobiti ove sezone. Doći ću do Dockera, popiti koju pivu i tamo pogledati, ali na stadion neću. Mogu besplatno svaku tekmu ići na istok, ne želim uz principa. Jer ovo što rade je ispod svake razine.

Inače ove cijene za ne-članove i na dan utakmice su u pravilu marketinški trik. Na taj način se kupcu servira više razina, više opcija kako bi se ova klasična prikazala daleko najjeftinijom i najsmislenijom za odabrati. To je danas standard, nigdje nema više opcija plati ili nemoj, nego imaš zlatnu razinu, srebrnu razinu, osnovni paket, premium, premium plus, VIP i takve fore.

Navede te na pitanje "hmm pa bolje mi je onda uzeti pretplatu kojom ću platiti 13 eura za istok nego na dan utakmice 35 ili ako mi slučajno članstvo ne prođe na vrijeme, čak 70 eura, ajme!"

To uopće nije relevantno za gledati, ne znam da li postoji slučaj da ne član ne pretplatnik kupuje na dan utakmice ulaznicu za Goricu. Europa još ajde za turiste, ali inače ne.
#navodninavijač

V
Znam da je trik, ali je pucanje sebi u nogu nakon onolikog potencijala kojeg si imao zbog lanjske sezone.