Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 02.08.2024, 12:05
Quote from: Snjesko on 02.08.2024, 11:16Cesto se ljudi vole uspoređivat sa ovima dole, pa evo, ovo su cijene za clanove Hajduka bile za utakmicu protiv Farana:
Zapad Premium je 60 eura, a Zapad 40. Ulaznica za Istok je 30 eura, za Sjever 20, a za Jug 15 eura.

Nase su jeftinije, u cemu je onda problem, nije valjda da je prosjecna placa u Splitu veca i da prosjecni navijac Rijeke vozi za Glovo?

Btw, oni su odigrali 2 puno losije utakmice protiv puno losijeg protivnika i opet ce imat pun stadion.

Kolega I5 gore je u pravu. Imamo tih 4 milje koji dolaze uvijek. Lako je rasprodat kad si prvi, ali kad se izgubi protiv Belupa, onda ti sljedecu na Rudes dodje standardnih 4000 i nitko vise.

Sve super osim što su njihovi pretplatnici imali slobodan ulaz na tu utakmicu.  ;)

Znači pola stadiona je ušlo free, uć će I na 3. pretkolo.

Istina, ali ja nisam ni uspoređivao pretplatnike. Uspoređivao sam one koji nisu pretplatnici, nego samo clanovi.

A prati malo kakve ce njima biti cijene za pretplatnike u play-offu i ako slucajno uđu u grupe i kakve ce biti pretplatnicima Rijeke, pa cemo onda uspoređivat pretplatnike. Dam glavu da ce pretplatnicima Hajduka bit puuuuuuno skuplje nego pretplatnicima Rijeke.

Ne znam zasto se Prodana uzima kao sluzbeno glasilo kluba.

I ne kuzim sta je to klub i kako trebao iskomunicirat? Pa svake godine se objave cijene pretplata na identican nacin, objava na stranicama, i u principu doslovno svi klubovi na isti nacin uvijek izlaze sa cijenama. Znaci od prve Miskoviceve godine uvijek isto.
I dosad nikad nije bilo problema u nacinu. Ne kuzim koji bi to drugi nacin bio, mozda da se Miskovic javi u centralnom dnevniku?

A to znaci da je problem u cifri. I to shvacam, cifra je veca od one sto smo navikli i sto je objektivno i realno trebala biti. Ali to smo jasno svi odreda i rekli, stoga nema potrebe se vadit na nesto drugo.

I
Quote from: Fornax on 02.08.2024, 13:00Pogled na centralne pičke je jučer bio posebno otužan.

Gdje nestadoše sve one selfi sponzorušice?

Z7 je mislim rasprodan sa pretplatama, s

Ovaj Z8/Z9/Z10 su doživili debakl.

Mislim da će u ligi biti slučaj ko sa istokom, bacit će se svi u sredinu. Dosta ljudi je uzelo Z10, a guzicom npr biti na Z8.

Jučer sam i dosta ljudi sa zapada vidio na sjeveru. 

A selfie sponzorušice, ako nije sve svedeno pod isti nazivnik idu na Z1 i one uglavnom niti ne plate kartu. Tako da kad bude bilo vrijeme, vratit će se, nema brige  ;)

K
Ma problem je u cifri, sve ostalo su bedastoće. Jučer je središnji dio I tribine bio 26 eura i to ako si član (dodatnih 30) i ako kupiš dan ranije. Meni to ne VRIJEDI tih novaca. Isto mi neće vrijediti u nedjelju Lokomotiva za 20. I glupo mi je uopće uspoređivati s tenisicama, kavom, pivom ili kilom lubenica. To ne vrijedi tih novaca u ovom trenutku . Volim Rijeku, ali sam radije bio s djecom na plaži. I da, volio bi i djecu voditi na koju utakmicu, ali kad opet zbrojim, 30 + 20 + 15 = previše. Ako dovedu par extra klasa tipa Ronaldinho možda koji puta skoknem gore. Gledat bez uvrede Jankovića, Godu, Obregon, Bogojevića i društvo ne vrijedi tih para

M
Quote from: Fornax on 02.08.2024, 13:00Pogled na centralne pičke je jučer bio posebno otužan.

Gdje nestadoše sve one selfi sponzorušice?

ni san u gradu pa nisan mogal prit, a iman pretplatu... ali zac me moras bas ovako prozivat pred svin dobrin judima tu? ...

S
Quote from: ispod stijena on 02.08.2024, 11:51Pa to da su Rumunji bili glasniji od Armade...pa Mišković ili bilo tko nema veze sa tim. To je neki navijački ultras kolorit da se oni nadglasavaju.

Mora se priznati, ne pamtim kada su neki gostujući navijači na Rujevici (uključujući i HNL)tako dinamično navijali, čak mi je onaj njihov ritam ušao u uho, skoro da sam ga u sebi pjevušio.

Vezano za ove pretplate. Evo ja bio uzeo još prije pa kasnije počeo djeliti sa 18 pa množiti sa 7,5 pa sam sa sobom vrtim oko osi.

Ali ne kužim to da se netko upecao na valu principa točnije "kako su to prezentirali, e baš radi toga neću".

Ovo je značajno financijsko opterečenje za svakoga u odnosu na lani pa mi nije jasno kako je to klub trebao iskonstruirati da se netko ne uvrijedi ili kako bi to mogli lijepo upakirati poskupljenje od tih 100 X %?

Evo , zanimaju me konstrukcije tih rečenica koje bi opravdale navedeno poskupljenje, a da se ekipa ne uvrijedi.

Neki dan žena ko Ničota ili Prodan, baca boNbu da je neka frendica kupila tenisice za 350€. Pa...taj probni balon nisam popušio, Nemam pojma koja bi konstrukcija trebala biti da ga prihvatim ili ti ga popušim, jel...

PS
Ali ako ste u nesrazmjeru jer Vam gospođe ne odobravaju taj komad plastike radi financijskog izdatka...Kako bi Ljubo Ćesić Rojs rekao: "pa priznaj, budi muško! "  ;D

Možda direktno nema, jer možda neki očekuju od njega da i dalje ponekad preskoči ogradu, preuzme doboš, mlati po njemu i daje ritam navijanja.
Ali ako stavimo cijelu priču u kontekst problema kojeg svi zajedno osjećamo u zadnje vrijeme, onda ima, i te kako.

Pretpostavimo da bi u nekim, nazovi normalnim okolnostima, naš sjever bio pun i da bi se glasno navijalo i pjevalo cijelu utakmicu. U tom slučaju svi na jugu, njih 200, 300 ili 400 mogli bi samo skakat k'o majmuni i ne bi mogli ni blizu konkurirati navijanju Armade.

To što su nas simpatizeri rumunjskog drugoligaša nadglasali jučer krivi su pesimisti s foruma i navodni navijači. Siguran sam da su zagovaratelji projekta izgubili glasnice sinoć :neretljak:

Armada je dobro navijala.

Istok je navijao za kurac, što nije čudno s obzirom da su pola tribine tamo činile pobjegulje sa zapada.

Ipak mi je najveći šok bio pogled na sjever, očekivao sam dupkom punu tribinu, kad ono prizor s utakmice Rijeka - Inter iz jeseni 2018.

#degenerik

I
Quote from: SandroB on 02.08.2024, 16:08
Quote from: ispod stijena on 02.08.2024, 11:51Pa to da su Rumunji bili glasniji od Armade...pa Mišković ili bilo tko nema veze sa tim. To je neki navijački ultras kolorit da se oni nadglasavaju.

Možda direktno nema, jer možda neki očekuju od njega da i dalje ponekad preskoči ogradu, preuzme doboš, mlati po njemu i daje ritam navijanja.
Ali ako stavimo cijelu priču u kontekst problema kojeg svi zajedno osjećamo u zadnje vrijeme, onda ima, i te kako.

Pretpostavimo da bi u nekim, nazovi normalnim okolnostima, naš sjever bio pun i da bi se glasno navijalo i pjevalo cijelu utakmicu. U tom slučaju svi na jugu, njih 200, 300 ili 400 mogli bi samo skakat k'o majmuni i ne bi mogli ni blizu konkurirati navijanju Armade.

Nema ni indirektno.

Ne kuzim kako bilo koja uporava ima utjecaj na ultras grupu. Ako su nezadovoljni istom oni to konkretno i jasno istaknu.
Ovdje pričamo o nadglasavanju ultrasa.

Ni brojnost ne drži vodu. Koliko puta na gostovanjima gdje je 200 ljudi bude bolje navijanje nego na duplom punoj tribini na derbijima?
Bezbroj. Pamtim pljuskove, polu prazne tribine i odlične atmosfere naspram dupkom punih tribina i kazališne atmosfere.
Zadnji put kad je stadion bio pun i top atmosfera je ona protiv Osijeka i gol Merkulova.

Kako treba u odredjenom trenutku čestitat boljem
na terenu tako i treba čestitati nekom koji dobro odradi gostovanje.

A sad normalne okolnosti.
Kad Sopic kaže da u normalnim okolnostima ni mi trebali voditi 3 razlike na poluvremenu je klaun.

Da još kažem jednu o "navodnim navijačima"

Sad i navijači sa istoka simpatizere sa zapada indirektno nazivaju "navodnim navijačima" jer su sputavali atmosferu.
A nije jednom da netko od ultrasa ima pogled na ostatak stadiona kao nekom "navodnom navijaču".
Tako da čemu cudjenje kad neki pijancic novinar lijepi etikete

Znam, ljeto, vruće, skupo, loše, bla bla bla bla štagod. Prožvakana tema i neću više.

Al meni je tužno vidjeti ovo nakon prve pobjede u sezoni. Pa tamo iza je 150 ljudi na cijeloj tribini.

#navodninavijač

Nisam znao do jučer, ako vam dijete igra za NK Rijeku imate 50% popusta na pretplatu za bilo koju tribinu.

Šta i starci od Nike Jankovića?
#degenerik

Quote from: TIR on 02.08.2024, 17:33Znam, ljeto, vruće, skupo, loše, bla bla bla bla štagod. Prožvakana tema i neću više.

Al meni je tužno vidjeti ovo nakon prve pobjede u sezoni. Pa tamo iza je 150 ljudi na cijeloj tribini.

Mislim da smo se mi na I isto brzo pokupili jer se je spremala nevera koja nas je na kraju zaobišla.
Volim grad koji teče

Ovo je baš sramota. Na Zeu bi uvijek puno ljudi ostalo pozdraviti momčad nakon "nije mi dobro" rituala pod sjeverom. Ova fotka je sablasna.
Bravo uprava. Well done.  :bo:  :jbg:

I
3409 pretplata.

Financijski pitanje koliko, ali Misko je sigurno uzviknuo "very nice"

Ovisno o euro rezultatu dolazimo vrlo lako do prošlogodišnjeg stanja u ovo doba