Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Cijene ulaznica za kup su stvarno prihvatljive, nadam se rasprodanom stadionu

V
Quote from: LenRi on 23.02.2026, 22:08Cijene ulaznica za kup su stvarno prihvatljive, nadam se rasprodanom stadionu
Baš ne volin tu senilnu besedu, ma to stvarno trolaš tu.  :svakacast:  Ne znan kako to objasniti. Prvo napišeš da si kuntent kako gre prodaja protiv Omonie aš da će bit 6500, onda da se nadaš rasprodanemu stadionu za četvrtfinale kupa? S jedne strane jedna od najvećih partidi va  povijesti kluba je 6000 ljudi ok, ali va četvrtfinalu kupa će bit rasprodano. Ili si morda ironičan, pa ja nisam  shvatil i ispadan bedast?

L
Pa usporedi cijene ulaznica, za kup su ulaznice duplo jeftinije (za pretplatnike)

A
Quote from: LenRi on 23.02.2026, 22:08Cijene ulaznica za kup su stvarno prihvatljive, nadam se rasprodanom stadionu

Za pretplatnike jesu i takve bi trebali stalno bit...Sjever 8 eura, istok od 11 do 13 eura, zapad jeftiniji 21 do 26 eura ...E to su realne cijene i kad bi bile takve cijene za svih u slobodnoj prodaji bez obzira član/ne član, imali bi rasprodan stadion stalno kao u sezoni 23/24...A za članove i nisu baš nešto prejeftine i opet se vraćamo na ono da previše napucaju cijene svima onima koji nisu pretplatnici ili u nekoj drugoj utakmici članovi, a upravo takvi pune stadion....

V
Quote from: LenRi on 23.02.2026, 22:18Pa usporedi cijene ulaznica, za kup su ulaznice duplo jeftinije (za pretplatnike)
Ma daj ozbiljno? 10E više razlike četvrtfinale kupa ili top 5 najvećih partidi va povijesti kupa? Kega bili kurac za četvrtfinale kupa ni da je badava? Ok, Hajduk će ljudi prit, ali i ale nebi bilo 1000 ljudi 
Ma mislin o čemu mi povedamo? Kada su ti rojen? 40 let smo čekali Europsku utakmicu na proljeće, kakov kup??
Da se izgleda još više bedasto, za pretplatnike je neš jeftinije. Za one ki su samo člani je čak skuplje nego za Omoniu.
A ta one ki nisu ni članovi ni pretplatnici, neće moći kupit kartu uopće. Kakovi to debili delaju va našen klubu?

L
Quote from: VIIRC on 23.02.2026, 22:25
Quote from: LenRi on 23.02.2026, 22:18Pa usporedi cijene ulaznica, za kup su ulaznice duplo jeftinije (za pretplatnike)
Ma daj ozbiljno? 10-15E više razlike četvrtfinale kupa ili top 5 najvećih partidi va povijesti kupa? Kega bili kurac za četvrtfinale kupa ni da je badava? Ok, Hajduk će ljudi prit, ali i ale nebi bilo 1000 ljudi 
Ma mislin o čemu mi povedamo? Kada su ti rojen? 40 let smo čekali Europsku utakmicu na proljeće, kakov kup??
Ja samo dajem procjenu koliko će gledatelja biti, slažem se s tobom da je Europska utakmica puno bitnija od četvrtfinala Kupa, barem meni je. Rođen sam dosta davno, još malo pa će se pedesetica zavrtiti.

Danas ce bit rasprodana dvorana mladosti a klub nema sluha stavit neki štand za prodaju karata za Omoniu  :bo:

Quote from: Silvio Dante on 23.02.2026, 19:15Zašto sam ja živio u uvjerenju da ova faza kupa još uvijek ulazi u pretplatu  :bo: šta nije prije bilo sve do polufinala?
Znači opet na kućice. Majku ti jebem ko po špezu, na tjednoj bazi  >:(
Kup nije u pretplati ima koja godina.

Nego kad smo već kod karata. Pohvale što je klub poslao mail s obavijesti o prodaji karata. Moram priznati da mi nije došao mail promaknula bi mi informacija.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nevoljko se ovaj put moram sloziti s kolegom, Omonia je najbitnija utakmica kluba jos od Reala i Juventusa. I sve ispod punog stadiona ce biti poraz svih nas.

Brate mili, ako ne mozemo napunit Rujevicu u knockout fazi europskog takmicenja, onda je nesto i do nas, a ne do drugih.

R
Zašto nas? Mi koji  idemo na utakmice trebamo učiniti što? Molit ljude?

V
Neš je i do nas, a neš do debili iz kluba. Sjever moru kupit samo članovi, znali da će bit poluprazan. Nima slobodne prodaje. Zapad je jako skup. Marketing je nikakovo, na dan partide su cijene ubitačne.
Sejno mislin da imamo kurac od mentaliteta.
Neće se rasprodat, to je sad već sigurno, ostala su skupa mjesta i srmadina tribina ka je vavek poluprazna. Ali je i najceneja. I mesto da privuku morda one kinsu nekada šli, pa se negde pogubili, oni stavljaju jebena ograničenja.
Leta je jedan "stari" armadaš ki je nival važne, tel kupit armadinu za sebe i još 3 kumpanjona, normalno da ni mogal. Delaju kretene od ljudi, zaprti su ko Sjeverna Koreja. Ni njimi stalo do tega da se rasproda.
Dobro je čera forumaš napisal, 6500. Sramota

Mislim da ćemo se morat priviknut na to. To je ta brojka ljudi koji će platit, ovi ostali ili nemaju ili ne daju iz principa a gazda ne želi spustit jer će time priznat da je pogriješio i tu smo di smo

Ako je Klubu OK, onda mora i nama bit OK. Z9, Z8 i Z4 poluprazni, a i sjever nije bajno popunjen.

Nije mi jasno, ali šta nije pregovaračka pozicija Kluba sa sponzorima, igračima itd. drugačija ako je prosjek gledanosti 4k i 8k? Šta je stvarno taj prihod od ulaznica nama toliki faktor u proračunu da se ne može neke stvari promijeniti? Barem ovaj dio, član - ne član, na dan utakmice i sl.

Po meni je sasvim dovoljno da kao član imam prednost pri kupnji ulaznice, sve ostalo je, barem meni nebitno. Ako ja ne kupim ulaznicu, neka netko ima mogućnost po normalnoj cijeni zauzet moje mjesto.

V
Čudno je. Pred 2 sezone kad je Sopića bil trener, celo proljeće je bilo rasprodano 3-4 dana prvo partide. Ili većina partidi.
Ovaj put smo mi va kurcu, ali si skupa. . Ja san "vukal ljude za rukav"  i tako dobil 20 ljudi. Jebi ga, mane je stalo do tega da Rijeka ima podršku va takovoj povijesnoj utakmice. Pust mi je poslužil da ljudima objasnin koliko je važno da pridu. To sigurno ni način, svoje selo bi trebal klub storit. I nažalost armada, nima ni slova o spektaklu. Ne gre to kako rabi, prazna tribina, ni koreografiji, na Europske i se bas ni ne pali čuda, morda va dogovoru s Miškovićun.
Svi bimo rekli staru atmosferu s zapada, i oni ča greju na "obiteljske tribine" bi teli znavu doživet onu staru atmosferu s Kantride.
Ali kada nanke sada ni rasprodano, moremo pozabit da će više biti stadion rasprodan va budućnosti. Najviše odgovoran je ipak klub

P
Čuditi se može samo onaj koji ne prati.

Ako se ne varam, sezona Sopića je sezona prije poskupljenja karata i pretplata.

Miškovi vatrogasci, visoke cijene pretplata i ulaznica na dan utakmice, barijere za ne-fanatike, navijači koji neće na Rujevicu. Tu smo svi fanatici i o ovoj temi je toliko već napisano da je tema već iscrpna i dosadna.

Naravno da bih volio da je svaku 8000 ljudi i da 'zmajevo gnijezdo' gori na dan utakmice, ali realna je činjenica da se ovo promijeniti neće dok ili miško spusti cijene šta neće ili dok se ne poboljša prosječna kupovna moć građanina Rijeke i RH, kad će Miško opet dignuti cijene najvjv.

S druge strane, 6500 fanatika na Rujevici i dalje može napraviti strašnu atmosferu.