Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: AR 147 on 01.03.2026, 18:12Danas na utakmicu nije došlo 1500 pretplatnika...To počinje bit ogroman problem...

Meni nije jasno da onaj koji vidi da ne može na utakmicu, ne može se malo potrudit i nać nekog kome će prepustit kartu...Onda će taj koji je dobio kartu uzet još nekog sa sobom i umjesto jednog praznog mjesta imaš dva popunjena...Treba se malo potrudit, a ne da tvoje mjesto zjapi prazno...

Dns sam cuo za slucaj di je za prepustanje za kup trebalo 17 e razlike nadoplatit brijem za istok

A
Quote from: Hasancic on 01.03.2026, 18:21
Quote from: AR 147 on 01.03.2026, 18:12Danas na utakmicu nije došlo 1500 pretplatnika...To počinje bit ogroman problem...

Meni nije jasno da onaj koji vidi da ne može na utakmicu, ne može se malo potrudit i nać nekog kome će prepustit kartu...Onda će taj koji je dobio kartu uzet još nekog sa sobom i umjesto jednog praznog mjesta imaš dva popunjena...Treba se malo potrudit, a ne da tvoje mjesto zjapi prazno...

Dns sam cuo za slucaj di je za prepustanje za kup trebalo 17 e razlike nadoplatit brijem za istok

Za HNL se nadoplati 20 centi za prebacivanje ulaznice...Iako mislim da bi se i to trebalo ukinut da se što više olakša prebacivanje i da što više ljudi ustupa svoje mjesto kad ne može doć...

Quote from: Hasancic on 01.03.2026, 18:21

Za kup ne vrijedi pretplata  :bo:

P
Je li moguće da je kartu kupio član pa prebacio na osobu koju nije član? U tom slučaju bi možda imalo smisla, inače nikako.

Šta se troškova prebacivanja tiče, ne znam sa pravne strane, ali softversku stranu razumijem jako dobro, i nema nikakvog smisla da par provjera u bazi podataka i promjena imena u istoj za kartu, može koštati išta više od jednog centa u najnategnutijem slučaju.

Dalje, klub bi jednostavno mogao i morao omogućiti članovima kluba da i na dan utakmice plate identičnu cijenu kao sve ostale dane. Ipak je član. Barem to bi bilo minimalno korektno

fali tu i više od 1,5k pretplatnika, Z2 je pun djece/nastavnika/roditelja s podjeljenim ulaznicama
jedino šta Rijeka nema 5594 prodanih pretplata, tu je 2k fantomskih/podjeljenih koji normalnio da biraju utakmice ili uopće ne dolaze, a tu su da bi se pumpale brojke, isto kao i djeljenje pojedinačnih ulaznica da nam prosječna posjeta nije baš totalna sramota, sjverna koreja da bi se uljepšala stvarnost i opravdale lude Miškove cijene

i uz sve to Rijeka kao prvak, pobjednik kupa i sudionik 1/16 finala europskog natjecanja ima manju posjetu od Osijeka koji ispada iz lige, ne može pobijediti sam sebe, iz kupa je ispao prije nego je i nastupio a europu nije ni igrao.......
ne možeš prevariti pakosnu sirotinju, ljudi ne mogu biti ovce za šišanje a i oni koji mogu ne žele jer su pakosna sirotinja i u gradu s okolicom nemaš više od 5k navijača spremnih doći na utakmicu

sve u svemu luda kombinacija, Miško koji je pao s planeta Pluton i dere lude cijene + inertni grad = 5K posjeta

Quote from: ri5gile on 01.03.2026, 19:16fali tu i više od 1,5k pretplatnika, Z2 je pun djece/nastavnika/roditelja s podjeljenim ulaznicama
jedino šta Rijeka nema 5594 prodanih pretplata, tu je 2k fantomskih/podjeljenih koji normalnio da biraju utakmice ili uopće ne dolaze, a tu su da bi se pumpale brojke, isto kao i djeljenje pojedinačnih ulaznica da nam prosječna posjeta nije baš totalna sramota, sjverna koreja da bi se uljepšala stvarnost i opravdale lude Miškove cijene

i uz sve to Rijeka kao prvak, pobjednik kupa i sudionik 1/16 finala europskog natjecanja ima manju posjetu od Osijeka koji ispada iz lige, ne može pobijediti sam sebe, iz kupa je ispao prije nego je i nastupio a europu nije ni igrao.......
ne možeš prevariti pakosnu sirotinju, ljudi ne mogu biti ovce za šišanje a i oni koji mogu ne žele jer su pakosna sirotinja i u gradu s okolicom nemaš više od 5k navijača spremnih doći na utakmicu

sve u svemu luda kombinacija, Miško koji je pao s planeta Pluton i dere lude cijene + inertni grad = 5K posjeta

Odlomak iznad si raspisao jedan od razloga zašto pakosna sirotinja koja ne želi biti ovca za šišanje. Zašto bi bili budale koji će plaćati punu cijenu karte a s druge strane klub podijeli 5% kapaciteta stadiona besplatno?
To pokazuje da ima više nego dovoljno prostora za spustiti cijene ulaznica, pa će i ova besplatna mjesta možda biti prodana.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Quote from: kircipijanci on 02.03.2026, 08:04Za kup je ostalo 2934 karte

s obzirom na cijene, 6 tisuća će bit uspjeh.
Hoćeš nagradit pretplatnike, ali jebeno ne možeš samo članovima koji nisu i pretplatnicima nabit toliku cijenu.
I to u terminu usred tjedna u 20h.

Z
Imam osjećaj da se prodajom karata u klubu nitko sustavno ne bavi, osim možda "usput". Ne mislim da netko namjerno otežava, nego da je problem u neznanju i loše složenom sustavu – ali rezultat je isti: kupnja karata je nepotrebno komplicirana.

Primjer: umirovljenik koji je ostvario popust na pretplatu. Ako želi kupiti kartu za Kup ili Europu s popustom "član + pretplatnik + umirovljenik", on to ne može normalno online, nego mora doći na Rujevicu, stati u red i kupiti kartu na blagajni. Pričamo o starijim ljudima kojima je taj "tramak" realan problem – i onda se čudimo što ljudi odustaju.

Drugo: zašto se uopće naplaćuje prepuštanje karata? I još gore, za većinu prepuštanja opet moraš doći na Rujevicu i platiti 2–5 €. Znači, digitalna usluga, a na kraju fizički dolazak i dodatna naplata.

Treće: po stoti put pitam – zašto se karte ne mogu kupiti u FAN shopu u centru? To bi doslovno rasteretilo blagajne na stadionu i olakšalo ljudima, pogotovo onima koji nisu iz Rijeke ili ne mogu tako lako do Rujevice.

Ima tu još toga, ali ova tri primjera su dovoljna da pokažu koliko je sustav nelogičan i nepraktičan.

Nakon godinu dvije možemo zaključiti da u tom segmentu i klubu rade debili ili je to Miskoviceva ideja,šta se uopće nebi iznenadio.

Ovo je možda problem kluba broj 1 koji mora biti riješen iduće sezone

Tri stvari koje treba pod hitno rijesiti su:

Olakšati prepuštanje ulaznice,pa čak i osobi koja nije član ne naplaćivati dodatno razliku u cijeni. Ne naplaćivati prebacivanje ako je moguće zakonski ni centa

Pojeftiniti cijene pojedinačnih ulaznica. Doslovno ih izjednačiti sa cijenama koje imaju pretplatnici i članovi. Možda staviti simbolično 2 eura više, eto da se ne uvrijede ovi koji su članovi. Iako nebi trebali jer nam je svima želja da nas je šta više na stadionu

Ukinuti skuplje utakmice na dan utakmice
 To mi je pak najveća glupost u povijesti.

Ako samo ove tri stvari naprave siguran sam da uz dobre rezultate imamo iduće godine prosjek veći za 1500 do 2000 ljudi

Naravno ako je klubu u interesu imati popunjen stadion,ako.ne zanemarite sve napisano.

Po normalnim cijenama pod Sopicem smo imali cijelo proljeće SOLD OUT već u utorak

Znači ljudi ima i zanima ih,ali nešto se dogodilo i sada imamo poluprazan stadion. Hello ljudi probudite se

B
Možda im to i odgovara. Za 2-3k ljudi ide manje policajaca, zaštitara...a sveukupna zarada je veća jer si visokim cijenama taj manjak ljudi nadoknadio.
Ako tako ne razmišljaju (što je svakako pogrešno, barem sa navijačkog aspetka i proširenja baze), onda netko ima manjak inteligencije u klubu.

B
Htjeo sam online prebaciti kartu na drugu osobu ali se ne može. Da li je netko imao takav slučaj?

-
Quote from: Brijest on 03.03.2026, 07:54Htjeo sam online prebaciti kartu na drugu osobu ali se ne može. Da li je netko imao takav slučaj?

Promjenu nositelja ulaznice moguće je obaviti isključivo na blagajnama, te ona nije moguća na dan utakmice.
Sa stranica kluba.

Quote from: -RIJEKA- on 03.03.2026, 09:31
Quote from: Brijest on 03.03.2026, 07:54Htjeo sam online prebaciti kartu na drugu osobu ali se ne može. Da li je netko imao takav slučaj?

Promjenu nositelja ulaznice moguće je obaviti isključivo na blagajnama, te ona nije moguća na dan utakmice.
Sa stranica kluba.

To je GLUPO. Mene je upravo ulovila jedna gadna přehlada i ne znam hoću li sutra biti još gore ili bolje. Ako sutra odlučim ostati doma to znači da svoju kartu ne mogu prebaciti na nekog drugog?
Nije stvar u novcima, nego u principu. Koje je opravdanje da se ne može na dan utakmice ustupiti mjesto nekom frendu/poznaniku? Ima li to ikakvog smisla.  Jedino što se postiže time je daljni revolt i udaljavanje navijača od kluba.

Bottomline: nabijem njih i njihova glupa pravila o "danu utkamice".