Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mozda sam ja malo munjen pa ne uspjevam pronaci, ali kad idem kupiti kartu, a imam i pretplatu i clansku, uopce mi ne nudi opciju polja pretplate, nego samo polje clanske iskaznice. Ispada da ona cijena pretplatnik+clan vrijedi samo u periodu zasticene prodaje :svakacast:  :svakacast:

L
Quote from: Deba on 08.04.2026, 12:31Mozda sam ja malo munjen pa ne uspjevam pronaci, ali kad idem kupiti kartu, a imam i pretplatu i clansku, uopce mi ne nudi opciju polja pretplate, nego samo polje clanske iskaznice. Ispada da ona cijena pretplatnik+clan vrijedi samo u periodu zasticene prodaje :svakacast:  :svakacast:
Vrijedi ti i sada, ali samo na kućicama.

L
Ma pretpostavljam da je problem u softveru, zato nakon zaštićene prodaje popust možeš ostvariti samo na kućicama.

Što je ok pošto je cijena na dan ista. Dakle pred utakmicu bi se trebao moći ostvariti pretplatnički popust.
#navodninavijač

A
Da nebi ispalo da mi navijači Rijeke samo njurgamo na cijene karata bez veze, evo recimo usporedba cijena naših i dinamovih cijena za utakmicu sa Osijekom...Malo je reć šokantno...

Dinamo sjever 7 eura
Rijeka sjever 15 eura

Dinamo zapad gore 10 eura članovi / nečlanovi 15 eura
Dinamo zapad dolje 15 eura članovi / nečlanovi 20 eura

Rijeka istok 20 - 25 eura / nečlanovi 40-50 eura

I na dan utakmice istok naš za nečlanove 50 - 60 eura, oni nemaju poskupljenje na dan utakmice.

Znači naš sjever je duplo skuplji, istok naš 10-15 eura skuplji po karti...Za naše nečlanove istok skuplji 20-30 eura po karti...A nečlan na dan utakmice na Rujevici mora platit 3 puta ! ! ! skuplju kartu nego navijač u Zagrebu...

I uspoređujemo Zagreb milionski grad, sa Rijekom koja je višestruko manja, Dinamo koji ima puno veću bazu navijača od nas...I onda mi imamo toliko skuplje karte od njih umjesto da mi imamo jeftinije karte od njih s obzirom da imamo manju bazu navijača koji mogu doć na utakmicu i u puno manjem smo gradu...

Apel na sve iz kluba, molimo Vas...Imali smo ove cijene i ove uvjete dvije sezone , smanjite za sljedeću sezonu cijene pojedinačnih karti i cijene karti za nečlanove, maknite poskupljenje na dan utakmice i još olakšajte prebacivanje mjesta pretplatnicima, bit će na obostrano zadovoljstvo i kluba i navijača...Navijači Rijeke to zaslužuju...

K
Ne pada mi na pamet braniti naše cijene pojedinačnih karata jer su pretjerane, ali doživljaj utakmice sa zapada Maksimira (pogotovo gornje tribine) i bilo koje tribine Rujevice je nešto neusporedivo i razlika u cijeni je premala.
Da ne govorim o tome da za doći na zapad gore na Maksimiru trebaš alpinističku opremu. Bio sam par puta na repstaciji, ne bi više išao da mi poklone ulaznicu.

Zna li mozda netko, moze li se preko onog portala hnk rijeka ulaznice uc na stadion, ili bas moram imat fizicki komplet ulaznica?

Možeš.. ima barkod tamo
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K

Ne hvata kao prava pretplata, ali kad pojačaš svjetlost i zumiraš na taj barkod onda ulovi bez problema
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Mobitel mora biti na najjačem svjetlu i onda radi. Možete ubaciti i u recimo Google wallet pa vam se čim otvorite ulaznicu to automatski napravi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ja sam ubacio i pretplatu i člansku u Google wallet, radi bez greške.
#degenerik

Završio sam turistički u Mostaru i rekoh idem pogledat nogomet uživo nakon 2 godine.
Derbi Zrinjski-Željo, ulaznica za centralnu 5 €, odlicna piva do pocetka tekme 0.70€ (3dcl) poslije pocetka 1.40€, kokice 2.5€, šalovi 15€.
Nogomet na razini HNL-a.

Pjevaju Ultrasi na kraju tekme: "Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvijek livada."
Dobaci lik: "Nece ni Hajduk!"
Uljepšao mi čovjek dan.
Rijeka u srcu, Armada do groba!