Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

wildwest, beetlebum and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 30.06.2024, 09:48
Quote from: Uzaludni on 30.06.2024, 09:33Ma vjerujem da je  Misko vrlo precizno izracunao broj pomoraca, ljudi tehnickih/ing struka koje rade vani, domacih doktora i pravnika, vlasnika vecih firmi, i naravno iznajmljivaca nekretnina na koje racuna da uzmu pretplatu - i kojih ce vecina istu i uzet.
Na kraju ce se opet vrtit oko 4.5 - 5 K pretplata. Za Rujevicu taman kolko treba 😁
A za ostale, tu je vjecni san o novoj Kantridi s 15000+ mjesta, pogledom, i jeftinim upadom 🤭

Ma nebitna su zanimanja, pa eto primjer Armade koja u pravilu nije među najimućnijim građanima Rijeke pa opet troše pare za putovanja, gostovanja i drugo. Navijači uglavnom funkcioniraju po principu mase. Ako mi kolega ili dvoje iz grupice od 5 ne produlji ove godine, ajde možda ću ovaj put i ja. Ali dogodine se neće vratiti nitko novi, možda odustane još jedan. Onda ću i ja odustati ako nemam s kim progovoriti riječ na stadionu. Nije to možda toliko ni stvar novaca nego..zdravog razuma, načina?

Ok inflacija je, skuplje osiguranje, skuplji vatrogasci i šta već, sve legitimno. Pa hej, možda ne trebaš imati 100 redara na stadionu na kojem imaš sve pokriveno video kamerama. Možda si mogao pričat s javnosti zadnja dva mjeseca, napomenuti što točno čini stavku troška organizacije utakmica koja je 2023. bila 858 tisuća eura. Razbij malo detaljnije pa ćeš možda dobiti više razumijevanja, uključi tih 16 tisuća članova u priču barem malo. A ne dan prije objave novih cijena pravdat preko Prodana kako djeca do 16 sad plaćaju samo 100 eura godišnje na istoku, a da se može sve platit i na rate...i i i i da požurimo, jer će pojedinačne ulaznice biti još skuplje, ma daj nemoj me...

Šta je bilo 180% inflacije u proteklih pet godina, ne bi rekao. Stvari su skuplje, ali nisu baš triput skuplje, a I2-I4 je doslovno toliko narastao u posljednje dvije godine. Kako to opravdavaš nego iskorištavanjem po principu "dokle ide"?

Ne pravdam, nego (kako si sve lijepo rekao, ali da to prikratim) izgleda kao plasiranje prema ciljanoj grupi potrošača uz isključivanje velikog dijela dosadašnje potrošačke populacije.
Drugim riječima, nebih rekao da je ovo glup, nego iznimno proračunat i namjeran potez.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Quote from: ZZZZ7777 on 30.06.2024, 09:50Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 11.- eura...kome je to previše uvijek može gledati Orijent...😂
Znaci ti ne staješ i dalje pametuješ. Sad bih volio saznat tko si iskreno.....

V
Nas 6 smo rekli da ukoliko sutra vidimo takve cijene nećemo uzimati u znak bojkot. Vjerujem da nećemo napraviti razliku, ali eto.

A
Trebao je izračunat i kolike su place igraca i još to podignut da i njima koji ugovor platimo. Kurci se stalno veliki biznismen u Nigeriji i sad Emiratima a nemoze jednog sponzora naći. Uglavnom debil

I meni su Miškovićeve brojke bile čudne.

#degenerik

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 30.06.2024, 09:58Nas 6 smo rekli da ukoliko sutra vidimo takve cijene nećemo uzimati u znak bojkot. Vjerujem da nećemo napraviti razliku, ali eto.

Minus i nas 4. Jbg, koliko god me srce boli, preko svojih principa neću gazit.

Quote from: Arci1984 on 30.06.2024, 09:55
Quote from: ZZZZ7777 on 30.06.2024, 09:50Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 11.- eura...kome je to previše uvijek može gledati Orijent...😂
Znaci ti ne staješ i dalje pametuješ. Sad bih volio saznat tko si iskreno.....

Po svemu napisanom, Miškov intimus  ;D

A
A i mi smo kupovali 4 a sad kupujem vjerojatno samo ja a i to sam počeo razmisljat dal da odjebem. Pretplatnik sam od Kantride kad nas je jako malo kupovalo da pomognemo klubu

Najgore mi je osjećaj da sam kažnjen za 10+ godina pretplata, umjesto da dobiješ neki popust, gestu, nagradu za zahvalnost

Dobijem dodatni udarac po džepu, lažne brojke u opravdavanju istoga i neku grižnju savjesti sam prema sebi ako odustanem i ne pristanem na ove uvjete
MAGICA FIUME

Mene uopće ne grize savjest jer znam da na Istoku ima dosta ljudi koje će ovo ozbiljno pogodit i prema kojima je ovo naprosto okrutno.

Radi se o jednoj stvarno bešćutnoj, čak i pomalo degutantnoj gesti kluba koju ne mogu blagoslovit, makar bio jedini u tom razmišljanju, a vidim da nisam.
#degenerik

Jedino besramnije od samog čina je način na koji ovaj medijski lešinar i huškač ide relativizirati ovu svinjariju. Ti nisi novinar momčino, to neka ti bude jasno. Možeš biti stoput navijač Rijeke, što ti ne sporim uopće, ali ti novinara, novinarske svijesti i kritike vidio nisi. Toliko o tome.

Ne želim brzati, istrčavati i kazati nešto zbog čega ću se poslije kajati. Novaca imam, i da moram istog trunuti pljunuti i hiljadu ili dvije eura, neću ni trepnuti. Ali stvar koja me jebe su principi. U moje se 43 godine nije pojavio nitko tko me jebao. Barem koliko je to meni poznato. A nećeš bogami ni ti paška seljačino!!

Naplati reprezentativnoj prčiji što je 10 dana koristila usluge kampa pa ti možda malo olakša muke po održavanju. Odvratno, odvratno.

M
Ja ću napravit pretplatu, ali nije mi se svidjelo baš ovo povećanje. Krivo mi je radi ljudi kojima će stvarno teško past ovo povećanje cijena i to baš nakon ove sezone gdje se pokazalo koliko ljudi vole i žele dolazit.

Njušim veliko povećanje broja ljudi na sjeveru. Barem dio onih koji su nekad bili na zapadu Kantride i rasuli se po svim tribinama Rujevice će se sad vratiti nazad.

Ali generalno, pretjerano povećanje cijena, slažem se s ostalima.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Znaci clanak pogledajte nove cijene, a cijena nigdje. Na sta je spalo novinartsvo danas.
Znaci Z2 je lani za mene i dvoje klinaca bilo 220 EURa. Bas me zanima koliko ce sad bit.
Ali kao sto kaze kolega, prebacit cemo se na sjever. I necemo bit jedini.
Mislim da ce sjever bit pun, istok ce vjerojatno bit prazniji nego dosad, a na zapadu ce bit samo oni kojima Misko osobno podijeli kartu.

Par stvari:
- Edi Prodan nije novinar nego Miškovićev potrčko. Nikad nije znao napisati novinarski članak, ali s ovim je dosegao novo dno. Da 20 centi po danu? Kakva je to glupost od opravdanja.
- prošle godine su cijene pretplata narasle tako da nije istina da cijene nisu rasle posljednjih godina (ako me pamćenje dobro služi).
- cijene nisu navedene. Niš nije jasno u članku. Samo neka bezvezna opravdnja poskupljenja.
- prema cijeni karte za istok ne radi li se o nekakvom 30% povećanju cijene? S 10 na 13€?
- kada će konačno u nk Rijeci naučiti da bi trebali imati nekakav poseban odnos s pretplatnicima i članovima? Nekakva nagrada za vjernost? Tada bi lakše bilo prihvatiti povećanja.
- možda opet pizdimo nizašto jer je članak loše napisan pa nije jasno koja su stvarna poslupljenja (vjerojatno opravdano pizdimo, ali bih volio imati jasnu informaciju, a ne neku anusnu polupriču o poskupljenju).
- želim vidjeti prave cifre pa onda pizditi. Ovako se glupo osjećam.