Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

Fornax and 1 Guest are viewing this topic.

Na kraju ce bit tipicno hrvatsko stanje uma. Imucniji ce zatvorit oci i kupit pretplatu jer nije bitno ko te i kako jebe dok se ima love, oni slabijih primanja ce shvatit da je kora kruha ipak bitnija od loptanja a poneki intelektualac ce se maknut iz price jer ona jednostavno smrdi. Miskica ce dobit 4000+ pretplatnika, vecu lovu nego od 6300 prosle godine, kad usfali ekipe na tribinama lako ce se skupe karte podijeliti "podobnima" i " zasluznima". :svakacast:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

A
Quote from: Zelko Maler on 01.07.2024, 12:38
Quote from: Snowcrash on 01.07.2024, 12:30
Quote from: vMario87 on 01.07.2024, 11:39Ali najsmješnije od svega je šta doslovno ništa nismo dobili zauzvrat uz to poskupljenje. Pa da su napravili barem onaj Fan token da možemo glasat kako će izgledat kapetanska traka ili ne znam ni ja šta..

Da su doveli npr. Badelja od 36 godina i predstavili ga kao "srebrnog reprezentativca koji je zabio gol na SP" pa barem bi rekli ajde, nije Zidane ali neki pojam za HNL je..

Ne kažem da nam Badelj treba pogotovo ne u tim godinama, samo želim reć da bi bar malo isprali okus da nam mažu oči na taj način..

Ne tražimo Kramarića, ne tražimo da imamo RijekaTV sa milijardu mogućnosti, ne tražimo da odlučujemo apsolutno svaku stvar u vezi kluba preko te aplikacije, ali Rijeka je stvarno najlošiji klub u Europi po pitanju odnosa sa navijačima i neka sitnica poput izbora izgleda kapetanske trake bi nam bila kao da u nekom drugom klubu biraš pojačanja..

Sve šta smo dobili tj. izgubili od ovog poskupljenja je oko 50% pretplatnika i dobru atmosferu oko kluba.

Ako ovu sezonu završimo bez trofeja ili pak još gore ispod Osijeka onda bi to mogla bit najlošija sezona u Miškovoj eri..

Miško kad je u pitanju prodaja kluba, dobije bodulsku budžetsku groznicu. Po floskulama koje je Raić-Sudar izdeklamirao o ciljevima prelaznog roka, sad više nije "jedan igrač ode, dovodi se zamjena", nego - sad su "iskusniji", sad ne treba imat poduplane pozicije.
Dovode se samo igrači koji pristanu na uravnilovku vrijednosti ugovora. Ja bih rekao da je Raić-Sudar dobio barem milijun € manje za vreću ugovornih obveza, što značl 3-4 igrača manje + prinovama ugovori striktno ograničeni unutar (primjer, jer ne znamo točne brojeve) 70-150 k €.
To nema veze s sportskim ambicijama, niti u HNL-u, niti u Europi. Ima veze jedino s rezanjem troškova (za plače igrača) i povečanjem prihoda (abnormalnim povečanjem pretplata).
Kažem, za prodaju svog dijela, trebaju Mišku bolji financijski pokazatelji, i kuri ga bolac za sportske rezultate u ovoj sezoni.
Nadam se da trčim pred rudo i pušem na hladno (jer mi se uvijek "pojačavamo" poslije 15.7., najviše u zadnja 2 tjedna prelaznog roka), ali sva komunikacija kluba dosad ide u smjeru stezanja remena i pljačke najlojalnijih navijača.

Miško je počeo s rezanjem primanja i plaća 2020. Drugi klubovi su odavno stali, on roka i dalje. Kad završi prosječna plaća prvotimca će biti 12 000€ godišnje
Tu ne dolazimo do toga ako je igraču placa bila 10000 eura mjesečno moram je dignut na 20000 zbog toga jer je sve išlo gore nego je miram spustit na 7000 jer je sve išlo gore ali zato pretplate....:

Quote from: sthlm1987 on 01.07.2024, 12:41Na kraju ce bit tipicno hrvatsko stanje uma. Imucniji ce zatvorit oci i kupit pretplatu jer nije bitno ko te i kako jebe dok se ima love, oni slabijih primanja ce shvatit da je kora kruha ipak bitnija od loptanja a poneki intelektualac ce se maknut iz price jer ona jednostavno smrdi. Miskica ce dobit 4000+ pretplatnika, vecu lovu nego od 6300 prosle godine, kad usfali ekipe na tribinama lako ce se skupe karte podijeliti "podobnima" i " zasluznima". :svakacast:

Pa evo kako sada stvari stoje, dosta smo daleko od tog scenarija.

Po pitanju RR, dodao bih da emisija nakon neradne nedjelje vjerojatno nije najbolji termin da se nađe kvalitetan sugovornik i pokuša razjasniti nešto za svih. Tako da iako je bila dobra šansa za upitati, možda se probalo, ali klub nije zaluđen da se ide objašnjavati sljedeće jutro. Ima sto opcija, ne bi nužno sad etiketirao svakog tko nije reagirao negativno na poskupljenje kao plaćenika.

Prodan i Šola su kategorija za sebe ovim člancima, to smrdi na plaćene tekstove samo tako i ne može me nitko uvjeriti u suprotno.
#navodninavijač

Baš sam to htio napisati. Mislim da će velika većina njurgati ovaj i možda idući tjedan. Onda će Miško izaći s nekom demagogijom i brzo će se svi ohladiti i kupiti pretplatu.

Ipak mi ne možemo protiv našeg mentaliteta. Njurgaj na najjače pa onda pogni glavu, pojedi govno i sve po starom.

Stoji ovo sto pises, @TIR, ali obzirom na situaciju, RR je trebala probati naci sugovornika u klubu, kad i ako (🤣) ga ne nadje dati mikrofon navijacima 15 minuta (ne uzivo, naravno, iz ocitih razloga.

Quote from: T.T.N.Y. on 01.07.2024, 12:53Baš sam to htio napisati. Mislim da će velika većina njurgati ovaj i možda idući tjedan. Onda će Miško izaći s nekom demagogijom i brzo će se svi ohladiti i kupiti pretplatu.

Ipak mi ne možemo protiv našeg mentaliteta. Njurgaj na najjače pa onda pogni glavu, pojedi govno i sve po starom.
Mislim da nece. Ovdje je Misko udario na ponos i ego i preko toga se ne prelazi tek tako. Ovdje moze tek opipljivom povisenom ambicijom sa sigurnim ugovorima (cega nece biti), ili reteriranjem cijena na dole, isprikom navijacima, povlasticama starim pretplatbicima i clanovima, kao i otkazima odgovornima u Upravi ispeglati situaciju (a cisto sumnjam da ce i do toga doci).

A to se nece desiti. Ja sam vec pomiren s time da Rijeku necu pratiti na Ruji. Ima se MaxTV i konoba, pojilo i jog. Necu ja biti bez Rijeke, ali ce Rijeka biti bez mene. Ni dres necu kupiti. 

Quote from: Zaf on 01.07.2024, 13:01
Quote from: T.T.N.Y. on 01.07.2024, 12:53Baš sam to htio napisati. Mislim da će velika većina njurgati ovaj i možda idući tjedan. Onda će Miško izaći s nekom demagogijom i brzo će se svi ohladiti i kupiti pretplatu.

Mislim da nece. Ovdje je Misko udario na ponos i ego i preko toga se ne prelazi tek tako. Ovdje moze tek opipljivom povisenom ambicijom sa sigurnim ugovorima (cega nece biti), ili reteriranjem cijena na dole, isprikom navijacima, povlasticama starim pretplatbicima i clanovima, kao i otkazima odgovornima u Upravi ispeglati situaciju (a cisto sumnjam da ce i do toga doci).

A to se nece desiti. Ja sam vec pomiren s time da Rijeku necu pratiti na Ruji. Ima se MaxTV i konoba, pojilo i jog. Necu ja biti bez Rijeke, ali ce Rijeka biti bez mene. Ni dres necu kupiti. 
Ja sam jucer vruce glave napisao da cu produzit clansku kad vec necu pretplatu. Sad hladne glave kazem da mu necu dat ni pisljivih 30e za clansku.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.07.2024, 13:06Ja sam jucer vruce glave napisao da cu produzit clansku kad vec necu pretplatu. Sad hladne glave kazem da mu necu dat ni pisljivih 30e za clansku.
Ja sam člansku već kupio. Zapretplatu sam očekivao maksimalno do nekih 50% povećanje cijene (iako osobno i to smatram prevelikim) upravo na primjeru povećanja članarine za taj postotak i prošlogodišnje dizanje od 25% (I5) koje je bilo prvo znatnije od kad je Rujevice.
Malo je reći da sam ljut, pogotovo što tada nisu bili našli za shodno iskomunicirati ni obično podizanje članskih kartica kako spada uz muk svih telefona u klubu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne sekirajmo se. Sad kuze da je 50% prihvatljivo, pa ce druge godine dignuti samo 50%. 🤣🤣🤣

T
Bojkot nema smisla, destrukcija u stilu južnjaka nije nikom nista dobro donijela. Pa neće ni Rijeci.
Osobno čekam objašnjenje iz kluba, i nakon toga ću donest odluku o produljenju sezonske ulaznice. Čekam da mi neko objasni zašto karta mora poskupiti za 129%, ako imaš dobar razlog ja ga mogu prihvatiti ili ne prihvatiti, to pravo kao navijači valjda imamo.

Također bilo je prijedloga o 5% ili 4% dionica koji bi išli, navijačima. Poprilično sam siguran, da nitko od riječkih navijača ne želi model koji ima Hajduk. Gdje su uspjeli napravit i složit šalter birokraciju, gdje nitko za ništa nije odgovoran, a lova od navijača se muze u milijonima.

Ali sa 4% dionica ne možeš ništa, i dalje bi izabrana Uprava donosila sve ključne odluke, ali tih 4% se moglo iskoristiti za godišnju dokapitalizaciju. To se moglo napravit. Ako je Grad vlasnik 30% ili 20%, u principu grad predstavlja građane i navijače. Grad se mogao odreć tih 4%, i stavit nominalnu cijenu dionice 500eura, opet bi skupili ovu razliku u cijeni. Svaki navijač bi znao da dividendu od toga može dobit samo u nekom paralelnom svemiru, ali bi ljudi to pokupovali kao simbol.

Ali ne, lakše je bubnut cifre i napravit kaos. Razmišljanje od danas do sutra.

Quote from: D2 on 01.07.2024, 13:21
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.07.2024, 13:06Ja sam jucer vruce glave napisao da cu produzit clansku kad vec necu pretplatu. Sad hladne glave kazem da mu necu dat ni pisljivih 30e za clansku.
Ja sam člansku već kupio. Zapretplatu sam očekivao maksimalno do nekih 50% povećanje cijene (iako osobno i to smatram prevelikim) upravo na primjeru povećanja članarine za taj postotak i prošlogodišnje dizanje od 25% (I5) koje je bilo prvo znatnije od kad je Rujevice.
Malo je reći da sam ljut, pogotovo što tada nisu bili našli za shodno iskomunicirati ni obično podizanje članskih kartica kako spada uz muk svih telefona u klubu.

U biti razlog zasto nisam produzio clansku si ti 🤣. Kad sam procitao tvoj upis da si ju obnovio online ali da  ju ne uspjevas preuzeti jer blagajne ne rade odlucio sam cekat. Sad im pokazujem srednji prst a pare mozemo ti i ja potrosit na gemiste i pive 😁.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kapitalisti imaju izreku: Consumers vote with their valets.

Moj glas je "puši kurac". Svatko po vlastitoj savjesti.
#degenerik

U sezoni 23/24 navijači HNK Rijeke su osigurali 3x više novaca od ulaznica i dresova nego uprava od sponzorstva.

Mi njima plaćamo škampe i žlahtinu. Dok loču tu žlahtinu ja bi trebao derat glasnice na kiši, bodriti Rukavinu koji će se ako plan uspije prodati da bi se platila privatna nekretnina u vlasništvu dvaju kćeri Damira Miškovića. Dobro je netko napisao - Ako je to tako što je/će biti sa Kantridom.

I onda preko svega toga još izjava da smo u qurcu jer nas nema 30 iljada jer bi on tako ostavio Dinama 30 bodova...

Meni je dosta.

Quote from: toñito on 01.07.2024, 13:28Bojkot nema smisla, destrukcija u stilu južnjaka nije nikom nista dobro donijela. Pa neće ni Rijeci.
Osobno čekam objašnjenje iz kluba, i nakon toga ću donest odluku o produljenju sezonske ulaznice. Čekam da mi neko objasni zašto karta mora poskupiti za 129%, ako imaš dobar razlog ja ga mogu prihvatiti ili ne prihvatiti, to pravo kao navijači valjda imamo.

Kakvo objašnjenje sada mogu ponuditi? Po meni bilo kakvo daljnje glupavo opravdavanje tipa "pa možete gledati utakmicu već za 8€" je krajnje stupidno i samo će doliti ulje na vatru.
Jedino vatrogasno rješenje ja da kažu da pretplate vrijede i za euro skupine i euro kvalifikacije. Ostalo je bezveze.

Quote from: toñito on 01.07.2024, 13:28Bojkot nema smisla, destrukcija u stilu južnjaka nije nikom nista dobro donijela. Pa neće ni Rijeci.

Također bilo je prijedloga o 5% ili 4% dionica koji bi išli, navijačima. Poprilično sam siguran, da nitko od riječkih navijača ne želi model koji ima Hajduk. Gdje su uspjeli napravit i složit šalter birokraciju, gdje nitko za ništa nije odgovoran, a lova od navijača se muze u milijonima.

Ali sa 4% dionica ne možeš ništa, i dalje bi izabrana Uprava donosila sve ključne odluke, ali tih 4% se moglo iskoristiti za godišnju dokapitalizaciju. To se moglo napravit. Ako je Grad vlasnik 30% ili 20%, u principu grad predstavlja građane i navijače. Grad se mogao odreć tih 4%, i stavit nominalnu cijenu dionice 500eura, opet bi skupili ovu razliku u cijeni. Svaki navijač bi znao da dividendu od toga može dobit samo u nekom paralelnom svemiru, ali bi ljudi to pokupovali kao simbol.

Ali ne, lakše je bubnut cifre i napravit kaos. Razmišljanje od danas do sutra.

Zašto bi bojkot bio destrukcija? Ja sam upravo mišljenja da je to suprotno od destrukcije 😀 Pa neću na ruju i uništavat sa svojim bojkotom  :o
Ali možda ako uspijemo dokazati upravi da su pretjerali, možda i moj frend koji je od 15 god na tribini a trenutno nije u bajnoj financijskoj situaciji, možda i on opet bude na tekmama.
Miško je jučer objasnio u Novom listu, zbog preskupog održavanja stadiona.