Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: T.T.N.Y. on 02.07.2024, 13:55Isto tako dugogodišnji pretplatnici trebali bi imati popust, odnosno manju cijenu nego novi pretplatnici. Briljantni umovi u marketingu kluba toga se nisu sjetili.... :bo:

eh  tako - trebali bi pretplatinicma dati pravo prvootkupa, taman da je cena ista - sad san se moral preselit 3-4 reda as je neki zel moju kadrigu : ))

I
Quote from: T.T.N.Y. on 02.07.2024, 13:55Isto tako dugogodišnji pretplatnici trebali bi imati popust, odnosno manju cijenu nego novi pretplatnici. Briljantni umovi u marketingu kluba toga se nisu sjetili.... :bo:

Kako je već napisano, nema evidencije.

Na Kantridi je bila ona knjiga gdje se ručno upisivalo kada bi uzeo pretplatu, kakva-takva, ali evidencija.

Ovi biseri s brda nisu u stanju već godinama za 5.000 ljudi napravit bazu podataka s članstvom i pretplatama. Da ne govorim da je SF povezat pretplatu kupljenu na kućicama s članskom kupljenom preko neta.

Quote from: sthlm1987 on 02.07.2024, 11:18Dva istaknuta pripadnika su stali na stranu kluba pod motom "ljubav nema cijenu"

Mislim i da znam o kome se radi jer sam baš jučer s kolegom na poslu komentirao ovo aktualno stanje. Pa mi on reče, da ovaj ovako i ovako tamo  :D 

Ali to su pojedinci, ljudi s imenom i prezimenom koji imaju pravo na svoj stav kao i svaki od nas. Moj je problem samo s njima, što mislim da bi navijači, navijači od formata i u punom smislu te riječi morali biti puno dalekovidniji, gledati puno širu sliku. Ako hoćeš, uvijek i kritički biti više fokusirani prema upravama klubova nego prema drugim grupacijama navijača kluba za kojega svi navijamo. Zašto? Iz razloga što dio problema i za Armadu i za sve druge ultras skupine osim u državnim institucijama, represivnom aparatu, leži i na katovima, u ložama. To su stvarni protivnici navijača, a ne ljudi s drugih tribina. Toga bi mislim morati biti svjesni/ji. Jer danas smo mi na tepetu, uvjetno rečeno mi, sutra ćete momci biti vi.

Uostalom, imate lijep obrazac iz vana. Iz niza europskih klubova, s europskih tribina. Gdje su se protokom vremena desile neke nenormalne stvari, di je inžinjeringom ja ću reći zamijenilo navijače. Uvjetno rečeno na lijep način se potjeralo dugogodišnje domaće navijače da bi se tribine "naselilo" turistima, glory hunterima, manekenima, paraderima i slično. Ne kažem da je to slučaj kod nas, još uvijek. Ali biti oprezan.
I to je potpuno normalna pojava vani, u zemljama kojima moramo težiti. Građanska dužnost, stupanj razvoja. Di se ustaje, di se diže na noge zbog svega i svačega, boje dresa, oblika grba, reklame, sponzora, angažmana ili prodaje igrača, zbog onih najmanje zaštićenih, najosjetljivijih, onih koji najviše stradavaju potezima uprava kubova koje su počesto potpuno odnarođene postale od navijača, od građana. I dužnost je ukazivati na to, dužnost je ne miriti s tim da nas smatraju idiotima, konzumentima i ovcama za šišanje samo. Nismo i nećemo biti. Jer kako @sandro zna reći, on je bio i biti će tu, dok za trenutnog vlasnika nisam siguran je li posjećivao utakmice Rijeke prije 2012. Jasno, nije ni obveza to činiti, ali eto ako smo već došli na tu razinu mjerkanja, čisto da se zna.

Zaključno, volio bih da Armada prepozna trenutak. Volio bih zbog nje same, zbog njenog renomea, jer će mi to biti znak da nisu zastranaili, da ne spavaju na ušima i da bdiju nad sudbinom kluba. Volio bih zbog Kantride, zbog specifičnosti tog pitanja i fenomena koji će se danas sutra vrlo ticati i Armade. A što je možda i u pozadini ove aktualne krize, ne isključujem ni tu mogućnost, da se upravo ovo pitanje iskoristi kako bi se Kantridu još jednom stavilo po strani, ali ovaj put možda i za vijeke vijekova. U konačnici, nije isto kad pojedinačno njurga svatko od nas, mnogi i sami sebi u njedra, i kad to učini Armada. Njen "glas" je ipak mnogo zvonkiji, a ponekad i otvori neka vrata.

Quote from: TIR on 02.07.2024, 15:47https://ofenziva.ffa.hr/komentar/rijeka-nicime-ne-moze-opravdati-povecanje-cijena-pretplata/571295/
Osim šta 3/4 stadiona nije natkriven za tako visoku cijenu ovo mora biti mjerilo:Visoka cijena sa sobom traži i kvalitetan proizvod.Dolaze kvalifikacije a oni na silu žele prodati Pasalica jednog od ključnih igrača umjesto da s njim pokušaju ući u grupnu fazu,maznuti lovu i prodati Pasalica.... dvostruki dobitak.Od jedne dobre i lije pe prošlogodišnje atmosfere koju su trebali pretočiti u ovogodišnju šta su napravili?Drek,sumornu situaciju.Osobno ću se samo učlaniti pa tu i tamo otići pogledati Rukavinu i Bogojevica.Hvala vam pretplatnici od DM koji ste od samog početka na Ruji glumatali Zajedno smo Rijeka.
Volim grad koji teče

Z
Radim vani i stvarni mi nije problem uzeti pretplatu a za uzvrat pogledati 3-4 utakmice godišnje ali ove godine sam odlučio samo produžiti članstvo a kad dođem i želim na utakmicu kupiti ću pojedinačnu kartu.... Nekako mislim da neće biti gužva 😜

Ja sad necu ni clanstvo, ni pretplatu, ni dres ni zastavicu, dok supak ne reterira i nemusto se isprica.

Prosječni građanin koji kupuje pretplatu za sebe nekako će i kupiti.

No, primjerice, moj susjed, podstanar, ima situaciju koja me baš tjera u bedaru. Pričamo jučer, "bok, bok, što ima, jesi vidio pretplate..." i kaže da je do sada kupovao 3,za sebe i dvoje djece. Navukao ih, kaže nezna kako će im kupiti ali da ih ne želi kažnjavati, uzet će im nekako, za sebe neće imati, kaže, već su dosta veliki da mogu i sami. Gledam ga, pa si mislim, daj pitaj da ti dam, posudim, a znam da je ponosan i ne želim ga uvrijediti da mu sam ponudim neku pomoć, a želudac mi se stišće.

Zato mi se sere od onih proljeva da je to kutija cigara, piva ili kava. Ima ljudi koji su sve to već ostavili, i mnogo više da bi gledali i živjeli Rijeku a sada će dobiti još jednu šamarčinu u vidu da nisu dovoljno bogati da mogu gledati Rijeku.

Quote from: Monarh on 02.07.2024, 19:31Prosječni građanin koji kupuje pretplatu za sebe nekako će i kupiti.

No, primjerice, moj susjed, podstanar, ima situaciju koja me baš tjera u bedaru. Pričamo jučer, "bok, bok, što ima, jesi vidio pretplate..." i kaže da je do sada kupovao 3,za sebe i dvoje djece. Navukao ih, kaže nezna kako će im kupiti ali da ih ne želi kažnjavati, uzet će im nekako, za sebe neće imati, kaže, već su dosta veliki da mogu i sami. Gledam ga, pa si mislim, daj pitaj da ti dam, posudim, a znam da je ponosan i ne želim ga uvrijediti da mu sam ponudim neku pomoć, a želudac mi se stišće.

Zato mi se sere od onih proljeva da je to kutija cigara, piva ili kava. Ima ljudi koji su sve to već ostavili, i mnogo više da bi gledali i živjeli Rijeku a sada će dobiti još jednu šamarčinu u vidu da nisu dovoljno bogati da mogu gledati Rijeku.
Život ti je borba i onda te još kao bonus nazovu klošarom.

#degenerik

I
Mislim da je krajnje vrijeme za emisiju Provjereno na      ovu temu.

D
Quote from: Monarh on 02.07.2024, 19:31Prosječni građanin koji kupuje pretplatu za sebe nekako će i kupiti.

Na kraju ce film imati happy end i kupit ce i djeci i sebi. Tko hoce nade nacin, tko nece nade ispriku!

M
Ma teško je,sad a bilo je i prije.
Ovo ću pisat bez lažne patetike i traženja likeova. Ja sam iz radničke obitelji i nikad moji nisu imali previše love, bili smo ajmo reći srednja/niža klasa . Financijski. Stari tu i tamo bi dao za tekmu,a kad je bio mlađi išao je svuda sa Rijekom.
Dok nisam počeo plovit vrtio sam svaku kunu više puta prije nego bi se odlučio potrošiti na nešto.
Bilo mi je teško imati pretplatu, bilo je i perioda kad si nisam mogao priuštiti niti kartu za pojedinačne utakmice.
Odlasci na utakmice su bili luksuz,i stvarno dobro odvagnute akcije, kao i gostovanja.
Pregrmio sam nekako sve to, pokrenuo se u nekom drugom smjeru što se tiče financija.
Sad mi je dobro, i nisam bezosjecajan ili ne empatican, ali uzet ću pretplatu i neću nikome solit pamet u vezi toga. Niti mislim da je netko ko nije uzeo ili ne može klošar,  niti onaj ko je uzeo je bolji čovjek.
Miško je biznismen, nije savršen ali nekad je bolje kroz lovu i financije gledat stvari, srcem i strašću je bolje za navijače.

A da je sazrijelo vrijeme za svježu krv u vidu novog vlasnika, to sigurno je, pogotovo što je mordorov financijski utjecaj oslabio, a i to treba osvjestiti u našoj javnosti. Počet od lokalnih medija pa dalje.

A
Čitam, čitam već par mjeseci i ako ništa dobro, poskupljenje pretplata me barem potaknulo da kreiram account na forumu.

Samo ću napisati:

LANI - sin i ja - 190,00 €
OVA SEZONA - sin i ja - 412,50 €

i to I2.

Još uvijek važem, teško mi je da baš na ovome dijete uči vrijednost novca.

Quote from: AZ13 on 03.07.2024, 01:28Čitam, čitam već par mjeseci i ako ništa dobro, poskupljenje pretplata me barem potaknulo da kreiram account na forumu.

Samo ću napisati:

LANI - sin i ja - 190,00 €
OVA SEZONA - sin i ja - 412,50 €

i to I2.

Još uvijek važem, teško mi je da baš na ovome dijete uči vrijednost novca.
Jedino da odete na obiteljsku Z tribinu,mislim da vam je popust 50%.,malo se informiraj da ne platitite toliko.
Volim grad koji teče