Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poskupjeli 60 odnosno 50 eura, a zanimljivo da više ne obuhvaća SVE euro utakmice kao dosad nego samo playoff i 4 utakmice u grupi. Zanimljivo i da rade preprodaju sjedala jer prepuštanje karte piše da netko drugi može "kupiti" to mjesto... Koje su već prodali u pretplati, al ok, očito prolazi kod nas.

Solidan popust za 3 ili više članova gdje onda dobiješ prošlogodišnju cijenu ulaznice. Inače ultras tribina usporediva s našom, zapad jeftiniji, ali nenatkriven u potpunosti što onda balansiraju besplatnom grupnom fazom za koju ćemo mi kešati još 200 sigurno na zapadu.

Oni dakle imaju 18 lige + 5 europe + do 1 Kup = 23-24 utakmice kući za 15 eura zapad, 7.5e sjever + 20e članstvo.
Mi imamo 18 lige za 21e zapad gdje je pola tribine iza gol linije, 11-13 eura za istok i 8e sjever + 30e članstvo.

Pretkola prošle godine su koštala 8-11e za istok, 16-30e za ne-vip dio zapada, ako si bio pretplatnik na toj tribini.
Ako su pretplate išle za više nego duplo, računica je da imamo 20-25e cijenu istoka, odnosno 30-60e za zapad puta 3 pretkola + 4 grupne = cca 140-175e za Europu na istoku odnosno cca 210-420e za Europu na zapadu ako gledaš pojedinačne cijene, a ovi to dobiju uključeno.
#navodninavijač

Tih 5 utakmica više je glavna razlika. Da se nama ubaci samo kup i euro kvalifikacije, šta je minimum 3 utakmice ako se ne varam, to je već nešta. To su vjerojatno i utakmice koje bi išle po derbi cijeni pretpostavljam i onda ti pretplata ima puno više smisla jer ti skida cca. 25-30% cijene pretplate.

Pa da Miskovic nije bizmismen 🤣🤣

Dok mu na pretkolu ne bude 1000 ljudi. Onda ce se mozda zamisliti...

Koliko je jučer obnovljeno/kupljeno pretplata?
Šteta što klub na stranicama nema neki brojač povezan sa sustavom prodaje.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 03.07.2024, 12:37Koliko je jučer obnovljeno/kupljeno pretplata?
Baš si zloćko.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

T
Ne bi vjerovao ali brojke su dobre. **** > 1000

Quote from: D2 on 03.07.2024, 12:37Koliko je jučer obnovljeno/kupljeno pretplata?

Quote from: TIR on 03.07.2024, 11:51Poskupjeli 60 odnosno 50 eura, a zanimljivo da više ne obuhvaća SVE euro utakmice kao dosad nego samo playoff i 4 utakmice u grupi. Zanimljivo i da rade preprodaju sjedala jer prepuštanje karte piše da netko drugi može "kupiti" to mjesto... Koje su već prodali u pretplati, al ok, očito prolazi kod nas.

Solidan popust za 3 ili više članova gdje onda dobiješ prošlogodišnju cijenu ulaznice. Inače ultras tribina usporediva s našom, zapad jeftiniji, ali nenatkriven u potpunosti što onda balansiraju besplatnom grupnom fazom za koju ćemo mi kešati još 200 sigurno na zapadu.

Oni dakle imaju 18 lige + 5 europe + do 1 Kup = 23-24 utakmice kući za 15 eura zapad, 7.5e sjever + 20e članstvo.
Mi imamo 18 lige za 21e zapad gdje je pola tribine iza gol linije, 11-13 eura za istok i 8e sjever + 30e članstvo.

Pretkola prošle godine su koštala 8-11e za istok, 16-30e za ne-vip dio zapada, ako si bio pretplatnik na toj tribini.
Ako su pretplate išle za više nego duplo, računica je da imamo 20-25e cijenu istoka, odnosno 30-60e za zapad puta 3 pretkola + 4 grupne = cca 140-175e za Europu na istoku odnosno cca 210-420e za Europu na zapadu ako gledaš pojedinačne cijene, a ovi to dobiju uključeno.

Tako izgleda zdravi odnos s navijackim pukom nakon Mamica, dobar marketing. Da ne pricamo da su vjeciti prvaci, imaju visoke ambicije i jaci igracki kadar od nas.

Edit. Jos par info. Djeca do 12g imaju besplatan ulaz na tekme HNL-a izuzev derbija, sva pretkola i 4 kola grupne faze (vrlo izgledno LIGA PRVAKA) im ulazi u cijene pretplata, loyality program za fun shop/konzumaciju hrane i pica, clanarina ostaje 20€.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: toñito on 03.07.2024, 14:21Ne bi vjerovao ali brojke su dobre. **** > 1000

100 (sto) u dva dana

T
 ::)

Quote from: Ares1312 on 03.07.2024, 15:24
Quote from: toñito on 03.07.2024, 14:21Ne bi vjerovao ali brojke su dobre. **** > 1000

100 (sto) u dva dana

Nije ta brojka nešto dobro po mom mišljenju.

Ne znam kada je Armadino masovno učlanjivanje, ali 500ak - vjerojatno i više - odlazi samo na njih, uži krug.
Ljudi sa čitavog zapada po meni nemaju apsolutno nikakav poticaj žuriti. Izuzetak je par rubnih mjesta gdje je ekipa prvi/posljednji red pa praktički dobiva poziciju po cijeni skuplje tribine (npr rubovi Z8 i Z4 koji su praktički centralke) iako ne vidim razloga zašto bi i oni žurili jer su baš njima najviše i podigli - prošle godine je razlika Z4/Z8 i Z3/Z7 bila 130 eura, sada je 20 eura...
Cijeli istok ovisi o poziciji i ekipi, opet ne vidim razlog za žurbu jer si sad možeš sa frendovima odabrat možda i neku bolju poziciju osim ako si bio u sredini pa ti odgovara da nitko ne uzme tvoje.

Prva utakmica koja ti ulazi u cijenu je 3.8. (tj 4.8. zbog Europe), a prva europska 1.8. -> nema ni vremenske stiske zbog cijene pojedinačnih, jer imaš mjesec dana fore za oboje.

Uopće ne vidim razlog da se netko žuri platiti za naše prilike - svi se slažu - abnormalne novce. Tako da ljudi možda čekaju nekakvo osiguranje jačeg rostera ili jednostavno čekaju kako će drugi.
#navodninavijač

A možda se čekaju i da bude plaća, budući da je pretplata 15,32% prosječne neto plaće u gradu Rijeci
MAGICA FIUME

M
da van pravo recen i sa ovakovin cenami, ja se bojin da kot ne moremo sklepat 4-5k pretplata u jeno mesec dan, cela storija oko nove kantride gre va maloru...ki ce ubit milijune euri kad ne more racunat nanke na 5k pretplata...

Quote from: manigoldo on 03.07.2024, 16:16da van pravo recen i sa ovakovin cenami, ja se bojin da kot ne moremo sklepat 4-5k pretplata u jeno mesec dan, cela storija oko nove kantride gre va maloru...ki ce ubit milijune euri kad ne more racunat nanke na 5k pretplata...

Da je kantride kakvu su prikazali, dao bi i duplo od ovoga sto su nam sad ponudili...

Quote from: Ares1312 on 03.07.2024, 16:37
Quote from: manigoldo on 03.07.2024, 16:16da van pravo recen i sa ovakovin cenami, ja se bojin da kot ne moremo sklepat 4-5k pretplata u jeno mesec dan, cela storija oko nove kantride gre va maloru...ki ce ubit milijune euri kad ne more racunat nanke na 5k pretplata...

Da je kantride kakvu su prikazali, dao bi i duplo od ovoga sto su nam sad ponudili...
Mislim da bi svi. Makar mislim da bi i tamo trebalo naći načina da se nikoga ne šikanira. Znači popusti za djecu i penziće, obiteljski paketi i sl.

#degenerik