Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tek toga se bojim, ako i kad bude Kantride. Grad će biti vlasnik stadiona, a znamo kako grad održava svoje sportske objekte.

Quote from: T.T.N.Y. on 03.07.2024, 17:21Tek toga se bojim, ako i kad bude Kantride. Grad će biti vlasnik stadiona, a znamo kako grad održava svoje sportske objekte.
Nadajmo se da će Kantridu održavat "Stadion Kantrida d.o.o.".

Da ne bude horor priča kao sa bazena gdje nema dovoljno ispravnih tuševa i sl.
#degenerik

M
ma se je to ok, da bi mi svi platili duplo za novu kantridu ali da je problem 5k skupit i sa ovakovon rujevicon, to investitor vidi...tar nece bacat solde kot vidi da entuzijazam bas ni takov...

Quote from: manigoldo on 03.07.2024, 18:02ma se je to ok, da bi mi svi platili duplo za novu kantridu ali da je problem 5k skupit i sa ovakovon rujevicon, to investitor vidi...tar nece bacat solde kot vidi da entuzijazam bas ni takov...

Investitor ima entuzijazam u vidu nebodera i mogućnosti zarade na istima, barem po zadnjem projektu. Teško da će se zamarati sa brojem pretplatnika.

Kaže na službenim stranicama 7527 članova.
Očito smo se svi zaletili onlajn obnovit čim je krenulo 😊
Kod pretplatnika stoji samo crtica - 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

-
Quote from: Uzaludni on 03.07.2024, 19:45Kaže na službenim stranicama 7527 članova.

Koliko je djece do 16 godina u toj brojci?

Quote from: -RIJEKA- on 03.07.2024, 21:44
Quote from: Uzaludni on 03.07.2024, 19:45Kaže na službenim stranicama 7527 članova.

Dobro pitanje.
Mislim da je vrijeme da Mišković sreže tu broju. 15€ članarine po djetetu bi bilo čisto primjereno. Treba platit vatrogasce. Jebeš navijače. Pa ne igra se nogomet za njih.

R
Kako djeca imaju prava ali i obaveze (npr. čišćenje svoje sobe) treba ih navikavat na pravu cijenu preplata. :nisamja:

Oko 7000 su djeca do 16 godina.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: Vado Magnar on 03.07.2024, 21:47

Dobro pitanje.
Mislim da je vrijeme da Mišković sreže tu broju. 15€ članarine po djetetu bi bilo čisto primjereno. Treba platit vatrogasce. Jebeš navijače. Pa ne igra se nogomet za njih.

Slazem se, ali cemu stati na tome. Marketinski magovi trebaju pokrenuti novu akciju: " ali to nije sve, uclanite svog kucnog ljubimca u voljeni klub za samo 10 €, ljubav ne poznaje cijenu."
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: toñito on 03.07.2024, 14:21Ne bi vjerovao ali brojke su dobre. **** > 1000
Quote from: D2 on 03.07.2024, 12:37Koliko je jučer obnovljeno/kupljeno pretplata?
Šteta što klub na stranicama nema neki brojač povezan sa sustavom prodaje.  8)
Ne vidim potrebe za tajnovitošću.
Koliko god možda čudno bilo, ali svi scenariji bi me prije rastužili nego obradovali u ovoj ružnoj situaciji koja nam se dešava.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ja se i dalje, naivno, nadam nekoj vrsti komunikacije s nama. Nekoj korekciji ponude.

Naravno od toga znam da neće biti niš, ali eto... naivac u meni želi povjerovati da im mi nismo samo novčanici.

R
Sad se očekuje naša pomoć?
Di je nestala ona popularna:" Kupite si svoj klub grintavci?"

Pa ne očekuje se. Podrazumijeva se da navijač mora trošiti na SVOJ / NAŠ klub. To je osnovno uz pozitivno i aktivno navijanje naravno. A pogotovo kada njime i dijelom naše love upravlja netko kao Mišković, a ne Mamic (krade lovu kluba, ako je vjerovati tužiteljstvu) ili Lukša (plaća Livaju da igra padel).
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Da li mogu tražiti da se odčlanim pošto sam članstvo produžio prvi dan kad je bilo moguće? I da li mogu odčlaniti dijete do 16 godina?