Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V
Quote from: Monarh on 06.07.2024, 17:28
Quote from: Orpat on 06.07.2024, 17:12
Quote from: ispod stijena on 06.07.2024, 14:57
Quote from: Fornax on 06.07.2024, 11:26
Quote from: ispod stijena on 06.07.2024, 09:57Stvari se promijenit neće.
Cijene možda neće, ali stvari se već jesu promijenile dramatično.

Hrpa ljudi koji su 2019. okrenuli leđa Armadi zbog ataka na Miškovića sad odjednom javno pljuje tog istog Miškovića.

Naivno je misliti da je isključivi razlog tomu skuplja pretplata. Ti si sam posjetu zadnjeg kola nazvao "katastrofom". Slagalica je malo veća.

Pa je, da.
Bila je katastrofalna povrh svega jer do tada je nekoliko utkmica stadion bio navodno rasprodan.
I zakazala je tribina koja je pisala pamflete i proglase da se dolazi na utakmicu

Sad. Uvijek je veći uteg kad te ultras svijet napusti nego simpatizer.
Tako da ti je tu igra li-la. Vidjet ćemo.
Osobno, meni budu bolje atmosfere kad je 5000 ljudi nego kad je stadion rasprodan, a daleko najbolje su ove utakmice u kolovozu i pretkola euro natjecanja.
Da me se krivo ne shvati, naravno da je najbolje kad stadion puca po šavovima.

Suma sumarum je da neće on (Dida) sad kad vidi slabiju prodaju pretplata lupit sakom u stol i reci: "jebiga falio sam,oprostite ljudi,
Idemo se resetirati"

E sad kad bi restartao cijene kompleta, onda bi priznao gresku, a on to  nece, vjerojatno ce se pomorit s manjem brojem ljudi na Ruji. Ako vidi koliko mu ljudi sada dolazi na stadion, mozda se opameti do zime , pa malo spusti polugodisnje pretplate. Jedini povratak i kupnju kompleta za vecinu ljudi je prolazak u skupine EL ili KL nebitno, time vjerujem da bi isti broj ljudi kupio pretplate kao prosle godine ako ne vi vise.

Ljudi, koji koliko toliko mogu utjecati ili izreći svoje mišljenje predložili su da u cijenu pretplata uđu i karte za Europu. Kako su i tu planirane paprene cijene još se dvoji, ukoliko bi se išlo, koliko bi to bilo utakmica, jedna, dvije... Jer eventualne skupine, njih se ne misli odreći.

Jedini normalan potez s ovim poskupljenjem je da svako tko ima sezonsku ima u njoj sve domaće utakmice Europe i kupa, a da ljudi koji nemaju plaćaju ulaznice za to.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 07.07.2024, 09:01Jedini normalan potez s ovim poskupljenjem je da svako tko ima sezonsku ima u njoj sve domaće utakmice Europe i kupa, a da ljudi koji nemaju plaćaju ulaznice za to.

Teško da bi u ikojem trenutku sve europske utakmice bile uključene.
Ali najmanje što mogu je dodati sve kvalifikacijske u postojeću pretplatu i solidan popust na paket utakmica za skupine.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Europske utakmice nisu ukljucene u cijenu bile nikad niti je pisalo da ce biti. Minimum, a i maksimum je dobar popust za sve pretplstnike za sve europske utakmice.

K
Ne sanjajte, neće ponuditi ni kup utakmicu koja se ni ne mora igrati na Rujevici, a kamo li nekakva pretkola gratis. Pa i prijateljske su zatvorene jer jebat ga, onda moraš platiti vatrogasce i zaštitare.

R
A nek ne plače onda o Stuttgartu i grintavcima.

Pressica prije priprema je sad u 10 i pol pa možda bude štogod zanimljivog za čut, iako sumnjam jer neće Galešić odgovarat na cijene pretplata.
#navodninavijač

I
Moja kupivina pretplate ovisi iskljucivo o tome da li cemo poslovati sa Dinamom.
Nemam ja vise zivaca za takva sranja.
Cijena nije problem, moglo se punu pametnije iskomunicirat, ali da nas ovi jebu a mi sutimo...

Razvod od Dinama je SF film koji u eri Mišković nećeš gledati.
#degenerik

Jel itko uzeo pretplatu dosad?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Pozdrav svima.
Uzeo danas.
Bio gore u dva navrata od 4 do 5. 3 blagajne i lagano čekanje stalno. Nije gužva ali se prodaje.
Čekao dva tjedna, kupio. Čudan osjećaj.

Quote from: Snjesko on 11.07.2024, 17:48Navodno oko 2800 pretplata prodano do danas.

Zašto lažeš ovaj napaćeni narod

R
Quote from: I5 on 11.07.2024, 07:57Moja kupivina pretplate ovisi iskljucivo o tome da li cemo poslovati sa Dinamom.
Nemam ja vise zivaca za takva sranja.
Cijena nije problem, moglo se punu pametnije iskomunicirat, ali da nas ovi jebu a mi sutimo...

Cekaj sta to znaci...ne prihvacas posudbe ali igrace koji raskinu ugovor su dobrodosli ili opcenito nista odozgora ?

Z
Quote from: Ares1312 on 11.07.2024, 17:52
Quote from: Snjesko on 11.07.2024, 17:48Navodno oko 2800 pretplata prodano do danas.

Zašto lažeš ovaj napaćeni narod
Ako on laže gukni ti pravu brojku