Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Evo, ja nakon neprekinutih jedno dva desetljeća neću produžiti preplatu.
Svake godine propustim dobar dio početka sezone pa mi se financijski gledano preplata skoro nikada nije niti isplatila.
Malo sam razočaran svime, malo sam solidaran sa ekipom.
Dosta boli što ću izgubiti mjesto za kojeg sam dva sata kisnuo na Kantridi (tko je bio sjeća se).
Boliti će vjerojatno i kada budem vidio cijene pojedinačnih karata....

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

T
Argument koji prihvaćam: Skupo mi je i ne mogu si to više priuštiti.
Argument koji ne prihvaćam: Imam financija, ali neću iz principa.

OK principijalni, čestitamo. Kome natjeravaš inat? Sebi ili drugima, kome si napravio dobro, time što možeš a nećeš kupiti pretplatu sebi? Klubu? Inatljivost je zarazna bolest koja se proširila očito iz Splita. Meni je isto pretplata malo skupa, ali sam je podijelio na rate, pa ću nekako pregrmit. Ženi sam prešutio nove cijene. Ali kupili smo par komada.

Ali također ovi principijalni su prvi u redu sa komentarima:
- "Miško će sve prodat već na polusezoni"
- "Miško koji kurac na polusezoni se ne isprsiš, i ne kupi Marića da napadnemo naslov?"
-" Miško ajde u kurac, daješ Frigana u Dinamo samo zbog para"
- "Ajde miško u kurac zašto si napravio klauzulu za Jakira"
- "Miško daj kupi nekog, kad već imaš love, zašto samo prodaješ?"

Što htjedoh reći, ne mogu ljudi imat dvostruka pravila. Svi bi lako sa njegovim novčanikom krojili pravdu i delegirali, ali kada prvi put i navijači trebaju dat dio svoje financijske žrtve (naravno ako financijski mogu), e sada je problem, onda je stvar principa. To je tada njegov klub, i navijači neće  njemu plaćat održavanje utakmice.

Ja znam 7 ljudi kojima je skupo i koji su odustali, znam njih 10 koji su kupili, i znam još njih 20 koji su ga poslali u kurac ali opet će kupit.
Dvostruka mjerila, ovo nije jebeni Hajduk ili još gore državni Dinamo. Ovo je Rijeka, uvijek pametnija nikad bogatija.

Quote from: toñito on 12.07.2024, 15:20Argument koji prihvaćam: Skupo mi je i ne mogu si to više priuštiti.

Pa bas taj argument koji ne prihvacas se moze cuti na svakom koraku od nas, od tuzibabe, drustvenih mreza i medija.
Rijeka je privatni klub Damira Miskovica, svako odricanje, zarada, prodaja i slicno ide u njegov djep ukoliko on to zeli.
Hst je klub u rukama naroda, kroz ulaganje u klub dobivas osjecaj da pomazes svoj klub i da nekim dijelom upravljas njime.

Ogromna je to razlika.

I da napomenem kako vec jedno 10g. cekam prodaju dionica kluba koja je bila obecana ali se NIKAD nije dogodila jer to veliki vodja i gradski poglavari nisu odobrili
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Nevidljivi faktor koji se nigdje ne spominje je gubitak atmosfere koja je bila jedinstvena u ligi.

Sjever je sjever, aktivni ultrasi.
Na istoku je dosta bivših ultrasa i započelo put na Ruji pa ostalo kad se izgradio sjever.
Na zapadu je bila hrpa manjih glasnih grupica.

Zajedno su, iako zbog zvučnih problema navijanja kasne između tribina, stvarale vrlo specifičnu glasnoću, a ne mogu ne spomenuti da su Z i I tribine bile vrlo užarene uz aut liniju.

Neće to sve nestati preko noći dakako, ali dajem ruku u vatru da neće biti ni kao dosad nakon što se koliko-toliko razmjeste ljudi sa jednog na drugi sektor ili tribinu. A jasno je da hoće.

Isto daleko od nebitnog jest činjenica da tkogod čeka zadnji tren za kupiti pretplatu - odnosno nije ju obnovio u ovom zaštićenom periodu - možda više ne dočeka sebi zanimljivo mjesto kad/ako se odluči na kupnju jer na tom sektoru ne poznaje nikog, i nije mu neka pozicija i slično.
#navodninavijač

S
Poanta je da se sve ovo moglo napraviti pametnije. Ovako kurvanjski u zadnji cas i sakriti se kao zadnji supak i opravdavati preko placenih novinara je jadno i plitko. Miskovicu kapa dole za puno toga i uvijek cu to pamtiti ali zadnjih godina sve je manje stvari za pohvalu. Za tri tjedna igramo doma Europu  pred vjerovatno tisucu dvije ljudi sta je katastrofa. Da su se bar u pretplate uracunale utakmice pretkola sada bi ovako topic bio prazan i razgovoralo bih se o sportu a neovome. Njegov klub njegove odluke,ali ako se naginje dinamu svako malo to neznaci da cu se ja njemu.

F
Meni se u svemu ovome čini da je gazda na izmaku snaga (financijski prije svega) i da jedva čeka da se riješi kluba...Uostalom, i sam to spominje. Čini mi se da je takav tip, kad je sve dobro onda ćakula sa navijačima, održava otvorene tribine, predstavljanje pred novu sezonu i sl. A kad je loše da je nervozan i da svaka sugestija mu nije dobrodošla , pa kaže : "Evo tebi klub pa ga vodi, pa da vidiš kako je to teško."
Isto, pokušava nešto s tom novom Kantridom, odmah se javi građanska inicjativa i kontrira mu i ne slaže se....mislim da ga i to čini nervoznim i da je samo pitanje trenutka kad će reci : " idem ja a vi se jebite....pa sad gledajte kako će vam bit"....onda će nam Rijeku vodit Marko Filipović  :'( . Neznam, možda griješim , ali takvog sam dojma. Volio bi da nije tako :)  :)

R
Quote from: sthlm1987 on 12.07.2024, 15:32
Quote from: toñito on 12.07.2024, 15:20Argument koji prihvaćam: Skupo mi je i ne mogu si to više priuštiti.

Pa bas taj argument koji ne prihvacas se moze cuti na svakom koraku od nas, od tuzibabe, drustvenih mreza i medija.
Rijeka je privatni klub Damira Miskovica, svako odricanje, zarada, prodaja i slicno ide u njegov djep ukoliko on to zeli.
Hst je klub u rukama naroda, kroz ulaganje u klub dobivas osjecaj da pomazes svoj klub i da nekim dijelom upravljas njime.

Ogromna je to razlika.

I da napomenem kako vec jedno 10g. cekam prodaju dionica kluba koja je bila obecana ali se NIKAD nije dogodila jer to veliki vodja i gradski poglavari nisu odobrili

Znaci ti si taj social media ratnik...spaces sa Tuzibabe na Face pa na social medija , vjerovatno sa jednog foruma na drugi  :svakacast:
Ljepa ekipa nema sta ....treba vam.dati besplatnu preplatu dozivotno za sve sto se za nasu Rijeku do sada napravili  :neretljak:

Quote from: Gnjusna Izdajica on 12.07.2024, 14:31Evo, ja nakon neprekinutih jedno dva desetljeća neću produžiti preplatu.
Svake godine propustim dobar dio početka sezone pa mi se financijski gledano preplata skoro nikada nije niti isplatila.
Malo sam razočaran svime, malo sam solidaran sa ekipom.
Dosta boli što ću izgubiti mjesto za kojeg sam dva sata kisnuo na Kantridi (tko je bio sjeća se).
Boliti će vjerojatno i kada budem vidio cijene pojedinačnih karata....

#navodninavijač

R
Quote from: Fiume e basta on 12.07.2024, 16:21Meni se u svemu ovome čini da je gazda na izmaku snaga (financijski prije svega) i da jedva čeka da se riješi kluba...Uostalom, i sam to spominje. Čini mi se da je takav tip, kad je sve dobro onda ćakula sa navijačima, održava otvorene tribine, predstavljanje pred novu sezonu i sl. A kad je loše da je nervozan i da svaka sugestija mu nije dobrodošla , pa kaže : "Evo tebi klub pa ga vodi, pa da vidiš kako je to teško."
Isto, pokušava nešto s tom novom Kantridom, odmah se javi građanska inicjativa i kontrira mu i ne slaže se....mislim da ga i to čini nervoznim i da je samo pitanje trenutka kad će reci : " idem ja a vi se jebite....pa sad gledajte kako će vam bit"....onda će nam Rijeku vodit Marko Filipović  :'( . Neznam, možda griješim , ali takvog sam dojma. Volio bi da nije tako :)  :)

Ja ne vidim iskreno nista novo u poslovanju klu a , osim proslo ljeto kada smo nastavilli rekonstrukciju ekipe koju smo poceli na zimu sa Jakirom mi nikada nismo odmah dovodilj igrace,  uvijek se cekalo do kraja...mi smo nervozni jer smo imali dobru sezonu pa mislimo da.treba nadogradit ekipu odmahu uci u EL...malo tesko iako ako stavis na papir ekipa koju imamo je drzala na konopcima Francuze,  jedina promjena je Radeljic /Mitar ...Labra/ Zloma
Zaboravljamo neke stvari.... klub je sjebao sa preplatama ,istina ali ne uzeti preplatu iz principa I jos kljucati okolo da bi dobio potvrdu te odluke I nahranio ego mi je smjesno....vjerovatno nalon svega preplate nece ici na gore druge sezone pa smo na istome ...pokusavam biti pozitivan  :bo:

Mene samo strah da.ne podcjenimo Rumunje ili da se ne prestrasimo sami sebe

Quote from: Ro-Ro on 12.07.2024, 16:26

Ogromna je to razlika.

Znaci ti si taj social media ratnik...spaces sa Tuzibabe na Face pa na social medija , vjerovatno sa jednog foruma na drugi  :svakacast:
Ljepa ekipa nema sta ....treba vam.dati besplatnu preplatu dozivotno za sve sto se za nasu Rijeku do sada napravili  :neretljak:

Hahahaha, samo cu se nasmijat. Plitko.

I
Quote from: sthlm1987 on 12.07.2024, 15:32Rijeka je privatni klub Damira Miskovica, svako odricanje, zarada, prodaja i slicno ide u njegov djep ukoliko on to zeli.

Ogromna je to razlika.

Što bi bilo sa Rijekom da NIJE privatni klub?

Tko kaže da je hST u rukama naroda. hst je u rukama interesne skupine.

I
Quote from: Ares1312 on 12.07.2024, 16:531100 pretplata prodano do jučer

Znači poraslo x3 od upisa do upisa na forum. Ovo ovako sa strane gledajući je neka očekivana brojka.

Na kraju će biti duplo manje pretplata nego lani.

Quote from: ispod stijena on 12.07.2024, 16:58
Quote from: sthlm1987 on 12.07.2024, 15:32Rijeka je privatni klub Damira Miskovica, svako odricanje, zarada, prodaja i slicno ide u njegov djep ukoliko on to zeli.

Ogromna je to razlika.

Što bi bilo sa Rijekom da NIJE privatni klub?

Tko kaže da je hST u rukama naroda. hst je u rukama interesne skupine.

Vjerovatno nista dobro buduci da politicare i vecinu ljudi ovog kraja zivo boli k za Rijeku.
A hST necu dirat u govna, nek sami svoje bitke vode.

R
Quote from: sthlm1987 on 12.07.2024, 16:58
Quote from: Ro-Ro on 12.07.2024, 16:26

Ogromna je to razlika.

Hahahaha, samo cu se nasmijat. Plitko.

Hahaha

Kaze lik koje svoje frustracije rijesava na tuzibabi, face stranicama kluba I forumu
Stara ekipa Armade kazes ...kuzim da si razocaran ali dijeliti navijace koji se mozda slazu sa tobom ali ipak kod njih je  razum I ljubav prevladala mi je jadno ...svi smo mi EP
Sta si ti onda da mi je znati...