Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 21.08.2024, 13:42Ljudi su za 2 kola prošle sezone kupovali pretplate po punoj cijeni polugodišnjih
Nisu, koliko su meni rekli.

K
Quote from: Zaf on 21.08.2024, 14:15
Quote from: Kostrena on 21.08.2024, 13:42Ljudi su za 2 kola prošle sezone kupovali pretplate po punoj cijeni polugodišnjih
Nisu, koliko su meni rekli.
Ja ih znam barem 4

Nebitno. Nemam namjeru kupiti krnju pretplatu po punoj cijeni ni radi KLa. A punu cijenu ulaznice mu necu placati za KL. Na proljece ce me jos manje zanimati jer cemo biti 15 bodova iza, a KLa garant nece biti, po svemu sudeci.

Osim ako ne odluci pokupiti tu hrpu principalaca pa ponudi pretplatu za ostatak sezone i KL u nekom paketu koji ukljucuje 15 tekmi i 3*KL po cijenama iz pretplate (HNL) i cijenama za pretplatnike i clanove (KL), kad i ako udje u KL. To ne bi bilo blesavo, jer je to dodatnih barem pola milje eurica (za pretplate i KL).

Ali vidjet cemo, pomalo.

I
Quote from: Zaf on 21.08.2024, 14:24Osim ako ne odluci pokupiti tu hrpu principalaca pa ponudi pretplatu za ostatak sezone i KL u nekom paketu koji ukljucuje 15 tekmi i 3*KL po cijenama iz pretplate (HNL) i cijenama za pretplatnike i clanove (KL), kad i ako udje u KL. To ne bi bilo blesavo, jer je to dodatnih barem pola milje eurica (za pretplate i KL).

Ali vidjet cemo, pomalo.

Sto nema one jednom principalac, uvijek principalac? :)

Bilo kakve korekcije i ustupci do polusezone bi bili strogo nepravedni prema onima koji svoju pretplatu već imaju.

O ispravcima nek razmišlja sljedeće sezone.

Pokusavas prcati? 🤣🤣

Ne, nema. Nema ni razloga biti.

Nemojte se bahatiti, vi bez principa 🤪, jer da nema nas principalaca, placali biste Euro tekme debelo skuplje nego sada. Ili ne primjecujes koliko su karte za Europske utakmice jeftine "clanovima i pretplatnicima"?

Misko nije blesav. Zna da je reakcija na odluku o cijenama zesca nego je i u snu ocekivao i ovakav paket bi tu reakciju umnogome umanjio, plus bi dobio jos bolje financijske pokazatelje jer bi i dalje ostalo par milja ljudi kao buduci potencijal koji ne bi kupili, ali mu ne bi bio na tekmama poluprazan stadion. Plus sitnica of 500k€, jel?

Quote from: ispod stijena on 21.08.2024, 14:34Bilo kakve korekcije i ustupci do polusezone bi bili strogo nepravedni prema onima koji svoju pretplatu već imaju.
Dijeljenje veće količine karata bilo kome osim klincima je također nepravedno prema onima koji su iskeširali.
#degenerik

K
jbt Zaf prodaješ nam tu puste ekonomije i teorije poskupljenja i onda filozofiras za 2 tekme manje i trazis neki ekstra pretplata+KL paket  :svakacast:

meni je sad i drago da ce nas na zmajčekima bit 4288 i da cu opet žviždat kad ferlin to obznani.
nema gužve, stanes na istoku di hoces ako udes u 4. minuti jer popit pivu kod Gajice vrijedi taman te 4 minute.
a zamisli tek koji potencijal imamo kao klub da nam je pun stadion
e top klub cemo bit

:vijesti:

Jbg, principi su jebena stvar. Tesko se popusta i prelazi preko svega, pa je potreban barem mali pokazatelj dobre volje s druge atrane da sam sebi ne budes magarac.

K
aha
sad smo i tovari mi koji smo uzeli pretplate

:nisamja:

M
Kad nisam imao para za karte za na Kantridu, određena ekipa me gledala s visoka, jer sam na sve načine pokušavao ući.
Sad imam feeling da me gledaju s visoka jer sam odlučio ići, tj kupiti karte za klub koji obožavam unatoč poskupljenju.

Potpuno krivo ste me razumjeli. Ni najmanje mi nije namjera prozivati one koji su uzeli pretplate.  Ni sada ni prije, a ni ubuduce.

Kad sam upotrijebio izraz "da ne budes magarac", trebao sam dodati "sam sebi" jer sam mislio na sebe i na svoje principe ako bih uzeo pretplatu bez da druga strana barem malo pokaze da je cula poruku i razumjela bojkot. Ni na koji nacin se to nije odnosilo na ekipu koja je uzela pretplate ili ide na Ruju. Mislio sam da je to kriatalno jasno iz napisanoga, ali jbg, izgleda da nije bilo.

I
Quote from: Zaf on 21.08.2024, 14:41Nemojte se bahatiti, vi bez principa 🤪, jer da nema nas principalaca, placali biste Euro tekme debelo skuplje nego sada. Ili ne primjecujes koliko su karte za Europske utakmice jeftine "clanovima i pretplatnicima"?

Bahatiti?

Jel misliš ko onaj bahati nonic kad je na prvu sezonu Rujevice kupio Z8 pa nije mogao gledati utwkmicu jer je ekipa stajala na nogama?

Kad imam principa oko nečega onda tu pizdariju vise ni ne spominjem...iz principa!

I
Quote from: Fornax on 21.08.2024, 15:06
Quote from: ispod stijena on 21.08.2024, 14:34Bilo kakve korekcije i ustupci do polusezone bi bili strogo nepravedni prema onima koji svoju pretplatu već imaju.
Dijeljenje veće količine karata bilo kome osim klincima je također nepravedno prema onima koji su iskeširali.

Možda su sve to potencijalni Juncaji?

Ili možda zaduženi igrači?
Ili darivatelji krvi?
Ili po onoj kako je jedan forumaš spomenuo : "očito ti ljudi nisu na margini" pa dobiju kartu

Quote from: ispod stijena on 22.08.2024, 08:21Bahatiti?

Jel misliš ko onaj bahati nonic kad je na prvu sezonu Rujevice kupio Z8 pa nije mogao gledati utwkmicu jer je ekipa stajala na nogama?

Kad imam principa oko nečega onda tu pizdariju vise ni ne spominjem...iz principa!
Ne, mislio sam na ovaj tvoj quote:
" Sto nema one jednom principalac, uvijek principalac? :)"

Na bold: sta sad bih trebao prestati koristiti forum kako se forum koristi: za izrazavanje misljenja i pisanje o njemu jer eto, pisem drukcije od onoga sto ti mislis i radis? Nije li to malo zlocesto i bahato zahtjevati? A da ne govorim da i dalje nastavljas pisati potcjenjujuci tudje principe, ocekujuci sto? Vjerojatno izrazenu reakciju...?

Izgleda mi kao da bi neki volili da mi principasi, "navijaci" i hejteri uopce ne dodjemo nazad na tribinu. Sad smo dosli u fazu gdje nas se proziva ako razmisljamo o povratku.

A
Quote from: Zaf on 22.08.2024, 10:07
Quote from: ispod stijena on 22.08.2024, 08:21Bahatiti?

Ne, mislio sam na ovaj tvoj quote:
" Sto nema one jednom principalac, uvijek principalac? :)"

Na bold: sta sad bih trebao prestati koristiti forum kako se forum koristi: za izrazavanje misljenja i pisanje o njemu jer eto, pisem drukcije od onoga sto ti mislis i radis? Nije li to malo zlocesto i bahato zahtjevati? A da ne govorim da i dalje nastavljas pisati potcjenjujuci tudje principe, ocekujuci sto? Vjerojatno izrazenu reakciju...?

Izgleda mi kao da bi neki volili da mi principasi, "navijaci" i hejteri uopce ne dodjemo nazad na tribinu. Sad smo dosli u fazu gdje nas se proziva ako razmisljamo o povratku.
Ja bi iskreno volio da su cijene manje i da su svi kupili i da je pun stadion ali iskreno mislim da si vise dosadan. Ili kupi ili nemoj a ovdje toliko postova o tome hoćeš li kupit ako ti naplate manje jer je prošlo par utakmica, principima, kupit ću ako  uđemo u grupe Itd. Svi smo bili ljuti i još smo ljuti ali smo ili kupili ili nismo i gotovo.