Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

kircipijanci and 1 Guest are viewing this topic.

Za cijenu jedne pretplate na Z3/Z7/Z6A se uzme 6 pretplata na sjeveru.  :svakacast:

..svaka roba nađe kupca, pa tako i pretplata..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

A
Opet u paket ulaze prijateljske utakmice a sve ih organiziraju zatvorene za javnost😂. Barem nam vise ne obećaju utakmice kupa😂

Prošlogodišnje cijene (prepisano od lijenog RiGilea koji nas uskraćuje za informacije)  ;)

Skok u cijenama, ali nije brutalan.

Ha čuj, rast od 25% za identično iste uvjete i "paket" koji ti nude, neke bi ti prznice i svadljivci nazvali brutalnim. I to bez ustezanja  :D
Da ne idemo na cijenu famoznog članstva. Tu smo baš zakucali, ajde brate, zaokruži povećanje na 50%, 100, 150, bitno da nema kusura.
Jel tako drugovi, je se slažete? Slažete se, dobro, srećo unesi u zapisnik.
*ovaj redak gore, pročitajte odnosno zamislite da ga je izrekao gosp. Srećko Šoić

Ovaj, na stranu sarkazam, što da se kaže. Očekivalo se poskupljenje. Ali treba reći da smo mi i prije svog ovog ludila u kojem živimo, di poskupljuje apsolutno sve i svašta, imali već poprilično repektabilne cijene. I to godinama. I to dok nam je konkurencija sezonu gledala po 200 kuna. I to kao obitelj, paket rođaci. Tako da, tu se možda moglo i imati malo više takta, i osmislit nešto za raju, ali to je već iluzija za očekivati od trusta mozgova sa brda.

Kako kaže onaj mamiću na presici, boli me kurac glava, ja ću biti uvijek tu a za vas nisam siguran. Tako i ja velim. Za mene mi se jebe, kupovao sam je i kupit ću je, jer nekih poroka ali i velikih ljubavi osim Rijeke nemam. Ali da ćeš ti ovim privući neke šire mase, što mislim da bi trebao biti cilj, dakle dizati konstantno posjetu, nekog slučajnog putnika namjernika, ili dijete iz neke financijski skromnije obitelji, nećeš rođače. Zato nam prosjek na tribinama i je kakav je. Da nema "jangića" sa sjevera, i škola nogometa koje ovi dovlače na utakmice, bez ustezanja bi se mogli okititi onom OFC parolom. S bitnom razlikom da su oni bili over forty, a mi gore na brdu smo over fifty crew.

Ajd vidimo se na kućicama, tko zadnji u redu plaća vopi.

Svom klubu dati koji cent više me nimalo ne mrzi.

S druge strane, povremeno baš s guštom sjednem u auto i provozam se do Ilirske Bistrice. Ne toliko da bih prošao jeftinije... Jednostavno, ovi lešinari koji tu operiraju ne zaslužuju moj novac.
#degenerik

Ma cijene pretplata su OK. Malo seru na zapadu na nekim tribinama, ali za sjever imas recimo kartu za 3.33 EURa kad podijelis i gdje ces jeftinije, to je neki minimum mininuma, ja bi osobno stavio vise.
Problem je sto su pojedinacne ulaznice jako skupe. Recimo ako je za istok (I1-I5) 4.16 EURa u pretplati, onda pojedinacna karta mora bit ne vise od 8 EURa, a ne 15 jer to nema smisla. I tako na svim tribinama.
Kao sto ne teski debilizam imat cijene pretplata za neclanove. Pa koji idiot bi to kupio i zasto to uopce postoji kao mogucnost?

Quote from: Snjesko on 25.06.2023, 18:18Pa koji idiot bi to kupio i zasto to uopce postoji kao mogucnost?
Stranci? Turisti?
Boh... nek plate. Iako mi ih je mrvu žao.

Navijači rivala koji nipošto ne žele biti naši članovi? Nek plate. Troduplo.

Uglavnom ima nekog smisla.

Quote from: Vado Magnar on 25.06.2023, 18:43
Quote from: Snjesko on 25.06.2023, 18:18Pa koji idiot bi to kupio i zasto to uopce postoji kao mogucnost?
Stranci? Turisti?
Boh... nek plate. Iako mi ih je mrvu žao.

Navijači rivala koji nipošto ne žele biti naši članovi? Nek plate. Troduplo.

Uglavnom ima nekog smisla.

Nema smisla zato i govorim. Turist ce platit godisnju kartu za utakmicu Rijeke?
Znaci navijac rivala ce platit 560 EURa umjesto 390 za Z5A jer je eto bogata budala?
Uglavnom, vecina klubova daje mogucnost kupnje pretplate samo clanovima i to itekako ima smisla, ovo sto radi Rijeka nema nikakvog smisla.

Mene isto zanima zašto postoji.

Odnosno zanimaju me brojevi, jel prodaju 100 ulaznica po utakmici za istok na dan utakmice? Ima li toliko naivaca uopće? Ili ih je troduplo?
#navodninavijač

Moja greška. Pišemo o pretplatama, a ja brijem na pojedinačne karte. Brain fart. Isprike. Slažem se. Nema smisla.

B
Čisto sumnjam da bi jeftinija pretplata privukla više ljudi , osobno mi je draže tri tisuće pravih protiv Šibenika nego one štrace i šminkere protiv dinama.

Što se cijene tiče meni je to ok pogotovo za zapad nisi na kiši nisi na suncu blizu wc blizu piva nema gužve i najbolje od svega dovoljno si blizu da kada hebeš mater pajaču,strukanu,livaji,ercegu da te on čuje 😁
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Basso on 25.06.2023, 22:19Čisto sumnjam da bi jeftinija pretplata privukla više ljudi , osobno mi je draže tri tisuće pravih protiv Šibenika nego one štrace i šminkere protiv dinama.

Što se cijene tiče meni je to ok pogotovo za zapad nisi na kiši nisi na suncu blizu wc blizu piva nema gužve i najbolje od svega dovoljno si blizu da kada hebeš mater pajaču,strukanu,livaji,ercegu da te on čuje 😁
Shvaćam da je nekima puno, nekima malo (cijena). Osobno sam na Istoku, ne zbog cijene već zbog duha i ljudi koji dolaze na Istok. Nekako mi se čini da je Istok, koliko se to može reći, barem dijelom zadržao duh Kantride. Od okupljanja u Dokersu, raznorazne ekipe iz svih svera društva i onog da se utakmica ipak gleda s nogu a ne sjedečki.
Imao sam prilike i gledati jednu utakmicu iz Skyboxa i jednostavno to nije za mene. Na Zapadu sam isto bio par puta, malo mi je to uštogljeno, na sjeveru nikad bio.
Istok mi je je najbliže što može biti mom DNK, pa svoje čari ima i škiljenje  dok sunce zalazi zad Učkom ili kad dođeš doma mokrih mudandi.

M
Također, bio na zapadu i sjeveru, ali istok mi najviše odgovara. Bio je ok sjever, volim kad ljudi navijaju ali volim gledat utakmicu, Rijeku.

Bio istok i zapad.

Redari su manji kreteni na zapadu.

Lakše je popiti, pojesti, parkirati, zapjevati prije / poslije na istoku - ogroman plus.

Pljuvača je jednako na obje tribine, ali na istoku ima više agresivnijih Istrpitelja koji odreagiraju sa "jebem ti mater, šuti više".

Na istoku ima više onih koji stoje i smetaju ti pa moraš i ti što i nije problem, ali meni je onda muka smetati ženama, starcima i djeci.

Na istoku se sada se bojim da ne dobijem AIDS.

Zapad i dalje dakle.

Mentalno je vrijeme za sjever / zapad prošlo. Bilo je jako lijepo.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.