Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

Fornax and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: I5 on 30.12.2024, 15:10Moze to i u drugom smjeru. Ako je ovo za Galeta istina, vracam im i clansku i pretplatu i trazi cu da mi sluzbeno dostave potvrdu da su me obrisali iz vlanatva  :vijesti:
Nisi jedini

R
Nisam uzeo pretplatu ove godine. Kupovina polusezonske je ovisila o prelaznom roku tj. incestu sa seljačkim. Ovo je toliko odvratno da mi se gadi. Pa zar naši preko Vukušića mole govnjare da daju službenu ponudu da se neko drugi ne javi.

"Sve taze kod čika Laze."

Upravo o tome i ja razmišljam. Pretplatu  nisam uzeo, a člansku ću im vratit ode li sada Galešić ili neki drugi stožerni igrač u Dinamo.
Što je previše je previše.

Nema smisla kidat pretplate.. veće zadovoljstvo bi bilo ako je ikako moguće bit izbrisan s popisa pretplatnika pa da moraju tamo na webu pisat -1 za svakog od nas..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

H
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 15:28
Quote from: I5 on 30.12.2024, 15:10Moze to i u drugom smjeru. Ako je ovo za Galeta istina, vracam im i clansku i pretplatu i trazi cu da mi sluzbeno dostave potvrdu da su me obrisali iz vlanatva  :vijesti:
Nisi jedini

Nije to Mišku neki problem, on to jedva čeka, preprodat će je još jednom ako može. Srećom, bojim se da ipak ne može, Može je pokloniti za sve utakmice do kraja i tako povećati službeni broj gledatelja na stadionu, kao i u prvom dijelu prvenstva

R
Ma su ti sa poklonjenim kartama zbrisali čim je počela kišica protiv Belupa :nisamja:

A
Mi se naivno ponadali da su pretplate jeftinije ove polugodišnje do 31.12 jer se dobre stvari događaju iza toga za klub😂

K
Neka se jave ova 2 nova plaćam ručak

Mi platiš ručak pa onda uzmem pretplatu? Ili ne ide tako?  :neretljak:

L

Otišlo nas četvoro jučer na istok. Dogovorili se ujutro da bi mogli. Ajd, staro ludo pa ajmo. Istok nas koštao 120€ + pive i nešto za pojest = cifra s kojom smo mogli provesti vikend na Bledu.

Suludo.  :bo:

Quote from: Vado Magnar on 10.02.2025, 09:12Otišlo nas četvoro jučer na istok. Dogovorili se ujutro da bi mogli. Ajd, staro ludo pa ajmo. Istok nas koštao 120€ + pive i nešto za pojest = cifra s kojom smo mogli provesti vikend na Bledu.
Daj napiši koliki je bilo to "+ nešto" da znam potražiti taj vikend na Bledu.  8)
Spava li se u autu ili u hotelu s barem nešto zvjezdica, bazenom,....
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Vado Magnar on 10.02.2025, 09:12Otišlo nas četvoro jučer na istok. Dogovorili se ujutro da bi mogli. Ajd, staro ludo pa ajmo. Istok nas koštao 120€ + pive i nešto za pojest = cifra s kojom smo mogli provesti vikend na Bledu.

Meni ovo zvuči malo pederski, ali sam tolerantna osoba pa ok.  ;D  ;D  ;D

Quote from: Monarh on 10.02.2025, 09:37
Meni ovo zvuči malo pederski, ali sam tolerantna osoba pa ok.  ;D  ;D  ;D
Što je gay u izjavi da su on i 3 komada u očito najboljim godinama otišli na utakmicu?  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo