Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

deva and 2 Guests are viewing this topic.

Pa mislim da kada je bila ta tema da se većina složila da bi 50 posto poskupljenje prošlo bez problema.

Quote from: Z9 on 10.02.2025, 13:35Ajmo konkretno o cijenama pretplata – Sjever, Istok, Zapad
Svi stalno pričamo da su karte skupe... ok, razumijem. Ali ajmo sad biti konkretni i dati prijedlog ako Uprava stvarno čita naše mozgarije.....
Obzirom na "proizvod" realno bi bilo da smo u okvirima cijena koje imaju Osijek, Dinamo i Hajduk.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Buranorth on 10.02.2025, 13:51Pa mislim da kada je bila ta tema da se većina složila da bi 50 posto poskupljenje prošlo bez problema.
Prošlo bi bilo i ovo bez zatezanja odnosa da je bilo samo normalne komunikacije s navijačima.
No zašto se mi opet vrtimo u krug?
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
kad će nova pressica?
Velika je negativa bez razloga.  :neretljak:

A
Quote from: Z9 on 10.02.2025, 13:35Ajmo konkretno o cijenama pretplata – Sjever, Istok, Zapad

Svi stalno pričamo da su karte skupe... ok, razumijem. Ali ajmo sad biti konkretni i dati prijedlog ako Uprava stvarno čita naše mozgarije.

Koliko bi po vama trebala biti cijena pretplate za članove sljedeće sezone da biste je kupili?

Sjever: ______ €
Istok: ______ €
Zapad: ______ €
Ajmo vidjeti koliko smo stvarno spremni platiti za klub kojeg volimo, pa da znamo gdje stojimo. :vijesti:  :vijesti:  :vijesti:
Prvo nek Miskovic proda klub pa možemo dalje razgovarat.

Quote from: Buranorth on 10.02.2025, 13:51Pa mislim da kada je bila ta tema da se većina složila da bi 50 posto poskupljenje prošlo bez problema.
To je bilo tada. Sada je i tih 50% previse kad znas da je gazda spreman rasprodat ekipu u svakoj polusezoni unatoc sansama da osvojis naslov.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
ukazano mu je na pressici da nije ni poskupljenje problem, nego samo da je trebao iskomunicirati i da ništa prije nije rečeno, ali nije ni to htio prihvatiti. :neretljak:

Meni je dovoljno da mi u pretplatu uključi Kup utakmice do četvrtfinala i prijateljske  :neretljak:

Ne pitam koliko košta... ;D

R
Uz osnovnu pretplatu (što nije to nekad bio komplet ulaznica), molim odmah i raspravu o cijenama kompleta ulaznica za Europske utakmice i predlažem (ako netko u klubu čita) kao čin ultimativne lojalnosti i pretplatu za sve prijateljske utakmice i domaće kup utakmice zaključno s četvrtfinalom.
Moj prijedlog:
Cijene osnovnog kompleta (18 domaćih prvenstvenih ulaznica)  uz samo 50 % poskupljenja:  260 - 2500 €
Paket europa kao nagrada uključuje 3 pretkola i  8 grupnih utakmica: 250 - 2400 € *
Paket Ultimate loyality -  uključuje utakmicu s Opatijom svakog ponedjeljka ujutro (cca 35 utakmica), prijateljske utakmice s slovenskim niželigašima (6 utakmica) i kup utakmice s klubovima koji igraju u 3HNL i niže ako se zamjeni domaćinstvo ( 2 utakmice) - dakle ukupno 43 utakmice - 215  - 2000 €. 

* u slučaju da se Rijeka ne izbori za grupnu fazu ulaznice vrijede za europske utakmice Dinama u Maksimiru. Za pretplatnike tribine Z5 prijevoz do Maksimira je ukjučen u cijenu. Prijevoz se dijeli s igračima koji idu na pregovore u Maksimir.

@ričan stavi barem jedan smajlić. Trefilo me dok nisam skužio.  :D

10.02.2025, 16:57 #1360 Last Edit: 10.02.2025, 16:58 by iSpOd StIjEnA 2
Najveći je problem povećanje od preko 100%.

A veliki,veliki  problem su preskupe cijene pojedinačnih ulaznica. To je sramota.

To se pokušalo ići sa skupim cijenama da bi se privuklo šta više pretplatnika i to nije polučilo rezultat.  Izbaciti cijena za članove, cijena na dan utakmice,cijena za derbi,cijena za derbi na dan utakmice.

Podijeliti cijene ulaznica od pretplatnika sa 18 utakmica tu cifru dignuti 10 do 15% i to je cijena za pojedinačne karte. Sve ostalo su sranja,koja na kraju krajeva nisu poručila rezultat

R
Quote from: D2 on 10.02.2025, 16:50@ričan stavi barem jedan smajlić. Trefilo me dok nisam skužio.  :D
Ću, drugi put. Za ovaj post san se nadal da će me prepoznat na brdu, pa da mi kakovo delo ponude.....

R
Mislim da bi cijela ova drama oko povećanja pretplata bila puno manja da se naravno, iskomuniciralo sve na vrijeme ili da su svake sezone povećali cijenu za 10 do 15 posto ako su već htjeli pratiti trendove cijena "europskih klubova".

Ono što me najviše zasmetalo kod ovog povećanja jest da se nije omogućilo pretplatnicima besplatan ulaz na domaće utakmice pretkola EL/KL odnosno na 1-16 i 1-8 finala kupa na zamijenjenim domaćinstvima te činjenica kako je ponuda na stadionu i stanje samog stadiona (natkrivenost samo jedne tribine), ostala ista.

Sramotno je da i dalje imamo u ponudi samo pivu , dva soka , vodu i jebeni hot dog s cekin hrenovkom

Z
Mišković je mogao to sve iskominicirati i opet dići za 100 i nešto %.
Samo da je rekao nešto u stilu mi nemamo novce poreznih obveznika, sami smo, nemamo gradove i državu iza sebe, pomognite klubu na taj način i te floskule ( a zapravo i nisu floskule nego je istina), s tim bi indirektno i direktno popljuvao braću sa sjevera i juga i mislim da bi ljudi pohrlili ( ja isto) po pretplate.
Sve dok je on u hns-u i šemi zajedno smo rvacka, neću se zamjerat državi itd. treba ga gledat ko prozirnog i dvoličnog lažljivca i manipulatora.

i on i šporki direktor mu koji sjede na dvije stolice.

Dodatna opcija na ovakva poskupljenja uvijek mora biti i nekakav oblik nagrade vjernosti dosadašnjim pretplatnicima. Dati 10-20% popusta ekipi koja obnavlja pretplatu je zicer koji će možda i potaknuti one neodlučne da ipak obnove. Još uvedeš neku ljestvicu pa daš jedan popust za prvo obnavljanje (10%), a 25% ekipi koja kupuje bar 5. godinu zaredom. Po želji ubaciti dodatne kategorije ako si žele komplicirati prodaju.
Nagradi se vjernost i ublaži se cjenovni šok. Ali to je valjda nuklearna fizika za magove prodaje na brdu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...