Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poštovani,

Online učlanjivanje početi će krajem pa vas molimo da pratite naše službene stranice.

Blagajne započinju s radom slijedeći tjedan kada i službeno započinje prodaja kompleta ulaznica za slijedeću sezonu.

Lijepi pozdrav

HNK Rijeka

Odjel podrške
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: dadoht on 16.06.2025, 14:04Krajem kada  :neretljak:
Prvo će se učlanjivati ovi iz Kraja, to ti ono kad ideš u Istru uz more. Kad njih učlanimo idemo prema Mošćeničkoj, pa ove Nepalce u Medveji...

Sta onda - ce biti popust za nas koji smo lani imali pretplatu?
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Čini se da hoće.

Ove godine je ljestvica niska. Cijene mogu gore, samo nek me nitko ne nazove navodnim navijačem i hejterom i bit će sve ok. :neretljak:
#navodninavijač

T
Vukušić na X-u kaže da će pretplate biti oko 10ak% skuplje

Neka bude skuplja tih desetak posto al nek ubace europska pretkola i sve kup utakmice osim polufinala i finala, što su ih ionako davali besplatno za pretplatnike plus još malo pozitive od kraja prošle sezone, prodalo bi se jako puno pretplata.

I nemojte reć da nema šanse, jer znam da nema.  :bo:  :neretljak:
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: Tmatic on 17.06.2025, 11:38Vukušić na X-u kaže da će pretplate biti oko 10ak% skuplje

Ima li opcija da te izvrijeđaju i da su 110% skuplje?
Pitam za frenda.  :neretljak: 

Samo nemojte tražit dodatne utakmice..

Prošle sezone su cijene narasle za 150% pa su nam pod benefite naveli "besplatan ulaz na prijateljske utakmice" kojih nije bilo.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
Ja imam info da je za prošlogodišnje pretplatnike prvih 10 dana cijena od prošle sezone a iza toga za svih 10% skuplje

Quote from: vMario87 on 17.06.2025, 11:46Samo nemojte tražit dodatne utakmice..

Prošle sezone su cijene narasle za 150% pa su nam pod benefite naveli "besplatan ulaz na prijateljske utakmice" kojih nije bilo.
Picajzlosti radi. Bilo ih je!
Samo su bile zatvorene za gledatelje.  :nisamja:  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Arci1984 on 17.06.2025, 12:03Ja imam info da je za prošlogodišnje pretplatnike prvih 10 dana cijena od prošle sezone a iza toga za svih 10% skuplje

To se cini OK i razumno.

Ostaje pitanje hoce li pretplatnici imat kakve popuste na europske utakmice jer tu ce cijene bit malo paprenije, pa bi bilo dobro da to odmah iskomuniciraju.

i do mene je došla info da će postojećim članovima biti ista cijena kao prošle sezone.
Novima 10% skuplja...

čekamo..
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje