Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Vjerujem da imaju u sustavu jer ništa ne piše da se mora donest

Quote from: Kostrena on 18.06.2025, 08:08Najviše me veseli novi portal, ovo do sada je bilo užasno
Khm, khm,...
BTW Meni ulaznice.nk-rijeka.hr ne radi.  8)
Dugo je trajalo ;) ;) ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 18.06.2025, 08:47
Quote from: Kostrena on 18.06.2025, 08:08Najviše me veseli novi portal, ovo do sada je bilo užasno
Khm, khm,...
BTW Meni ulaznice.nk-rijeka.hr ne radi.  8)
Dugo je trajalo ;) ;) ;)
Pretpostavljam da ce u funkciju od ponedjeljka kad krece prodaja.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Online kupnja dostupna je putem portala koji će biti dostupan od ponedjeljka 23. lipnja: ulaznice.nk-rijeka.hr
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Marin_ri on 18.06.2025, 09:03Online kupnja dostupna je putem portala koji će biti dostupan od ponedjeljka 23. lipnja: ulaznice.nk-rijeka.hr
Aaaa sitna slova.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Sve OK, no bez obzira treba samo staviti ulaznu poruku. "Hvala na interesu, s radom započinjemo 23.6.". I ne, ne cjepidlačim to se tako radi, ali razumijem TikTok generacije pa ako AI sam nije sugerirao tako nešto.... Sad sam malo zločest, ali samo malo  :nisamja: 
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mora da su sitnim slovima napisani nazivi teme pošto si opet komentirao u mercato vijesti ujutro ;D  ;D
#navodninavijač

Quote from: Marin_ri on 18.06.2025, 09:03Online kupnja dostupna je putem portala koji će biti dostupan od ponedjeljka 23. lipnja: ulaznice.nk-rijeka.hr
Sezona nije ni pocela a kolega @D2 jedva je docekao "priliku" da prigovori 😛.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

P
Fora je kako ti kao benefit predstave cinjenicu da ako si prosle godine uzeo rekordno visoku pretplatu ove godine nece jos dodatno poskupiti...

Quote from: TIR on 18.06.2025, 09:28Mora da su sitnim slovima napisani nazivi teme pošto si opet komentirao u mercato vijesti ujutro ;D  ;D
Gledaj ja sam odgovorio gdje je bilo stavljeno. Znači nisam odgovarao iz jedne teme u drugoj. Zato molim radi se o mojoj kolateralnoj žrtvi.  8)  Što bi rekla djeca: "Nisam ja!".

Quote from: Petro on 18.06.2025, 09:36Fora je kako ti kao benefit predstave cinjenicu da ako si prosle godine uzeo rekordno visoku pretplatu ove godine nece jos dodatno poskupiti...
1,2,3,4, izgubljeni.   _ _ _    _ _ _    _ _ _! koji su zamijetili psiho igricu.  ;)  Je, kako je.

Pohvale za ovu gestu sa majicom, definitivno korak u pravom smjeru

Quote from: Snjesko on 18.06.2025, 10:04Pohvale za ovu gestu sa majicom, definitivno korak u pravom smjeru

da su to napravili i prošle sezone vjerojatno se nikad ne bi vodila rasprava o broju prodanih pretplata, fućkanju i ostalim sr....ima koje su pratile temu članstva i pretplata ove sezone...

Dobiješ li majicu ako si imao pretplatu cca 15 godina, ali ne i prošle godine?
Pitam za nas "navodne" navijače.  :neretljak:

K
Quote from: Vado Magnar on 18.06.2025, 10:11Dobiješ li majicu ako si imao pretplatu cca 15 godina, ali ne i prošle godine?

Ja ti ju ne bi dao. Ali ja sam krkan.  ;D

Quote from: Vado Magnar on 18.06.2025, 10:11Dobiješ li majicu ako si imao pretplatu cca 15 godina, ali ne i prošle godine?

ne, mi smo neprijatelji kluba i prolazni navijači...

a ako smo imali paket od 6?  :neretljak:  :neretljak: