Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 30.06.2025, 12:48Jel' lani bilo prodano 4000 CJELOGODIŠNJIH pretplata? Ili je brojka narasla na polusezoni i pred kraj?
15.12.2024.

#degenerik

R
To je bila akcija. Kupi polugodišnju do Božića jer će poslije poskupit. A i do prodaje Galešića :neretljak:

Quote from: robil on 30.06.2025, 13:13To je bila akcija. Kupi polugodišnju do Božića jer će poslije poskupit. A i do prodaje Galešića :neretljak:
Prodaja polugodišnjih je krenula 04.12. Dan prije je na brojaču pisalo 3902.
#degenerik

Quote from: TIR on 30.06.2025, 13:26https://nk-rijeka.hr/u-ponedjeljak-pocela-slobodna-prodaja-kompleta-ulaznica/

Otvorena je prodaja za svih.

Jel ja to gledam krivo ili su open nešto zeznuli.
Odaberem I5 i ne postoji prednji desni dio (ako gledaš s tribine prema terenu)?
Kažu da je preplata vlasnika onih 6utakmica rezervirana do srijede, a ja mogu (barem gledajući po broju stolice i reda) je kupiti online. Iako mi je sve to malo naopako na webu. Ili sam ja blesav... možda i oboje.

Em ti Miška, prvo me 'izbaci' sa mog tisućljetnog mjesta pod krovom i pošalje me na ovu nesređenu I tribinu (nemojte ča zamerit).  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Krkan on 30.06.2025, 11:38
Quote from: D2 on 30.06.2025, 11:19
Quote from: kircipijanci on 30.06.2025, 11:0610672 Članova
3020 Pretplata
Zna tko, koliko je prošle godine bilo obnovljeno pretplata? Čisto da vidimo kako stojimo u odnosu na prošlu sezonu u istom trenutku.
Ovo je prvi tjedan i mislim da su ovih 3020 samo pretplatnici koji su lani imali pretplatu za cijelu godinu. Od danas kupuju oni koji su uzimali polugodišnje i pretplate za zadnjih 6 utakmica i oni ostali.
Tako da je porast prodaje pretplata puno veći u odnosu na lani. Uostalom, vidjet ćemo za mjesec-mjesec i pol  dana gdje smo.
LeniRi napisao da je bilo 2100, a dodatno se kupilo zanemarivo. Kasnije se nije mogla kupiti cjelogodišnja. Već polugodišnje i manje.
Mislim bitan je taj podataka cjelogodišnja iz razloga što se u klubu radi razlika između tih vrsta pretplata.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 30.06.2025, 13:42LeniRi napisao da je bilo 2100, a dodatno se kupilo zanemarivo. Kasnije se nije mogla kupiti cjelogodišnja. Već polugodišnje i manje.
Mislim bitan je taj podataka cjelogodišnja iz razloga što se u klubu radi razlika između tih vrsta pretplata.
Sam ja tebi na ignore, ili ča?  ;D
#degenerik

Quote from: Fornax on 30.06.2025, 13:49
Quote from: D2 on 30.06.2025, 13:42LeniRi napisao da je bilo 2100, a dodatno se kupilo zanemarivo. Kasnije se nije mogla kupiti cjelogodišnja. Već polugodišnje i manje.
Sam ja tebi na ignore, ili ča?  ;D
Tvoja cifra mi se nije uklapala u narativ.  ;D  ;D  ;D

Šala naravno. Nisam vidio, jer sam odgovarao odmah nakon.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 30.06.2025, 13:58Tvoja cifra mi se nije uklapala u narativ.  ;D  ;D  ;D
Upravo si zadovoljio na razgovoru za posao u Sportskim novostima.
#degenerik

S
Quote from: Boy1da on 29.06.2025, 20:23I meni se desilo popodne, ali 3x.

Poslao sam na clanstvo@nk-rijeka.hr i na podrsku od nk rijeka i ulaznice.hr.

Trazio da storniraju naloge i/ili naprave refund te mi posalju uplatnicu ili nesta da kupim po 200e pretplatu jer ce mi proci rok radi njihovog crasha.

Ali nedjelja je, di je prisa, bude netko to ujutro procitao.

Jesu ti riješili to?

Ja sam pred 30 min uzeo i5, platio preko aircasha, lova uredno skinuta, a na mailu  nikakve potvrde niti bilo gdje drugdje...

Nope, upravo im poslao mail opet da vidim je li itko ziv uopce.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
meni su na mail za webshop odgovorili nakon 4-5 dana

Meni su odgovorili da nema ništa od povlaštene cijene i da je sve šta oni mogu rezervirat mi mjesto i upitat te iz neke druge tvrtke da mi vrate 90 od 120 eura.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Meni sve uredno prošlo karticom, kao i ranije članstvo.
#navodninavijač

Quote from: vMario87 on 29.06.2025, 19:51Znači kupujem člansku i pola sata mi ne može učitat plaćanje tj. vrti se WS Pay cijelo vrijeme, da bi sad vidio da mi je skinulo 120e tj 4 narudžbe članske..

Kome da se ja uopće javim za ovo?

Nisam dobio ni barkod članske ni ništa, ne mogu ni kupit pretplatu pa ću je još morat po skupljoj cijeni uzet

I sad su mi izgleda stornirali sve 4 članske umjesto samo 3 i ne mogu kupit pretplatu jer mi je neispravan barkod + mi ništa nije vraćeno.

Izgleda da će tih 120e ispast donacija.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍