Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K

O
Quote from: TIR on 30.06.2025, 14:51Meni sve uredno prošlo karticom, kao i ranije članstvo.

I meni isto.

R
Sad javlja prijatelj da je bilo 100 ispred a sad je i 100 iza njega

Quote from: vMario87 on 30.06.2025, 15:26
Quote from: vMario87 on 29.06.2025, 19:51Znači kupujem člansku i pola sata mi ne može učitat plaćanje tj. vrti se WS Pay cijelo vrijeme, da bi sad vidio da mi je skinulo 120e tj 4 narudžbe članske..

Kome da se ja uopće javim za ovo?

Nisam dobio ni barkod članske ni ništa, ne mogu ni kupit pretplatu pa ću je još morat po skupljoj cijeni uzet

I sad su mi izgleda stornirali sve 4 članske umjesto samo 3 i ne mogu kupit pretplatu jer mi je neispravan barkod + mi ništa nije vraćeno.

Izgleda da će tih 120e ispast donacija.

Meni još ni odgovor...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Svi koji ste u Ri i radite to od doma ,preko neta, nabijem vas  ;D .

Ja se bio opskrbio sa hladnim pivama, dogovori sa frendom, išli dole, sve u nadi da će biti neka gužva, sresti poznata lica i u čekanju tresti te pive , baciti ćakulu... Kad ono, došli, odmah na redu. Bem ti ova nova vremena  ;D

Ne mogu, nemam prijatelja  :(

Ok, nisam ni u Rijeci, al ajde.

Sad sam se čuo sa frendom. On i još 15-20 njih je došlo oko 15 sati, jel tako piše na netu, ali blagajna radi od 16.

Nakon nekog kraće vremena netko se spustio iz ureda, rekao da dođu gore u klimatizirano, dali im bočice sa vodom, uzeli podatke i napravili pretplate!

Svaka čast!
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

K
Piše danas  na netu da rade od 16. Od 15 je bilo pisalo  prošli tjedan .

Quote from: MoloLongo on 30.06.2025, 17:05Sad sam se čuo sa frendom. On i još 15-20 njih je došlo oko 15 sati, jel tako piše na netu, ali blagajna radi od 16.

Nakon nekog kraće vremena netko se spustio iz ureda, rekao da dođu gore u klimatizirano, dali im bočice sa vodom, uzeli podatke i napravili pretplate!

Svaka čast!

Svaka čast.  :svakacast:
Tako se grade veze s navijačima!

Quote from: Boy1da on 30.06.2025, 16:43Meni još ni odgovor...
Provjeri da možda nije upalo u SPAM.
Ne znam da probaš na telefon 051563640 možda se sad netko javi. Ja sam zvao za info prošli tjedan bezuspješno pa sam sve napravio na kraju na Rujevici i tada su rekli da to zvoni u kancelarijama. Valjda ga ne bi stalno stavljali u kontakt da nije broj za kontakt.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nije u spamu, a na telefon sam bezuspjesno zvao. Ocekivano, obzirom da im je ludnica s prodajom sad.

Good lookin out, tho!

Kupio prosli tjedan na blagajnama. In & out za manje od 7 min

Evo odrađeno sve u 5 min, nije pasa bilo sad u 19:30

Produljenje prošlosezonskog paketa od 6, ali naravno mora biti barem jedan problemčić...

Zbog "greske u sustavu" nisu nas dočekala naša mjesta koja su se trebala čuvati do srijede....
Nije problem sto su nas pomakli 2-3 mjesta dalje, al eto, ni u 2025. Ne mozemo bez sitnih problema... :)

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

R
Quote from: Marin_ri on 30.06.2025, 20:03Evo odrađeno sve u 5 min, nije pasa bilo sad u 19:30

Produljenje prošlosezonskog paketa od 6, ali naravno mora biti barem jedan problemčić...

Zbog "greske u sustavu" nisu nas dočekala naša mjesta koja su se trebala čuvati do srijede....
Nije problem sto su nas pomakli 2-3 mjesta dalje, al eto, ni u 2025. Ne mozemo bez sitnih problema... :)

Ma to zbog ovih što su se po triput učlanjivali...

I
Ono sto sam ja doživio da sam riješio "papire" u 10 min Max i manje.
Onda sam opet otišao za starog i tu sam nabasao na čekanje.
Koje je bilo isključivo radi kupaca, a ne prodavača.
Jedan se nije mogao pomiriti sa činjenicom da je 9 sezona bio pretplatnik i da je ostao kratak za majicu, drugi je radio za sebe i ekipu i slabo se borio sa mobitelom i čekao i zvao za slike, treći se informirao sto sve mora imati, četvrtog je brinula potvrda o mirovini, peti je htio premjestiti se na neko drugo mjesto Itd. Uglavnom 50% njih je došlo tražeći neku info ili imalo posebne zagtjwve, ovi koji su jednostavno samo htjeli produžiti svoje mjesto su brzo sve obavili