Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

Fornax and 1 Guest are viewing this topic.

S
Gol Menala Varaždinu izazvao je definitivno najduže slavlje gola istim intenzitetom (istom galamom koja je parala uši), otkako slavim golove Rijeke. De facto od rođenja. Idem ga sada odvrtiti još desetak puta.

I ja sam, kao @moreplovac rekao "ovo nam je donijelo naslov". Ruku na srce, nakon toga sam barem triput prestao vjerovati i mislio da smo usrali, ali... Bogu hvala, donijelo je naslov.

Quote from: SandroB on 02.07.2025, 12:31Gol Menala Varaždinu izazvao je definitivno najduže slavlje gola istim intenzitetom (istom galamom koja je parala uši), otkako slavim golove Rijeke. De facto od rođenja. Idem ga sada odvrtiti još desetak puta.

Možda je Mujanovićev bio ipak orgazmičniji (postoji li takva riječ?)  :neretljak: 

S
Quote from: Vado Magnar on 02.07.2025, 12:35
Quote from: SandroB on 02.07.2025, 12:31Gol Menala Varaždinu izazvao je definitivno najduže slavlje gola istim intenzitetom (istom galamom koja je parala uši), otkako slavim golove Rijeke. De facto od rođenja. Idem ga sada odvrtiti još desetak puta.

Možda je Mujanovićev bio ipak orgazmičniji (postoji li takva riječ?)  :neretljak: 

Možda... bio sam tamo; popadali smo svi; ali ovo mi se činilo da je trajalo duže, bez zajebancije.

I
Mujanovićev je bio iz izgledne šanse... mislim tih par sekundi od presijecanja do dodavanja pa trka i na kraju šuta i gola je trajalo sat vremena u iščekivanju. Stigao sam pogledati kolegu, čuti nešto kao "ovo je sad to", zagrliti se s njim i čekati...
Menalov je bio iznenađujući, iz ničega, nekog petljanja na vrhu šesnaest... ah.. sve je to lijepo. I potrebno se podsjećati.

Mujanovic je bez konkurencije. Ono slavlje na Mercedes-Benz Areni, uf... Pjevali smo još pol sata nakon utakmice istim intenzitetom.

Na drugom mjestu je Poljud 99'. Definitivno.

A Varazdin moze zauzet 3 mjesto. Ali ima toga jos

Menalov gol je bio nevjerica, neopisiva. Pomiriš se s bodom već kao ajde bolje jedan nego nijedan i onda se desi ta akcija. Taj trenutak sam blokirao, smrznuo se i samo gledam oko sebe ljudi padaju skaču i to a ja  samo  :sta:  :sta:

(U mojem slučaju vjerojatno najjebeniji trenutak na tekmama kojima sam svjedočio. A to je od kraja 2013. jbg kasno sam krenuo)

S
Quote from: Snjesko on 02.07.2025, 13:04Mujanovic je bez konkurencije. Ono slavlje na Mercedes-Benz Areni, uf... Pjevali smo još pol sata nakon utakmice istim intenzitetom.

Na drugom mjestu je Poljud 99'. Definitivno.

A Varazdin moze zauzet 3 mjesto. Ali ima toga jos

Ne slažem se. Govorimo o trenutku... onom dijeliću sekunde, nevjerici i deliriju. Poljud '99. smo sve golove dali puno prije kraja utakmice i ni jedan posebno nije značio ekstazu kao gol Menala.

Priznajem, odjezdismo lagano u offtopic.

A kad smo već zabrazdili, moram se samocitirati nakon utakmice s Varaždinom:

Quote from: m on 13.04.2025, 18:54
  • Mitu na Poljudu za kup nakon 26 godina
  • Tarik Cerić za preokret s 1-2 na 3-2 u nadoknadi protiv Sesveta
  • Mocinic za Mujanovica u Stuttgartu
  • Merkulov za 3-2 u produžetku protiv Osijeka
  • Rukavina za 1-0 protiv Gorice nakon što smo skoro cijelu utakmicu bili s 10 igrača
  • MENALO!!!

Ovo je Rijeka karaktera, ovo je Rijeka koja može do kraja.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Meni je onaj Đalovićev gol nakon dodavanja Ivanova i Sharbinija nešto najluđe na Kantridi. To je bila nevjerojatna ekstaza. Svi oko mene podemonili. Ljepota u tom golu je što je sve bilo svaršeno odrađeno, od lijepog, ka lijepšem, do ekstaze. Kao u onom memu kada tipu glava eksplodira. Ali nije na prvom mjestu.

Nakon Mujanovićevog gola sam plakao. Kao da je tri tone frustracija, isčekivanja, nadanja isparilo u jednom trenu iz mene. Meni osobno najorgazmičkiji gol.

Očito da nam treba anketa da vidimo kako je tko koji gol doživio.  :bo:  :neretljak:

Razlika kod Menalovog gola je ta da se 10 minuta prije njega valjda pola stadiona oprostilo sa nadom u titulu. Još kad je Zloma odugovlačio i čuvao bod, koji nam ništa nebi značio, ljudi su bili svakakvih osjećaja i dijelilo se svašta s tribina.

I onda gol... Gol u koju vjerovatno nitko nije vjerovao da može do njega doći, zato je bilo tako ludo. Osobno sam vjerovao u malim utakmicama kad smo gubili da možemo dobiti, u ovoj, gledajući tih zadnjih 10 minuta nisam davao promil šanse da ćemo zabiti. Zato toliko sreće i ludila.

Bio sam u Stutgartu,Poljudu I svim tim utakmicama koje spominjete,ali gol Luke Menala sam proslavio kao nikad. Toliko toga je izletilo iz mene da ne pamtim kad sam toliko slavio. Broj 1 za mene definitivno.

Mislim da razloga više,čuvanje boda,mišljenja da tim bodom gubimo naslov,Varaždin prijeti,stišću. I onda spektakl

S
Quote from: Vado Magnar on 02.07.2025, 13:45Meni je onaj Đalovićev gol nakon dodavanja Ivanova i Sharbinija nešto najluđe na Kantridi. To je bila nevjerojatna ekstaza. Svi oko mene podemonili. Ljepota u tom golu je što je sve bilo svaršeno odrađeno, od lijepog, ka lijepšem, do ekstaze. Kao u onom memu kada tipu glava eksplodira. Ali nije na prvom mjestu.

Nakon Mujanovićevog gola sam plakao. Kao da je tri tone frustracija, isčekivanja, nadanja isparilo u jednom trenu iz mene. Meni osobno najorgazmičkiji gol.

Očito da nam treba anketa da vidimo kako je tko koji gol doživio.  :bo:  :neretljak:

Taj Đalovićev gol je po akciji i egzekuciji remek-djelo, ja sam također puk'o od sreće što je postignut za lijepih 4:0, ali ne može biti ni blizu gol za 4:0 jednako eksplozivan kao gol za 1:0 u 93. minuti, kad to nitko nije očekivao i nakon što smo se uglavnom počeli opraštati od naših snova.

Slažem se. Taj gol je bio nebitan. Ali je bio em predivan, em je bio jedan divan šamar onima dole.

I bio je proslavljen erupcijom oduševljenja.

Menalo vs Vž je došao u trenuku kada smo bili dole u podrumu očekivanja i šutnuo nas je u stratosferu. Ludo. Baš kao i sama sezona.

N
Kad smo kod osobnih ispovjesti, uključit ću se s pričom oko Menalovog gola Varaždinu kao također vjerojatno najveće katarze na Rujevici - ikad. A 10 minuta ranije napravio sam nešto što nisam u životu, kad je Zlomislić nakon neke pokupljene visoke lopte legao na nju i umjesto brzog pokretanja akcije, pokazao ekipi da uspori, pri rezultatu 0:0. Mislim da sam tada bio u stanju nauditi sebi ili nekom oko sebe, pa sam posljednjim zrncima razuma ustao sa stolice i otišao izvan stadiona.

Ipak, nije mi taj zli vrag dao mira, pa sam se vratio na vrh stepenica Z4 i stojećki gledao. A onda je Menalo od centra krenuo u Maradonin trk, a skupa s njime i ja. Prešprintao sam Z6 i završio na Z8 dok je lopta čapljinskog Jesper Gronkjaera preletjela Zeleniku i završila u mreži.

Ekstaza. Grotlo emocija. Vjera da bi ova sezona ipak, nekim čudom, mogla biti - ta.

Sreća da je tako završilo jer bi pamtili taj Zlomislićev potez koji je po meni teška sramota
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍