Pretplata, članstvo, ulaznice. Papirići koji život znače!

Started by Vado Magnar, 23.06.2023, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: Bobic on 14.08.2025, 16:25Kad smo kod pomoraca i gastarbajtera i ulaznica...na brodu sam, ustupan ulaznicu za I5 s dinamom, besplatno naravno, kome treba javite mi u PM barkod clanske. Neznam kakva je procedura nakon, prepostavljam da podignete samo ulaznicu

ala gren kreirat topik za sve nas vagabunde...i ja imen 2 karte za kontra dinama.

ako nam TIR pusca...

Z
Gledam malo stranicu za prodaju... Prema onom što vidim prodani
 je barem 6500 pretplata

Quote from: Z9 on 14.08.2025, 19:51Gledam malo stranicu za prodaju... Prema onom što vidim prodani
 je barem 6500 pretplata

To su karte za d. Kad netko kupi povuče se preplata...

15068/5412 sad ne znam jel ovo finale sa jučerašnjim danom.

R

Za ustupit ulaznicu nekome online, taj koji prima bas mora biti clan? Ne pusta mi unos imena i prezimena nego me pita broj clanske.

Dali je i na kucicama takva situacija?

L
Quote from: Deni323 on 15.08.2025, 14:43Za ustupit ulaznicu nekome online, taj koji prima bas mora biti clan? Ne pusta mi unos imena i prezimena nego me pita broj clanske.

Pa pretpostavljam kako za utakmicu sa Dinamom mogu kupiti ulaznicu samo članovi da onaj kome ustupaš mora biti član.

K
Quote from: Deni323 on 15.08.2025, 14:43Za ustupit ulaznicu nekome online, taj koji prima bas mora biti clan? Ne pusta mi unos imena i prezimena nego me pita broj clanske.

Samo nora biti clan kluba... upises njegov broj clanske i odmah dobijes kartu na njegovo ime

K
apsolutno se slažem.

jbg politika kluba je članstvo kao sveto pismo.

i meni hrpa poznanika, frendova, ženskih članova familija nema člansku a išli bi tu i tamo na tekmu. od nas 10ak u društvu koji imamo pretplate možda smo na 5 tekmi u sezoni baš svi na utakmici. ostalo je 7/10 ili manje.
i šta onda sa kartama?
je se uopce može prebacit na ne člana ove sezone?

sve u svemu njesra

M
Quote from: korner on 15.08.2025, 19:54apsolutno se slažem.

jbg politika kluba je članstvo kao sveto pismo.

i meni hrpa poznanika, frendova, ženskih članova familija nema člansku a išli bi tu i tamo na tekmu. od nas 10ak u društvu koji imamo pretplate možda smo na 5 tekmi u sezoni baš svi na utakmici. ostalo je 7/10 ili manje.
i šta onda sa kartama?
je se uopce može prebacit na ne člana ove sezone?

sve u svemu njesra

e tu su malo sli nazad - do pred mesec se sigurno moglo uclanit online, u roku 5 minuta, vidin da danas ne more...

i prosle sezone se moglo kartu dat ne clanu, mislin da je bilo nekih 5-10 eura al se ne secan tocno...ali mislin da je to bilo samo na rujevici, ne online. 

Sve u svemu ~ 5500 preplatnika dosegli smo maksimum što dalje?

Kakva je situacija u vezi prepuštanja utakmice ako imaš pretplatu? Uzeo sam je, ali ne mogu prvih 5,6 kola, tribina je I4, pa ako netko ima želju, neka se javi

Quote from: dadoht on 15.08.2025, 21:03Sve u svemu ~ 5500 preplatnika dosegli smo maksimum što dalje?
Povećati cijenu  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡