SHNL 1. kolo: Rijeka - Rudeš, subota 22.07.2023, 18:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 18.07.2023, 17:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 21.07.2023, 15:40
Quote from: TIR on 21.07.2023, 15:02Nešto na što ne računamo jest da igramo europsku utakmicu u četvrtak... Tako da ne očekujem sve 'bitne' od prve minute. Ali u ovom trenutku je stvarno širok kadar za dovoljno rotacije. OK početak sezone, nema se tko žaliti na umor, sve pet.

Ali recimo Veldin Hodža je nakon 40ak utakmica prošle sezone imao šta, četiri dana odmora? Isto vrijedi za Galešića.

Mislim da će u subotu ipak krenuti najjači sastav kojeg je Jakir zamislio bez obzira na četvrtak. Bilo kakva kalkulacija na ulasku u sezonu može nepotrebno unijeti nemir. Ovo je definitivno utakmica od onih "jedna po jedna".

Uostalom tko ima muda neka stavi u Coppu manje bitne igrace  :D
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Imam neki ludi osjećaj da bi Grgić mogo startat na desnom krilu a ne Fruk.. ne znam dal da stavim u Coppu ili ne  :bo:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 21.07.2023, 15:44Imam neki ludi osjećaj da bi Grgić mogo startat na desnom krilu a ne Fruk.. ne znam dal da stavim u Coppu ili ne  :bo:

Jedina dvojba koju imam je upravo ta pozicija.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: vMario87 on 21.07.2023, 15:44Imam neki ludi osjećaj da bi Grgić mogo startat na desnom krilu a ne Fruk.. ne znam dal da stavim u Coppu ili ne  :bo:

Ah, slatke brige...
Moja selekcija je Frukovana s desne :)
Pa šta Jakir dadne
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Projeto on 21.07.2023, 14:56
Quote from: Eskisehirspor on 21.07.2023, 14:50Nije korteo nego karusel, što pretpostavljam da se ide autima/prijevoznim sredstvima...  :bo: 
Uglavnom, bit će zanimljivo popratit Sergejevu postavu kad mu je 90% igrača prošlo cijele pripreme... Nekako sam mišljenja da Nais izgleda very najs, te da će u napad ipak Obregon...

Da li si ozbiljan ili igraš mind games radi Coppe ovo sa Obregonom? Može i u inbox :)

Nais bi mogao biti superstar sezone, Abass kojega nikada nismo imali.

Pa vidim da je u pripremama dosta koristio obregona...i startao je protiv Belupa koliko se sjecam...imam filing da ce mu dat par tekmi
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

M
baš ona pozitivna nervoza i iščekivanje da krene.. :D :D

Odgovor na to pitanje je možda i najtraženije u prognozama.  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ja sam isto stava da će Grgić startati. Rekao bih da ima prilično dobar rejting kod Jakirovića.

Z
Fruk i Pašalić još nisu na sto posto... tako da...

Ludi pošteni Primorci! Lažite, muljajte, hibridno ratujte, ne pomažite, konkurencija je brutalna, 50+ igrača, a samo jedan važ!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 21.07.2023, 22:39Ludi pošteni Primorci! Lažite, muljajte, hibridno ratujte, ne pomažite, konkurencija je brutalna, 50+ igrača, a samo jedan važ!

Mi igramo za raju i zanemarujemo taktiku  ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

i ove sezone računajte na nas!
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Match Day!!

Deri Rijeko!!
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
danas očekujem mix sastav, silom prilika imamo probleme ne toliko zbog ozljeda nego zbog umora, načestosti i sitnih problema.

Selahi je ozlijeđen, Petrovič je nešto načet, Mitar standardno, Fruk i Pašalić po Profi nisu na 100%, Ivanović je je još uvijek zelen.

Očekujem: na golu Labro, LB-Čabraja, RB-Veiga, stoperi Radeljić -lijevi, Dilaver- desni

vezni red: Banda, on mora danas igrati, treba nam veznjak koji razvija igru, dijeli lopte s očima i odličan je prema naprijed. Hožda standardno. Ispred njih na 10 je 1/1 Janković, LW- Djouahra, RW- Grgić i špica Kobra. To je po meni za danas. Kad gleam sastav daleko je to od nečeg što bi hteli za borbu za vrh, ali trebalo bi biti više nego dovoljno za danas. Za tovare ćemo trebati Fruka, jaču špicu, možda i bolje krilo, također od Pašalića i Ivanovića očekuujemo da budu sve bolji.

Deri!!!

Išao sam malo guglati Žutog jer me zanimalo da li je šta osvojio sa Realom ili Barcom. Jebote čovjek igrao 5-6 sezona u Realu i Barci i nije osvojio španjolsku ligu (ni ništa UEFA-aino). Stvarno raritet.

Iako nije da ne respektiram Žutoga i veći je čovjek 1000x od npr. Šukera ipak  malo ga šaljem u kurac kao simbola Croatije i to one najgore s kraja 90tih.

Zanimljiva crtica sa Wiki:

QuoteIn the summer of 1997, twenty-eight-year-old Prosinečki came back to Zagreb in order to play for the club where he had started his professional career eleven years earlier, Dinamo Zagreb. Now called "Croatia Zagreb", the club was turned into a state project bankrolled by the Croatian government's highest echelons and personally supported by the country's president Franjo Tuđman. By 2000, Prosinečki left Croatia Zagreb, but in late 2001, decided to initiate a lawsuit against the club (whose name had been restored back to Dinamo in the meantime due to continuous fan protests) over DM1,550,000 (€750,000) in unpaid wages.[91]

Years later in 2009, the court ruled against Prosinečki, asserting that the lawsuit against Dinamo had no merit since Prosinečki played for Croatia Zagreb, and not Dinamo Zagreb.[92] Commenting on the verdict in late 2009, Prosinečki said he was cheated out of his money.

Znači imamo modernu presudu gdje Croatia i Dinamo nisu isti klubovi, a mi se kao sramimo i/ili osporavamo pravnu vezu Rijeke do 1906. i Olimpie :)

No to nije tema topica.

DERI POGANU VLAKU ILI RUDEŠ ILI KOJI SU VEĆ!!!!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.