Coppa 23/24 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 21.07.2023, 14:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A

Da ne bi bilo kasnije prigovora - @Monarh je prvi!

Planiram nekakve detaljne analize u ovoj pauzi, ali otom potom.
Ajmo s ocjenama....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ja sam popustio ćakulama i zeznuo Hodžu sa Selahiem, a Veiga/Bogojević dilema se pokazala polutočnom oba su igrala, ali sam im krivo rasporedio minute. Barem sam ubo rezultat, ali to smatram manje vrijednim od sastava.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Očekivano, službeno vodstvo Coppe se nije oglasilo da priopći tko je osvojio jesenski naslov!

S druge strane, u Monarhiji nema prevelikog slavlja, proslaviti ćemo ovo dostojanstveno, svjesni kakve nas prepreke očekuju i koliko moramo ići daleko da ih svladamo, tj. osvojit ćemo naslov ako nam dozvole.

Želim se zahvaliti cijelom stručnom stožeru koji je dežurao u šumici na Ruji, skautu koji je gubio noći i ispijao alkohol po renomiranim gradskim i prigradskim objektima a posebice svojoj priležnici koja je revno skupljala informacije na izvoru Ričine.

Cijela Monarhija sanja naslov, sada slijedi kraći predah a onda kreću pripreme u našoj standardnoj bazi u Martinovom selu te očekujem da na proljeće budemo zemlja - zrak!

Svim konkurentima želim da provedu u miru i blagostanju predstojeće praznike jer "Zajedno smo Coppa"!

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.12.2023, 20:11Da ne bi bilo kasnije prigovora - @Monarh je prvi!

Planiram nekakve detaljne analize u ovoj pauzi, ali otom potom.
Ajmo s ocjenama....
Op, Op, dok smo mi pisali našu zahvalu došlo je ovo blijedo priopćenje.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.12.2023, 20:11Da ne bi bilo kasnije prigovora - @Monarh je prvi!

Quote from: Monarh on 16.12.2023, 20:20Očekivano, službeno vodstvo Coppe se nije oglasilo da priopći tko je osvojio jesenski naslov!

Mogu ja dubiti na glavi ali prigovora će uvijek biti.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.12.2023, 20:23

Quote from: Monarh on 16.12.2023, 20:20Očekivano, službeno vodstvo Coppe se nije oglasilo da priopći tko je osvojio jesenski naslov!

Mogu ja dubiti na glavi ali prigovora će uvijek biti.
Naveli smo da je priopćenje, doduše šturo, došlo u vrijeme dok smo mi pisali zahvalu puku.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S druge strane, u Monarhiji nema prevelikog slavlja, proslaviti ćemo ovo dostojanstveno, svjesni kakve nas prepreke očekuju i koliko moramo ići daleko da ih svladamo, tj. osvojit ćemo naslov ako nam dozvole.

Želim se zahvaliti cijelom stručnom stožeru koji je dežurao u šumici na Ruji, skautu koji je gubio noći i ispijao alkohol po renomiranim gradskim i prigradskim objektima a posebice svojoj priležnici koja je revno skupljala informacije na izvoru Ričine.

Cijela Monarhija sanja naslov, sada slijedi kraći predah a onda kreću pripreme u našoj standardnoj bazi u Martinovom selu te očekujem da na proljeće budemo zemlja - zrak!

Svim konkurentima želim da provedu u miru i blagostanju predstojeće praznike jer "Zajedno smo Coppa"!
Ti si ajduk. Jesenski prvak ali na proljece fritula kitula 🤪.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ako proljetna polusezona ne počne brojati od nule, postoji šansa da ću izbrisat i forum i portal.  >:(

Čestitke svima na rezultatima ovu jesen, i Gnjusu na funkcionalnom dijelu :svakacast:
#navodninavijač

-
Quote from: Zaf on 17.12.2023, 20:38Kako @-RIJEKA- ima 27 utakmica?
 ;)

Haha i skočio sam 13 mjesta naprijed. Jučer nisam bio tako visoko na ljestvici  ;D

Quote from: Zaf on 17.12.2023, 20:38Kako @-RIJEKA- ima 27 utakmica?
 ;)
Nekim čudom uračunalo mu je i predviđanje za Cibaliju. Primjetio još prije, ali se 'vratilo'. Kako? Bit će da je magija....

24.01.2024, 10:44 #493 Last Edit: 24.01.2024, 10:45 by TIR
Vidjet ćemo hoće li biti utakmice obzirom na zaleđeni teren (tko bi rekao da će bit snijeg i hladno u 1. mjesecu u Zagrebu...), ali ne zaboravite da je rok za utakmicu danas u 14h! :)

U aplikaciji trenutno krivo piše vrijeme utakmice u 19h pa aplikacija dozvoljava promjene sve do 16h. Ali mi ćemo ručno odbaciti sve promjene nakon 14h, čisto da ne bude zabune :)
#navodninavijač

Ma to ja samo provjeravam da li pratite na satu  ::)
Ispravljeno. Još 3 ure ostalo...