Coppa 23/24 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 21.07.2023, 14:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 30.07.2023, 18:18U očekivanju derbija jedan mali facelift Coppe.
- dodani su pomaci u redoslijedu u odnosu na stanje u prošlom kolu kao broj mjesta za koje se učesnik pomakao
- kada pregledavate poredak vaše ime biti će posebno istaknuto (da ga lakše pronađete u tom moru ljudi

Ovo je radilo pa sad nakon unosa rezultata ne radi.... barem meni...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Marin_ri on 30.07.2023, 23:25
Quote from: Gnjusna Izdajica on 30.07.2023, 18:18U očekivanju derbija jedan mali facelift Coppe.
- dodani su pomaci u redoslijedu u odnosu na stanje u prošlom kolu kao broj mjesta za koje se učesnik pomakao
- kada pregledavate poredak vaše ime biti će posebno istaknuto (da ga lakše pronađete u tom moru ljudi

Ovo je radilo pa sad nakon unosa rezultata ne radi.... barem meni...
Radi par nepar. Ako si i parnom redu niš. Sredim...
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Nema Silvija Ilinkovića za staviti u momčad, a mislim da danas počinje  :sta:

Da nema ga... Ma nekako mislim da neće puno mijenjati...  Bez obzira što rekao na presici..
Meni je dilema tkoga staviti na krila..
Stvarno nemam pojma..

Ajmo ekipa tehničara.  Izađite na teren i riješite problem.. :)

Zna tko koji broj nosi? Za sada je ubačen s 0.

R
Quote from: Gnjusna Izdajica on 03.08.2023, 13:35Zna tko koji broj nosi? Za sada je ubačen s 0.
Ako je vjerovati službenoj stranici HNK Rijeka, Ilinković  nosi broj 27
https://nk-rijeka.hr/igrac/s-ilinkovic/

T
Quote from: ričan on 03.08.2023, 13:39
Quote from: Gnjusna Izdajica on 03.08.2023, 13:35Zna tko koji broj nosi? Za sada je ubačen s 0.
Ako je vjerovati službenoj stranici HNK Rijeka, Ilinković  nosi broj 27
https://nk-rijeka.hr/igrac/s-ilinkovic/

Nije prijavljen za Europske kvalifikacije, ne bacati bombe drugima zbog Cope no, no, no  ;)
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/clubs/52356--rijeka/squad/

Bome kad je već @ričan poslao link na službeni roster, vidim par promjena za @Gnjusna Izdajica:

- Nwolokora uopće nema tamo, kao ni Djibrille.. Doduše nema ni Simčića pa moguće previd.
- promjene u brojevima dresova sa weba: Zlomislić #13, Radeljić #26, Smolčić #28, Čabraja #32, Lepinjica #20, Ilinković #27, Fruk #21, Pašalić #87, Ivanović #89 + sa UEFA Gajzler #17, Simčić #61

- Dujmović može ići ća iz Coppe jer je u Šibeniku, isto i Babić posudba Rudar
#navodninavijač

Quote from: TIR on 03.08.2023, 14:34Bome kad je već @ričan poslao link na službeni roster, vidim par promjena za @Gnjusna Izdajica:

- Nwolokora uopće nema tamo, kao ni Djibrille.. Doduše nema ni Simčića pa moguće previd.
- promjene u brojevima dresova sa weba: Zlomislić #13, Radeljić #26, Smolčić #28, Čabraja #32, Lepinjica #20, Ilinković #27, Fruk #21, Pašalić #87, Ivanović #89 + sa UEFA Gajzler #17, Simčić #61

- Dujmović može ići ća iz Coppe jer je u Šibeniku, isto i Babić posudba Rudar
Promijenio brojeve, maknuo Dujmovića i Babića.
Ako itko išta drugo vidi da je krivo neka javi ovdje.

Meni su krivi bodovi, trebao bi imati 25 bodova više, hvala.
#navodninavijač

Dok čekamo početak utakmice mali update Coppe:
- od kada završi pogađanje do trenutka kada admin upiše sastave i rezultat, na početnom meniju moguće je kliknuti na trenutnu utakmicu (inventivnog naslova 'IGRA SE') i pogledati svoj predviđeni sastav i rezultat
- klikom na poredak sada je moguće vidjeti rezultate za svaku pojedinu sezonu i svaku pojedinu utakmicu, te ukupan rezultat od početka Coppe (trenutno uključuje testnu sezonu). Zanimljivost: trenutno vodeći u poretku @D2 nikada nije imao najbolji rezultat pogađanja za pojedinačnu utakmicu
- problem s isticanjem vlastitog imena u poretku (radi lakšeg pretraživanja) je riješen
- @TIR -u je dekretom dodijeljen 1 trilijun bodova - samo zato što je to on, kao veliki vođa, tražio

Koji sam ja maler. 10 od 11. Falio Pasalica, ja stavio Grgica
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Nisi ti maler. Željko je maler :)

U biti falio sam i selahia pa ajde. Zeljko je pitur  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡