Coppa 23/24 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 21.07.2023, 14:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

12.05.2024, 07:38 #660 Last Edit: 12.05.2024, 07:39 by Uzaludni
Sta, nista od ocjenjivanja? Oprastamo im ovu? 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
Od mene će svi dobiti ocjenu 4

Dobro da nisam izbrisao cijelu Coppu nakon jučer.
Sada sam došao u malo bolje stanje. Sređeno.

@Monarh i dalje prvi ali @deva se opasno približio....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Deva je kao dinamo, nijednom prvi a na kraju ce uzeti sve 🤣.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ocijenjivanje je otvoreno - nije radilo do sada ali izgleda nitko nije primijetio.

@Monarh je i dalje prvi ali @deva je smanjio na samo 5 bodova.
Da li nas očekuje sličan rasplet kao u prvenstvu?
@corke i @m su isto relativno blizu...

@Gnjusna Izdajica ako se ne varam sadašnja tablica uključuje i predviđanja za iduće kolo. Zar ne? Može li se dobiti tablica u kojoj se vidi sadašnje stanje u kojoj nisu ubrojena i buduća predviđanja? Ili drugim riječima - možeš li maknuti ta buduća predviđanja iz tablice?

Quote from: Vado Magnar on 16.05.2024, 10:44@Gnjusna Izdajica ako se ne varam sadašnja tablica uključuje i predviđanja za iduće kolo. Zar ne? Može li se dobiti tablica u kojoj se vidi sadašnje stanje u kojoj nisu ubrojena i buduća predviđanja? Ili drugim riječima - možeš li maknuti ta buduća predviđanja iz tablice?
Napokon. Ja sam svako malo zbunjen sa stanjem na tablici. Uoci proslog kola kao kad slozis sastav upisuje se utakmica vise. Sada uoci iduceg kola to vise nije slucaj. Neki su jutros imali 46 odigranih tekmi pa je kasnije vraceno na 45.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

@Vado Magnar sada je ok. Uglavnom je to slučaj od kada se tekma ne zatvori automatski pa dok ja ne interveniram. U to vrijeme ne radi ni ocijenjvanje.

Malo dumam oko ove Coppe i imam jedan poluprijedlog (polu jer ga nisam do detalja razradio).
Kako su naši izgubili želju za igranjem u prvenstvu koje je par kola pred kraj riješeno, isto se vjerujem dešava i s igačima Coppe koji gube interes tavoreći na nekim zacementiranim pozicijama koje ne donose ili ne odnose ništa.
U vezi toga kako bi se dobilo na atraktivnosti i napetosti bi li se moglo razmišljati o nekoj recimo podjeli u lige ili skupine koje bi se onda mogle kasnije križati, donositi pomak u viši ili spuštanje u niži rang.
Promovirati malo bolje značke prvaka određenih intervala i tako dalje i tako dalje. Prvenstvo je maraton i mnogi nemaju kondicije pa bi uvođenje kakvih šprinteva u taj maraton možda zadržalo igrače budnima.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

ajde nek sam i plave gaće dobio... :D
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: D2 on 16.05.2024, 11:45Malo dumam oko ove Coppe i imam jedan poluprijedlog (polu jer ga nisam do detalja razradio).
Kako su naši izgubili želju za igranjem u prvenstvu koje je par kola pred kraj riješeno, isto se vjerujem dešava i s igačima Coppe koji gube interes tavoreći na nekim zacementiranim pozicijama koje ne donose ili ne odnose ništa.
U vezi toga kako bi se dobilo na atraktivnosti i napetosti bi li se moglo razmišljati o nekoj recimo podjeli u lige ili skupine koje bi se onda mogle kasnije križati, donositi pomak u viši ili spuštanje u niži rang.
Promovirati malo bolje značke prvaka određenih intervala i tako dalje i tako dalje. Prvenstvo je maraton i mnogi nemaju kondicije pa bi uvođenje kakvih šprinteva u taj maraton možda zadržalo igrače budnima.

Ovo je pitanje za bar 10 eura...
Prvenstvo je dugo i samim time je i Coppa duga. Ne možemo razbiti na manje dijelove jer ne bi bilo realno - pojedini dijelovi prvenstva su lakši za predviđanje.
Razmišljao sam o dodatnim bodovima za pobjednika mjeseca ili kola, ali onda bi vjerojatno postalo preteško za praćenje.
Razmišljalo se i o mjesečnim nagradama (simbolika), ali to zahtijeva previše ulaganja vremena.

Ali stvari nisu toliko loše - 17 ljudi je igralo ama baš svako kolo, 7 ih je propustilo jedno i još 6 dva. To daje 30 osoba koje su 'unutra'. Više od očekivanja kada smo startali s ovim.

Imam neke ideje kako popraviti neke dijelove - prvenstveno ocjenjivanje jer tu nekako najviše faljevamo.

Inače.
Da li ste znali da je u pogađanju Kup natjecanja čak 28 ljudi odigralo svih 5 kola?
I da @Monarh tu nije prvi. Nije čak niti u Top 5!
https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=leaderboardhistory;season=2;contest=3

Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.05.2024, 14:23
Quote from: D2 on 16.05.2024, 11:45Malo dumam oko ove Coppe i imam jedan poluprijedlog (polu jer ga nisam do detalja razradio).
Ovo je pitanje za bar 10 eura...
Prvenstvo je dugo i samim time je i Coppa duga. Ne možemo razbiti na manje dijelove jer ne bi bilo realno - pojedini dijelovi prvenstva su lakši za predviđanje.
Razmišljao sam o dodatnim bodovima za pobjednika mjeseca ili kola, ali onda bi vjerojatno postalo preteško za praćenje.
Razmišljalo se i o mjesečnim nagradama (simbolika), ali to zahtijeva previše ulaganja vremena.
Ali stvari nisu toliko loše - 17 ljudi je igralo ama baš svako kolo, 7 ih je propustilo jedno i još 6 dva. To daje 30 osoba koje su 'unutra'. Više od očekivanja kada smo startali s ovim.
Imam neke ideje kako popraviti neke dijelove - prvenstveno ocjenjivanje jer tu nekako najviše faljevamo.
Inače.
Da li ste znali da je u pogađanju Kup natjecanja čak 28 ljudi odigralo svih 5 kola?
I da @Monarh tu nije prvi. Nije čak niti u Top 5!
https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=leaderboardhistory;season=2;contest=3
Hmmm ne vidim u mom postu ni jedno pitanje  8)  , ali nazirem smjer u rečenici.  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ako se ne varam, sad se ne može provjeriti jer je Coppa zaključana, Butić i Kitin nisu ili jesu u izboru za postavu?

Quote from: Monarh on 19.05.2024, 17:36Ako se ne varam, sad se ne može provjeriti jer je Coppa zaključana, Butić i Kitin nisu ili jesu u izboru za postavu?

To je mindset pravog prvaka, sa jednom mišlju liježe i ustaje se!
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Monarh on 19.05.2024, 17:36Ako se ne varam, sad se ne može provjeriti jer je Coppa zaključana, Butić i Kitin nisu ili jesu u izboru za postavu?
Nisu.