Coppa 23/24 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 21.07.2023, 14:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ja nemam ni jednu virtualnu značkicu  :'(
a volim značkice, imam doma puno značkica od Rijeke
i volim izgovarat značkice; značkice, značkice....

Quote from: ri5gile on 28.08.2023, 18:04ja nemam ni jednu virtualnu značkicu  :'(
a volim značkice, imam doma puno značkica od Rijeke
i volim izgovarat značkice; značkice, značkice....

sad kad Let3 napravi obradu i nazove pjesmu Riječke značke...  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

ja najviše štujem Riječku značku.......   #Prlja

Opet se nazire diferencijal tj dva diferencijala  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Mislim da će ovoga puta biti rekordan broj pogođenih prvih 11. Što zbog ozljeda, što zbog ostalog. Ozljedama i Sopićevim treniranjem strogoće plus navodno odlazak Vukčevića, došli smo do toga da prvih 11 zapravo mora i igrati preostalih 11 koji donekle zadovoljavaju kriterije za Rijeku:

Labro - Smola, Galešić, Mitrović, Goda - Selahi, Hodža - Pašalić, Fruk, Janković - Ivanović

Na klupi Zloma, Bogojević, Grgić, Lepi, Liber, Ilinković, Nais i Kobra

Čini se da vapimo ne samo za pojačanjima, nego vapimo i za bar prinovama. Kako ovo ide naprijed, ako odu Selahi i Labra, još ćemo i nekog od otpisanih dignuti u rezervnu postavu :( i onda, prijelazni rok je bio strašan, smeće je ostavilo stroj i slično...DRS probudi se, budućnost nije tako ružičasta kako se činila

Quote from: armada on 30.08.2023, 20:04Mislim da će ovoga puta biti rekordan broj pogođenih prvih 11. ...
preostalih 11 koji donekle zadovoljavaju kriterije za Rijeku: Labro - Smola, Galešić, Mitrović, Goda - Selahi, Hodža - Pašalić, Fruk, Janković - Ivanović.
...
Hmm, možda bi mogla biti barem jedna mina, ako ne i dvije.
Šutim kao zaliven ovaj put, držim se one bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Zapravo je smiješna ta karma, da u najbitniju utakmicu sezone ulazimo sa 2 i pol relevantne zamjene: Grgić, Veiga, Nais.
#navodninavijač

Čini mi se da imamo viška igrača u ponudi za sastav, trebalo bi to reducirat ( po uzoru na Sopića 😁)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Pustit namjerno ako netko ne prati na satu 8)
#navodninavijač

Na 100% čuda sam. Igrati na sigurno ili se igrati?  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Konkurencija prati a ovi sto tavore na dnu tablice su manje bitni, oni Coppu igraju vise rekreativno😋😋.

A
Bok, pogadjamo rezultat za 90 minuta ili kraj produzetka/penale?

Quote from: at72 on 31.08.2023, 13:29Bok, pogadjamo rezultat za 90 minuta ili kraj produzetka/penale?
90min

M
Razmisljao sam stavit Ilinkovica u prvui to ko isturenog veznog, da podvaljuje lopte. Mozda je to previse za njega,s druge strane, kako kazu, od mirnog mora nikad pomorca.

Quote from: moreplovac on 31.08.2023, 15:11Razmisljao sam stavit Ilinkovica u prvui to ko isturenog veznog, da podvaljuje lopte. Mozda je to previse za njega,s druge strane, kako kazu, od mirnog mora nikad pomorca.
Mislim da će ići na standardnu postavu, možda kakvo dupliranje pozicije pa tu dođe kakvo iznenađenje. Ja još dvojim oko jednog igrača, da li da ga promijenim ili ne. Ne znam hoćemo li krenuti odmah ili sačekati malo da se vidi u kojem smjeru ide utakmica. No opet, što imamo čekati. 8)