Coppa 23/24 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 21.07.2023, 14:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Iduće sezone ću igrati sve obećajem

#sorryTIR  :nisamja:
MAGICA FIUME

28.05.2024, 13:49 #706 Last Edit: 28.05.2024, 13:50 by Vado Magnar
Quote from: Riverpool on 28.05.2024, 12:49Sa svoja 3 odigrana kola u coppi, cu si dati za pravo napisati da su po prosjecnim bodovima po kolu u coppi od uvazenog maratonca Monarha (11.646) bolji slijedeci:

@Brijest 11.711 (38)
@Hololulu 11.720 (25)
@MarioHunter 12.667 (3)
@Idemo 15.000 (1)
@worm 14.000 (1)

:svakacast:  ;D  8)

Lako tako! Post festum pričat borbene. Izađi i bori se. Ne samo na suncem okupanu Rujevicu nego izađi i osvoji bodove petkom uveče, na kišom okupanom i maglom zavijenom Kupeš Apašu!
Sve u ubodnosti vlastite fotelje! Da se razumijemo.

Bit će i veći poticaji dogodine, sad smo se još uhodavali. :nisamja:

Inače za one koji ne znaju, par pitanja koje smo upitali Đalovića je smislio Monarh, vodeći na ljestvici u tom trenutku :) To će naravno biti jedna od "nagrada", a i neke druge o kojima još psst.
#navodninavijač

Coppa je teška kuhinja, imam transkript iz server sobe u trenutku kad je Gnjusni packnuo bazu i vraćao podatke iz nekog upitnog backupa.
Bel je bio mala beba za njega u tom trenutku.  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kmeeeeee, kmeeeeeeee  ;D

Ovo je bila najčišća pobjeda u Coppi ikad, i samo me motivirate da vam napišem da vas čeka barem  10 godina klečanja iza imena Monarh!

Pa jebo ga ja, jesam ja Joca Amsterdam da mogu velikom Gnjusu u petak tamo iza 22.00h, dole kod Morskog prasca dostaviti robu iz Nizozemske i time sebi pribaviti benefite?

Ili, netko će reći da smo se našli subotu navečer (Rijeka je igrala u nedjelju) na večeri, da sam mu pridržavao kaput i da smo poslije isplovili jahtom na otvoreno more gdje su s nama bile i podanice Monarhije...

:bo:

A ja sam jedini u Top 12 sa utakmicom manje. I meni neka nagrada 🤪.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.05.2024, 15:05A ja sam jedini u Top 12 sa utakmicom manje. I meni neka nagrada 🤪.

Tvoja nagrada je da smiješ sudjelovati u Coppi i iduće sezone 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Zadnjih 5 kola je ionako bilo neregularno, sastav su mogli pogoditi samo oni koji su večer prije sa Sopom zatvorili dućan i popili po gajbu mlakog sa zidića.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

28.05.2024, 21:05 #713 Last Edit: 28.05.2024, 21:05 by Uzaludni
Predlažem, iz dosade naravno, da se napravi nekakva ljetna verzija Coppe, kad se bude znao raspored prijateljskih/pripremnih utakmica. Zašto bi samo igrači imali pripreme? Ovako bismo i mi mogli uvježbavati, eksperimentirati i oštriti svoje vještine....ili samo lupati neke blesave postave da malo začinimo teglu s krastavcima 😊

Quote from: Uzaludni on 28.05.2024, 21:05Predlažem, iz dosade naravno, da se napravi nekakva ljetna verzija Coppe, kad se bude znao raspored prijateljskih/pripremnih utakmica. Zašto bi samo igrači imali pripreme? Ovako bismo i mi mogli uvježbavati, eksperimentirati i oštriti svoje vještine....ili samo lupati neke blesave postave da malo začinimo teglu s krastavcima 😊
To nešto kao Atlantic  Cup Coppa?  ;D

Quote from: Monarh on 28.05.2024, 21:21
Quote from: Uzaludni on 28.05.2024, 21:05Predlažem, iz dosade naravno, da se napravi nekakva ljetna verzija Coppe, kad se bude znao raspored prijateljskih/pripremnih utakmica. Zašto bi samo igrači imali pripreme? Ovako bismo i mi mogli uvježbavati, eksperimentirati i oštriti svoje vještine....ili samo lupati neke blesave postave da malo začinimo teglu s krastavcima 😊
To nešto kao Atlantic  Cup Coppa?  ;D

Jako dobar naziv, ali pošto smo mi na Jadranu, a i ide lito, što ga nebi nazvali Coppa Adriatic Cup?

Teško je napraviti Coppu za pripremne zbog broja igrača koji se mogu pojaviti, ali ponajviše zbog toga što nikada nema pravovremene i točne informacije tko je stvarno igrao.

Razmišljao sam napraviti Euro Coppu za ovih par utakmica repke... bi netko igrao tako što?
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Boli me rac za repku 😂. Ja idem na zasluzeni odmor od Coppe i bit cu spreman za sezonu 24/25 💪🦈.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Isto više naginjem ka tome.
#navodninavijač

Da, slažem se s kolegama, ništa repka 😁