Uefa Conference league, 2. pretkolo: Dukadjini - Rijeka, cetvrtak 27.07.2023,20h

Started by tomyrijeka, 24.07.2023, 16:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Pobjeda. Točka. Idemo dalje.
Lijepo molim bez dubokih i dalekosežnih analiza i zaključaka.

S druge strane, možda je ovo tempiranje forme. Da smo ih ubili 6:0 bismo (i oni) poletili. Nadam se da je Jakir namjerno opstruirao mogućnost razbijanja protivnika kako bi mogao dobro galvanizirati momčad za orjunu.

Nadam se....

Žao mi je Libera ali on jednostavno ne može dobiti duel on je svaku utakmicu igrač manje, da ne ispade drvlje po Liberu svi su bili loši izuzev Jankovićevog bljeska.

_
Period s igračem više ispod svake kritike, kao olakotnu okolnost uzet ću velik broj novih igrača koji još kao nije uigran s ekipom i drugu utakmicu sezone, ali mi je neshvatljivo kako se nije uspio na individualnu kvalitetu stvoriti jedan pošten višak, nego se okrenulo napucavanju dugih lopti u bunar, nepotrebnim faulovima i rizicima i totalnoj impotenciji.

Pobjeda kakva je da je tu je i to je jedino bitno, doma se ovo potvrđuje i ide se dalje, ali ostaje dojam da se sa samo još jednim golom mogao prije Hajduka kupiti dodatni mentalni mir, a ovako se ostajemo svi pitati koji je razlog za ovu grozomornu zadnju trećinu utakmice.

P.S. potvrđujem gornji navod kako bi ukoliko se ne trgne do Vele Gospe, Liber nažalost vrlo lako mogao putem vječnih, ali nikad dorečenih talenata...

A
Quote from: Orpat on 27.07.2023, 21:55Ovo je jako loše, nije dobro, imamo igrača više i umjesto da ih rasturimo mi ne možemo do gola. Nema kvalitete za skupine , vjerojatno ćemo proći oba pretkola ali u playoffu nemamo šta tražiti, bez obzira na protivnika. U Splitu s takvom igrom jednostavno nemamo šta tražiti. Treba pokazati više truda. više želje itd. Pred trenerom je puuuuuno posla još nije to baš uigrano kako treba. Liber ne može dobiti nijedan duel, ipak on nije za Rijeku. Janković riješio utakmicu i dokazao je Jakiru da nije pogriješio s njim. Fali individualna kvaliteta, pogotovo na krilima kad se treba otvoriti, toqa nema.
Generalno gledano proći ćemo i 3.pretkolo ali play off jako jako jako teško, gotovo ovakvom igrom nemoguće.

Ovo čak niti nije jako loše, ovo je katastrofa...hebenu šansu nismo stvorili niti dok smo bili al pari, a niti sa igračem više...sramota me za ovo što smo večeras odigrali...sutra godišnji, da me niti ne sprdaju na što ličimo :(

Jebi ga, ja sam razočaran.
Ponovo se pokazalo da su nam bekovi extremno loši i fali nam napadač.
Drugo, mi nismo ni pokušali zabiti 2. gol da sve riješimo i mirno čekamo uzvrat. Jer koliko ovi bili u kurcu sjetimo se da je lopta okrugla, da danas svi igraju nogomet i daju 120 % od sebe ako pokažu karakter... I sjetimo se vanzemaljaca u Splitu.
Nije se ni Jakir proslavio sa reakcijom na igrača više. Mijenjao poziciju za poziciju, sve isto, čak i pomalo gora igra.
Ovo ćemo vjerovatno proći ali ostaje mi dojam da smo odigrali poprilično pičkasto.

Z
Ovo se igra za prolaz, a ne za umjetnički dojam.
Na ovom stadionu i krumpirištu ne može bolje.
A/A

Quote from: _PRX_ on 27.07.2023, 22:00Period s igračem više ispod svake kritike, kao olakotnu okolnost uzet ću velik broj novih igrača koji još kao nije uigran s ekipom i drugu utakmicu sezone, ali mi je neshvatljivo kako se nije uspio na individualnu kvalitetu stvoriti jedan pošten višak, nego se okrenulo napucavanju dugih lopti u bunar, nepotrebnim faulovima i rizicima i totalnoj impotenciji.

Napravio ti je Njofra na individualnu kvalitetu tj. na grintu i snagu/brzinu potez...iscupao je izgubljenu loptu, pomeo branica, nesebicno dao povratnu, a Liber ne zna bi li pikio ili kakio.

Zamjerka dana - sta Jakir nije na poluvremenu prepoznao moment pa odmah ućerao Lepog da rokne par low kickova.

Potez dana - Veigino forsiranje piadeta da si proba nabit skarice. Dok si je pokusavao iztehnicirat loptu preko glave, samo sam vidio otkaz kako se sam sebi pise.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Što se može. Ljudi jako vole biti nezadovoljni i ogorčeni.

Z

O
Quote from: _PRX_ on 27.07.2023, 22:00Period s igračem više ispod svake kritike, kao olakotnu okolnost uzet ću velik broj novih igrača koji još kao nije uigran s ekipom i drugu utakmicu sezone, ali mi je neshvatljivo kako se nije uspio na individualnu kvalitetu stvoriti jedan pošten višak, nego se okrenulo napucavanju dugih lopti u bunar, nepotrebnim faulovima i rizicima i totalnoj impotenciji.

Pobjeda kakva je da je tu je i to je jedino bitno, doma se ovo potvrđuje i ide se dalje, ali ostaje dojam da se sa samo još jednim golom mogao prije Hajduka kupiti dodatni mentalni mir, a ovako se ostajemo svi pitati koji je razlog za ovu grozomornu zadnju trećinu utakmice.

P.S. potvrđujem gornji navod kako bi ukoliko se ne trgne do Vele Gospe, Liber nažalost vrlo lako mogao putem vječnih, ali nikad dorečenih talenata...

Da ti objasnim, ako imaš igrača više nema OLAKOTNE okolnosti, jednostavno je nema dakle nema, onda treba SLABIJOJ ekipi od tvoje dati još koji gol i to rutinski, a mi to nismo, to meni smeta. Znači očito nemamo kvalitetu, Liber je koliko sam vidio bio igrač manje na terenu i pored 11 prema 10 za nas. šta tu reći više. Nije u ovoj utakmici bila dostatna dakle samo pobjeda, nego me zanima i igra, a ona je ispod svake kritike. O tome se radi , što očekivati u Splitu gdje igramo protiv puno bolje momčadi od ove.

Piše se pobjeda a ostalo sve za zaborav,tešku amneziju,
Volim grad koji teče

A
Hebo ja pobjedu takvu kad me od viđenog "želudac boli" poslije nje  :jbg:

Quote from: Orpat on 27.07.2023, 22:10

Da ti objasnim, ako imaš igrača više nema OLAKOTNE okolnosti, jednostavno je nema dakle nema, onda treba SLABIJOJ ekipi od tvoje dati još koji gol i to rutinski, a mi to nismo, to meni smeta. Znači očito nemamo kvalitetu, Liber je koliko sam vidio bio igrač manje na terenu i pored 11 prema 10 za nas. šta tu reći više. Nije u ovoj utakmici bila dostatna dakle samo pobjeda, nego me zanima i igra, a ona je ispod svake kritike. O tome se radi , što očekivati u Splitu gdje igramo protiv puno bolje momčadi od ove.
Upravo tako.
Mi nismo krenuli da npr. dobijemo 3-1,4-1...zadovoljili se sa 1-0 i, ponavljam, ostavili utakmicu sasvim otvorenu. Jebi ga, jedan zalutali metak na Ruji, pa se zatvore, doza sreće i evo ti sranja.

Kao sto vecina kaze.... jos jedna pobjeda u europi. Točka.

Nista vise nije vrijedno spomena... aposlutno nista osim nasim ljudi na stadionu...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...