Uefa Conference league, 2. pretkolo: Dukadjini - Rijeka, cetvrtak 27.07.2023,20h

Started by tomyrijeka, 24.07.2023, 16:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Marin_ri on 27.07.2023, 09:40i neka ste... željno iščekujem reakcije osmanlija...

https://twitter.com/ovunque___sarai/status/1684490729865854976

Evo Marina nas je demantirala - kao što se vidi sa njene slike, Dalmacija uopće nije bila Turska. :svakacast:  ;D
#navodninavijač

Koliko je lako trolat ove južnjačke maloumnike... Strašno nešto.

Ajde sad stavi onu sliku četnika na Peristilu uz komentar da nas očekuje rasprodan Poljud.
#degenerik

R
Quote from: tomyrijeka on 24.07.2023, 16:27Utakmica u kojoj je pozeljno ostvariti rezultat dobar za uzvrat cak bi potpisao bio 1:1 samo da se Hajduk dobije na Poljudu posto nam tekmu nisu htjeli odgoditi a razlog Zasto je Rijeka htjela to odgodit govorio o tome kratko i Jakir
https://radio.hrt.hr/radio-rijeka/sport/pod-stijenama-kantride-247-sergej-jakirovic-izgledali-smo-dobro-mozemo-jos-bolje-10917916
Idemo Rijekoooo 💙🤍

Da im kažeš da sunce postoji..
Oni bi rekli da sunce ne postoji i još bi stavili sliku sunca.
Kod njih je.. Ne kontra mraku..
Nego kontra razumu...

Pa kamen ima više inteligencije od njih..
Uvrijedio bi magarca kada bi išao ih uspoređivati s njima.

Ja bi Martinu kaznio, ae 😋
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 27.07.2023, 11:15
Quote from: Marin_ri on 27.07.2023, 09:40i neka ste... željno iščekujem reakcije osmanlija...

https://twitter.com/ovunque___sarai/status/1684490729865854976

Evo Marina nas je demantirala - kao što se vidi sa njene slike, Dalmacija uopće nije bila Turska. :svakacast:  ;D

Jebeš Marinu, mene najviše nervira ovaj neki Arsenije koji se "bratimi" s tovarima i stalno sere po Rijeci. Iz koje rupe je taj debil izašo?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.07.2023, 11:45Ja bi Martinu kaznio, ae 😋

Ta je već kažnjena 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
Evo Vukušić nabada, kaže moguće u prvoj postavi Radeljić, Pašalić, Ivanović.... Fruk ulazi s klupe

Ajmo sad svi revidirajte sastav u Coppi 🤪
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.07.2023, 15:16Ajmo sad svi revidirajte sastav u Coppi 🤪

done that...  8)  8)
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.07.2023, 15:16Ajmo sad svi revidirajte sastav u Coppi 🤪

Nema revidiranja, stavio sam kako mislim da je najbolje a ne kako hoće neki novinarčić  ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Quote from: D2 on 26.07.2023, 22:21
Quote from: armada on 26.07.2023, 21:24Meni u mojem paketu taj Maxsport2 nije "otvoren"...Dragi Lastane, griješim li ja štagod ili bez para neće biti "muzike" sutra?
NIsam Lastan, ali... ako imaš HT ili Iskon, moraš imati minimalno Arena paket da bi imao Maxsport2.

Yap, izgleda da si u pravu...čini se da ću drek danas gledati tekmu, barem doma...bit će zahebano dignuti se za na delo sutra ako odem vani gledat :D

Razmisljam malo i ova utakmica danas je ustvari izvrsna "priprema" za nedjeljni susret na titovoj skoljci pred 30k tovara. Svi preduvjeti su tu, agresivna momcad vez kvalitete, samoubilacki nastup i juznjacka krv. Nek igraci danas osjete momentum i prenesu ga dalje :vijesti:
Rijeka u srcu, Armada do groba!