Prijedlozi, pitanja, kritike

Started by TIR, 02.08.2023, 17:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Uvest ću skidanje bodova na Coppi kao kaznu za lakše prijestupnike :nisamja:
#navodninavijač

B
Hvala. Samo provjeram jer očekujem da će sve prskati na forumu od rasprava kada Gabrijel RUKAvina zaigra desno kod Vicka, a tu sam primarno jer mi je Coppa zabavna.

05.09.2025, 09:48 #77 Last Edit: 05.09.2025, 09:54 by MaČaĆeToMane
Nisam prijavljivao masturbatore koji su poput lešinara dnovinara sa razno raznih portala dočekali novog trenera - ****** komentarima
Ali, politiku i razno razne takve teme prijavljujem za off-topic jer ispada da samo ja poberem ban. Ne može.
"Nećete razbojnici".

Predlažem da se glasa smije li se spominjati politika uopće. Hvala
SPORTSKI ODLAZI!

05.09.2025, 10:08 #78 Last Edit: 05.09.2025, 10:10 by TIR
Po Miškovom receptu - kupite si svoj forum pa glasajte o pravilima.

Za jedan offtopic se ne dobiva ban jer nažalost u zadnje vrijeme pogotovo imao bi previše posla, a ne planiram 0-24 policajac tu. Ako i dalje ne kontaš razliku u tvojim postovima za koje si pobrao ban (edit: a koju sam ti pojasnio na prijašnjoj stranici da nikako nije bila osobna) pa se osjećaš napadnuto od tog dana, ja ti ne mogu pomoći.
#navodninavijač

Kontam. Meni je ok da imam zabranu iznositi određeno mišljenje, ali bome ću se potruditi da i ostali to poštuju u obrnutoj situaciji kad ulovim upis. Pa ne moram bit glasan oko toga. Sve 5.

Ja sam prijedlog dao, na tebi je oće li na glasanje, tema je prijedlozi...
SPORTSKI ODLAZI!

05.09.2025, 10:31 #80 Last Edit: 05.09.2025, 10:33 by D2
Quote from: MaČaĆeToMane on 05.09.2025, 09:48Nisam prijavljivao masturbatore koji su poput lešinara dnovinara sa razno raznih portala dočekali novog trenera - ****** komentarima
Ali, politiku i razno razne takve teme prijavljujem za off-topic jer ispada da samo ja poberem ban. Ne može.
"Nećete razbojnici".
Predlažem da se glasa smije li se spominjati politika uopće. Hvala
Po meni smije u za to predviđenim temama i dodatno ako to ima veze s onim o čemu se priča. Ubacivati politku iznebuha i na način da se nekoga vrijeđa meni nije poželjno i treba biti jedan edukativan ban za tako nešto. Moj cent, ne vrijedi ovo za dva.  8)

BTW nisam za neku anketu i glasovanje jer ne vidim kako bi se na ovo moglo pametno smiliti pitanje koje bi za odgovor imali čisto Da ili Ne, bez nekih dodatnih ali.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Teško je maknuti se od politike kada je ona na svakom ćošku. U hrvatskom nogometu je sveprisutna, pogotovo u reprezentaciji koja je bila i biti će sredstvo za promicanje Hrvatske (i to uspješno sredstvo). Zato je nemoguće odvojiti u potpunosti politiku od nogometa. Ali valjda i o politici i o politici u nogometu možemo na neki civilizirani način razgovarati.  :bo:

P
22.02.2026, 19:12 #82 Last Edit: 22.02.2026, 19:19 by pjeRInho
Pozz,

Forum najčešće čitam kroz 'Recent posts' radi lakšeg pregleda kroz različite teme.

Postavljenje korisnika na ignore listu nažalost ne skriva njegove postove iz ovog pregleda.

Ako se bude moglo doraditi, bio bih zahvalan  :svakacast:

Ovako na prvu nažalost ne može - nemam dovoljno znanja za prčkati po kodu iza kulisa, a ne vidim neko jednostavno gotovo rješenje.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 22.02.2026, 19:52Ovako na prvu nažalost ne može - nemam dovoljno znanja za prčkati po kodu iza kulisa, a ne vidim neko jednostavno gotovo rješenje.
Ni nemoj se truditi.
Treba se čeličit, postati karakter i ne otvoriti post onog koga si stavio na ignore. Lako bi bilo tako, kompletno ga maknuti iz vidokruga. Ovaj forum je za snažne članove.  8)  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

P
I to šta kažete, možda trening strpljenja i samo-discipline ne bi bio na odmet  ;D

D
Ali neki dark mode ...:P mozda i ima a ja ne znam di je.. kad vec imamo muzičke želje  :nisamja:

23.02.2026, 13:25 #88 Last Edit: 23.02.2026, 13:26 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: D2 on 23.02.2026, 08:55
Quote from: TIR on 22.02.2026, 19:52Ovako na prvu nažalost ne može - nemam dovoljno znanja za prčkati po kodu iza kulisa, a ne vidim neko jednostavno gotovo rješenje.
Ni nemoj se truditi.
Treba se čeličit, postati karakter i ne otvoriti post onog koga si stavio na ignore. Lako bi bilo tako, kompletno ga maknuti iz vidokruga. Ovaj forum je za snažne članove.  8)  ;)
Problem nije u samom otvaranju upisa nego u tome sto, ako netko citira kolegu kojeg si stavio na ignore, njegov post tada postaje vidljiv 🙂. Treba banat onog tko ga citira 😜.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡