Prijedlozi, pitanja, kritike

Started by TIR, 02.08.2023, 17:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Quote from: Žuti 87 on 27.08.2023, 17:34
Quote from: TIR on 02.08.2023, 17:08Tek sam sada primjetio da ova tema ne postoji, pa eto ako imate komentar koji je nešto od ovog iz naslova, slobodno nam pišite, a Administracija će brzo prihvatiti sve prijedloge, odgovoriti na sva pitanja i ignorirati sve Vaše kritike :nisamja: 

Šalu na stranu - ako mislite da nešto možemo poboljšati ili popraviti, ako Vam nešto fali na forumu ILI portalu, molimo javite pa ćemo svakako sagledati opcije. :)
;D pozdrav tek sam vas počeo pratiti sve5

Quote from: Radeljic enjoyer on 28.05.2026, 21:02@TIR je li moguće promijeniti nickname
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Radeljic enjoyer on 28.05.2026, 21:02@TIR je li moguće promijeniti nickname
I kad dođu nevolje
i kad nema nade
uvijek će vas boljeti
Radeljića kajle.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

U tvom slučaju ćemo napraviti iznimku pa može, šibni na pp ili ovdje kad smisliš.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 28.05.2026, 23:14

U tvom slučaju ćemo napraviti iznimku pa može, šibni na pp ili ovdje kad smisliš.

Radeljic enjoyer 69

Možda nekima bude lakše razumjeti šta znači pravilo 5 na forumu, a možda imate kakvih pitanja oko njega jer očito vam nije svima jasno šta ovdje piše:

Quote from: TIR on 04.04.2023, 17:005. Javni smo forum, ponašajte se kao uživo gdje vas svi čuju.
Odavno nas čitaju novinari, zaposlenici kluba pa i sami igrači. Ružno je kada se određene osobe konstantno nazivaju pogrdnim nazivima, a to dodatno ruši ugled i narušava kredibilitet imenu Nepresušan.

Ovo znači da svi upisi radi kojih ja potencijalno danas-sutra mogu imat problema pri komunikaciji s klubom, s medijima, s bilo kim, nisu dopušteni. To ne znači da ne smijete kritizirat, ili da vlada jednoumlje, ili da ćete biti cenzurirani, ni nikakve pizdarije nalik tome.
Ali to znači da ako vas lijepo jednom, pa onda i drugi put upozorim i zamolim da se na temi o Keku - nakon 17 minuta konferencije i povratka nakon 7 godina - od svih mogućih tema NE KOMENTIRA da li DRS izgleda kao da se najeo slanine pa će se ispovraćat, da se toga držite bez da mora vaša bit zadnja. Ne tražim puno ovdje, al gnjusne osnovnoškolske pizdarije i s podrugivanjem komentiranje tuđeg fizičkog izgleda ili manira vam tu neće prolaziti. I ako vam se ovo ne sviđa, možete mi se odmah večeras javit na pp da vas trajno uklonim sa foruma.

Jer kad danas-sutra budem tražio nešto ili pričao s nekim predstavljajući projekt i brend na kojeg trošim svoje pare i svoje vrijeme (uz pomoć dobrih ljudi koji šalju tekstove), ne želim se nalazit u situaciji da moram nekom objašnjavat zašto se na forumu Nepresušan može nać anonimni upis da Darko Raić Sudar izgleda ko da su ga izgladnjavali 2 mjeseca, čiji je pijani frend rigajući izgledao življe od njega, da izgleda ko prosjak i slično. Ako vam se ne sviđa nečija poslovna sposobnost, komentirajte ju u granicama tog posla. Pizdarije kao danas da "Čulinina žena i dalje jaše" i ovo sa DRS-om su vam dno dna, i nulta tolerancija na njih. Nebitno dal je to SD, predsjednik, oružar, ekonom, junior, il random čovjek na Korzu.

Razumijem da smo živahan forum, da ima pun kufer upisa svaki dan i neizmjerno mi je drago šta se tu piše uglavnom o svemu, šta ima poznatih i manje poznatih faca iz svih slojeva društva, informiranih i manje informiranih, što ima svega i što smo aktivni. I kontam da vas svih nekad povuče, da je ovo ipak samo forum itd itd., ali imamo svi dovoljno godina da ne moram valjda ovo objašnjavat ovako detaljno, ovako često. :bo:

I zašto ovo pišem sad kad je sve mirno, zato što će kad-tad bit lošija situacija i atmosfera oko kluba, kao početkom 2025. godine, i tad mi se neće dat upozoravat svakog i banirat ljude svakih par sati jer se u "raspravama" jebu mrtve majke svima redom.
#navodninavijač