SHNL 3. kolo: Rijeka - Istra, nedjelja 06.08.2023, 21:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 04.08.2023, 19:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Uzaludni on 05.08.2023, 10:24Ne bi me čudilo da Andrija krene na boku sutra,
Koji Andrija?
#degenerik

Quote from: Fornax on 05.08.2023, 10:37
Quote from: Uzaludni on 05.08.2023, 10:24Ne bi me čudilo da Andrija krene na boku sutra,
Koji Andrija?
Crnogorac
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 05.08.2023, 10:29
Quote from: Uzaludni on 05.08.2023, 10:24Ne bi me čudilo da Andrija krene na boku sutra, a Goda zadnjih 20 min, da zabije svoj treći četvrti pogodak
Zar me moras kopirat u Coppi 😋😋

Možda funkcioniramo po principu stotog majmuna? 🤔
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Mogao bi Banda sutra malp odmorit. Još je i onaj udarac u glavu dobio.
S i Janković je započeo sve do sada, zar ne?
Odmorio bi ja i Dilavera jednu...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
i ja mislim da Andrija kreće. Čabraja je out kompetno za sutra a Goda je popularnom terminologijom rovit.

svako šaranje s sastavom ili sustavom kao u St bi moglo završiti bez bod(a)ova... kao u St
ova ekipa nema, barem ne još, tu moć da će s odmaranjem "udarnika" otrest protivnika, može 5 zamjena, u 60toj
ali logičnije je u 60 uvesti te "zamjene" pa privest utakmicu kraju , nego u 60 uvet najjače šta imamo pa ganajt rezultat
moje mišljenje  :)

Ne vjerujem da će šarati u stilu da će počet Ilinković i slično.... 2-3 promjene u odnosu na četvrtak, po jedan u svakoj liniji, i gazi po 3 boda ...

Ne znam ja za nikakvog Andriju Crnogorca, o čemu vi pričate...  ;D
#degenerik

Quote from: Marin_ri on 05.08.2023, 12:23Ne vjerujem da će šarati u stilu da će počet Ilinković i slično.... 2-3 promjene u odnosu na četvrtak, po jedan u svakoj liniji, i gazi po 3 boda ...

Bandina napukla arkada bi mogla se malo odmoriti. U tom slučaju kreće Ilinković. Još je Jakirović govorio kako će svi dobiti priliku. Drugi središnji veznjak Hodža. Meni se to čini kao potpuno razumno za očekivati.

Z
Ilinković će sigurno dosta igrati. Vrlo moguće da bude starter.

Quote from: Vado Magnar on 05.08.2023, 13:29
Quote from: Marin_ri on 05.08.2023, 12:23Ne vjerujem da će šarati u stilu da će počet Ilinković i slično.... 2-3 promjene u odnosu na četvrtak, po jedan u svakoj liniji, i gazi po 3 boda ...

Bandina napukla arkada bi mogla se malo odmoriti. U tom slučaju kreće Ilinković. Još je Jakirović govorio kako će svi dobiti priliku. Drugi središnji veznjak Hodža. Meni se to čini kao potpuno razumno za očekivati.

S obzirom da je zadnju počeo Selahi ne bi ja njega tek tako otpisao...bar ne još...
Selahi - Hodža...
Banda unutra ako krene po zlu. A Ilinković unutra na 3:0 za nas na poluvremenu....

Quote from: Marin_ri on 05.08.2023, 13:48
Quote from: Vado Magnar on 05.08.2023, 13:29

S obzirom da je zadnju počeo Selahi ne bi ja njega tek tako otpisao...bar ne još...
Selahi - Hodža...
Banda unutra ako krene po zlu. A Ilinković unutra na 3:0 za nas na poluvremenu....

Je, prav veliš 😊
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ilinković ima vic u kreaciji kao i Banda. Hodža i Selahi nemaju tako Što. Zato vjerujem da će započeti Ilinković u paru s Hodžom ili Selahijem.

Z
Što očekujemo sutra  ? Plitak potok...još jedan dan u uredu...?

Z
očekujem lakše utakmice u odnosu kad su bili pod Garciom, a kako će stvarno biti vidjet ćemo. Očekujem po jedan gol u svakom poluvremenu i čistu mrežu, 2:0