SHNL 3. kolo: Rijeka - Istra, nedjelja 06.08.2023, 21:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 04.08.2023, 19:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I da BTW često se očešemo sudaca. Jučer Bel na nivou utakmice. Pustio je mušku igru, imao je možda 2-3 odluke koje su mogle na ovu ili onu stranu, ali ništa jako bitno. Očito su mu i igrači pomogli. Svidjelo mi se i kako je bez arogancije (što mu nije svojstveno) riješio ono malo koškanje Dilavera i ne sjećam se koga od njihovih stopera bez opomena.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 07.08.2023, 10:34I da BTW često se očešemo sudaca. Jučer Bel na nivou utakmice. Pustio je mušku igru, imao je možda 2-3 odluke koje su mogle na ovu ili onu stranu, ali ništa jako bitno. Očito su mu i igrači pomogli. Svidjelo mi se i kako je bez arogancije (što mu nije svojstveno) riješio ono malo koškanje Dilavera i ne sjećam se koga od njihovih stopera bez opomena.

I mene je to začudilo. Dilaver i Majstorović su bili u konfliktu.  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
vidio na drugom forumu. Jučer demoni postrojavali svoje igrače nakon utakmice.

Quote from: Zelko Maler on 07.08.2023, 10:44vidio na drugom forumu. Jučer demoni postrojavali svoje igrače nakon utakmice.
Krivog protivnika su odabrali za postrojavanje, a i rano su počeli. Je li bilo iz petnih žila "Samo ne od Rijeke!"?  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
moguće. Južnjačka struja se zabila u klub naših susjeda. Ko kad je Saruman (hadjuk) ušao Theodenu ( Istri) u glavu pa ga je Gandalf ( Rijeka) na kraju spasio.  Gaženje Istre dok su im ti u klubu je za njihovo dobro i naša je  moralna obaveza da ih dobijamo hendikepima da pomognemo Istri da ih se riješi. Pomoći ćemo im.

Quote from: Zelko Maler on 07.08.2023, 10:58moguće. Južnjačka struja se zabila u klub naših susjeda. Ko kad je Saruman (hadjuk) ušao Theodenu ( Istri) u glavu pa ga je Gandalf ( Rijeka) na kraju spasio.  Gaženje Istre dok su im ti u klubu je za njihovo dobro i naša je  moralna obaveza da ih dobijamo hendikepima da pomognemo Istri da ih se riješi. Pomoći ćemo im.
Kako misliš spasiti gumene od venecijanaca? Naravno odgovor očekujem u istoj metafori kao za klub.  ;)   ;D  ;D

A
Čitam komentare za Smolu i pitam se da nismo možda prekritični. Dečku možda nije forte proći jedan na jedan, ali svakako ima svojih prednosti. Meni se recimo kod njega sviđaju dobre lopte okomite u dubinu kojih je i jučer bilo, a već sam ih i prije primijetio. Nadalje, šut sa distance mu uopće nije loš. Jučer to nismo vidjeli, ali moglo se vidjeti u nekim tekmama na kraju proljeća čini mi se. I na kraju, nemam nikakve zamjerke niti na centaršuteve kada ih uputi. Uza sve to, pokriva dvije pozicije. Ja se takvog igrača u okvirima HNL-a nikad ne bi odrekao.

Z
Nakon sjajne partije nema nikakvog smisla tražiti najslabiju kariku... nemoguće je da svi igrači budu na najvišem nivou...zato je prozivanje Smole ili Gode potpuno promašeno... rekao bih čak i zločesto...u šampionskoj godini nama Žuta bio standardni bek...biti najslabija karika u ovakvoj ekipi je privilegija.

M
Slažem se s tobom za Smolu, sve karakteristike vojnika kluba u budućnosti.
Duo Banda i Selahi, šminker i razbijač, neću reći Batman i Robin, jer bi bilo nepravedno da neko bude sporedna uloga, možda Batman i Lupin, jedan tehničar sa pregledom igre i osjećajem za postavit se, a drugi čvrst, snažan i beskompromisan sa jasnim ciljem šta želi.
Ja nisam ljubitelj Gode ali čovjek je doktor za kornere. Probudila se zvijer a timu dodatna vrijednost.

Quote from: armada on 07.08.2023, 12:19Čitam komentare za Smolu i pitam se da nismo možda prekritični. Dečku možda nije forte proći jedan na jedan, ali svakako ima svojih prednosti. Meni se recimo kod njega sviđaju dobre lopte okomite u dubinu kojih je i jučer bilo, a već sam ih i prije primijetio. Nadalje, šut sa distance mu uopće nije loš. Jučer to nismo vidjeli, ali moglo se vidjeti u nekim tekmama na kraju proljeća čini mi se. I na kraju, nemam nikakve zamjerke niti na centaršuteve kada ih uputi. Uza sve to, pokriva dvije pozicije. Ja se takvog igrača u okvirima HNL-a nikad ne bi odrekao.
Dosta je foruma i društvenih mreža pa je dojam takav, ali ovdje sam nakon ove utakmice uspio pročitati (valjda se ne varam ;) ) samo o tome kako bi mu trebalo dati šansu posudbom ako kod nas ne uspije do veće minutaže. I to je bilo napisano u pozitivnom tonu.
Lopte u dubinu ima kao i Hrvoje. Jučer je u prvom poluvremenu uzastopno imao baš dobra dodavanja oko ruba šesnaest metara, Isto tako mi se čini da je Pašalić mrvicu bolje funkcionirao s njim nego Veigom. OK, to je možda bilo jer je i Pašaliću ovo bila druga utakmica za redom kao starteru.
Ono što nisi naveo, a mislim da je isto za naglasiti. Dečko nema velikih oscilacija unatoč manjoj minutaži, do sada je opravdao svaki ulazak. Znači definitivno u najmanju ruku provjeren "jocker s klupe".

Quote from: D2 on 07.08.2023, 10:48
Quote from: Zelko Maler on 07.08.2023, 10:44vidio na drugom forumu. Jučer demoni postrojavali svoje igrače nakon utakmice.
Krivog protivnika su odabrali za postrojavanje, a i rano su počeli. Je li bilo iz petnih žila "Samo ne od Rijeke!"?  8)

Nije ih se baš čulo, ustvari izgledalo je dosta jadno, cijeli stadion je pjevao i pozdravljao naše a ovi su si nešto šaputali dole kod južne tribine
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

M
Armada, tj cijeli stadion je mantrao za njih,valjda da im igrači bolje čuju: Ne od Rijeke.

Quote from: ZZZZ7777 on 07.08.2023, 12:27Nakon sjajne partije nema nikakvog smisla tražiti najslabiju kariku... nemoguće je da svi igrači budu na najvišem nivou...zato je prozivanje Smole ili Gode potpuno promašeno... rekao bih čak i zločesto...u šampionskoj godini nama Žuta bio standardni bek...biti najslabija karika u ovakvoj ekipi je privilegija.

Meni inače nije običaj prozivati najlošije ili nakon loše igre ekipe istaknuti posebno lošeg pojedinca, ali u obranu svega napisanog na forumu glumit ću malo advokata.  ;)
Nisam stekao dojam neke negative, već sve što je bilo napisano je napisano u smislu što se još može popraviti/ugoditi da "sat još bolje funkcionira". Slikovito, sada imaš sat sa strojni mehanizam koji radi u stotinku, što napraviti da bude tisućinku precizan ili što bi trebalo napraviti od kluba da imamo atomski sat.
Ne treba svaki upis i opasku gledati odmah kao namjeru za nekim blaćenjem i/ili negativom.

PS ne želim djelovati kao netko tko pametuje ili objašnjava očito da me se krivo ne razumije.

A
Nisam mislio da se Smolu kritiziralo pretjerano. Dapače, bilo je i komentara koji pozivaju da ga se posudi negdje zbog veće minutaže, ali je bilo i komentara da kao nije igrač za Ri ili je razina niže. Nebitno. Meni on jučer čak niti nije bio "najslabija karika". Prije bi Dilavera za jučer označio tim epitetom ili već poslovično Kobru :D

I
07.08.2023, 13:14 #104 Last Edit: 07.08.2023, 13:16 by ispod stijena
Istini za volju, Smola je jučer imao par bespotrebnih paralelnih lopti.
Inace, njegov, tj njihov forte uopće nije nogometna igra kao takva.
Njihov forte je glava.
Toliko muda i beskompromisnosti, vjere u sebe sa tehničkim ograničenjima se rijetko vidja.
Zato je ovaj prvi brat koji je uz to ljevak u bundesligi i LP, a ovaj drugi će isto dogurati.
Njegova mana je sto ima desnu nogu i nema prostora da ga se bas forsira, a i ruku na srce malo manjeg nogo kapaciteta od Hrvoja.