UCL, 3. pretkolo: Rijeka - B36, četvrtak 17.08.2023, 20:15h

Started by Projeto, 15.08.2023, 11:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Otvaranje ovoga topica i pisanje u njemu je poput zamijene pneumatika za zimu. Tlaka, dosadno, čeka se, a gotovo nepotrebno, odnosno gubitak vremena. No, ako to ne učiniš budi siguran da će biti sranje i snijega do pola debla platane (ako ih još ima u Rijeci).

Zato otvorimo ju i uživajmo u četvrtak, sa 7000+ sunavijača u hiperventiliranju B-drajzehcingera na 30+C° što je najavio i Profa. Naravno i punoj mreži i dvostrukom hat-tricku FraGode!

Bonus je što će hadjuk igrati u Grčkoj od 19:30 pa će nas zabavljati rezultati od tamo, a Osijek od 20:00 te ćemo znati da li Adana može ukrasti Rijeci trenutni UEFA primat u gol razlici.

Još samo dva dana i odbrojavanje do Lillea kreće!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Za svaki gol koji Goda da u ECL, Miško će saditi po dve platane na Rujevici! Za nešto manje od godinu dana nema više priče o natkrivanju stadiona, hnsu, Turatu, ZDLu...lijepo gledamo razigravanje konferencijske lige u debeloj hladovini na istoku nogometnog kampa Rujevica.

M
Dali odigrati mlako i na 1;0 pobjedu i Lilleu poslati signal daih ceka lagan posao pa napasti iz blitzkriega, ili krenuti kao sa Dukagjinijem da neznaju od kuda tuce.
uglavnom radi EU bodova pobjeda mora biti a Profa (iako ga ja ne zelim uciti njegovom poslu) bi mogao dat sansu za par mladih lavova na naostre svoje zube.

Mislim da u Lilleu itekako svjesni da sve što su mogli vidjeti od nove Rijeke je zapravo protiv slabijih momčadi. Kao ni mi, ne znaju plafon ove ekipe.

Možda smo peti za mjesec dana, možda smo na dva boda razlike od prvog mjesta u ožujku. Stvarno je pitanje potencijala, pa s te strane teško da rezultat uzvrata protiv Farskootočana može nekoj ekipi utjecati na pripremu i ocjenu snaga.

Realno naš prolaz ovisi o ozbiljnosti Lillea. Igrački i taktički im ne možemo parirati, usudim se reći da je to najteži protivnik kojeg smo uopće imali posljednjih godina. Stuttgart je Europu one sezone izborio preko finala Kupa, a u ligi bili 12. Milan, Napoli, Sociedad, Sevilla, Lyon - to je kategorija Lillea, a sve njih smo imali u grupnoj fazi i to jačeg natjecanja nego što je KL. Zapravo je nenormalno koliko smo tešku prepreku dobili u playoffu - Eintracht i Fiorentina su eventualno bili još jači od ovih.

Ovisi o njima, ako imaju želju postići nešto u Europi, mi imamo 10% šansi i treba biti realan ako uđu maksimalno fokusirani, možemo gore pod pritiskom dobiti 5 komada u poluvremenu... Ali dobro, nećemo još o njima.
#navodninavijač

Usudio bi se reći da Fiorentina nije na razini Lillea iako su igrali finale... Bratić je fanatik za Serie A, kaze da bi to bilo sa kvalitetne i trkačke strane lakse proć...
Nego, i dalje mi je tuzno vidjeti da je ostalo još 3000 karata, dan do utakmice. Dakle ni 5000 nije prodano što je malo otuzno....
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Quote from: Eskisehirspor on 16.08.2023, 08:40Usudio bi se reći da Fiorentina nije na razini Lillea iako su igrali finale... Bratić je fanatik za Serie A, kaze da bi to bilo sa kvalitetne i trkačke strane lakse proć...
Nego, i dalje mi je tuzno vidjeti da je ostalo još 3000 karata, dan do utakmice. Dakle ni 5000 nije prodano što je malo otuzno....
Ni za Dugađini nije bilo neke pomame, na kraju boom, 6800.

Ne očekujem manje od 5500.
#degenerik

Z
Čabraja i vjerojatno Goda su out za sutra. Hoće li Mićko zaigrati?

B
Još 2k karti ostalo Istok će biti rasprodan , biti će nekih 26°C  šok za farane.

Nego hoćemo li sutra dobiti čestitku na autima ?
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Samo ako parkiraš nasred ceste, gdje bude dupli red preko pune crte iako ima kilometar ceste vanjske trake i nogostupa gore do semafora. Po meni skroz ok objava, dok god se ne rade sranja kao jednom kazne svima na toj cesti ako se dobro sjećam.

Vanjske trake iskoristiti, nogostup dok je razumne visine također, ali sredina ceste bi trebala biti prazna.
#navodninavijač

D
– Čabraja i Petrovič su out, a upitni su Banda i Dilaver. Obregon ima povišenu temperaturu, Lepinjica ju je imao i vraća se treningu. Goda je dobio jedan nezgodan udarac. Ostali su na dispoziciji – informira Jakirović.

Mislim da će Goda ipak igrati.
Galešić umjesto Dilavera?

Očekujem glarkih 4:0 ili nešto slično. Jednostavno je razlika u kvaliteti prevelika i ne vjerujem da će se ini uspješno adaptirat na brzi teren i vrućinu.
Prolaz bi trebao biti siguran. Samo da ne bude ozlijeda.

Ča je ovo zatišje? Ajmo danas puknut petardu pred 7000+ gledatelja.. Deri Rijeko!  8)
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Što više golova pred što više navijača

Iako sam u Copi prognozirao drukčije, svaki prolaz Rijeke me zadovoljava pa makar bilo i neriješeno.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo