UCL, 3. pretkolo: Rijeka - B36, četvrtak 17.08.2023, 20:15h

Started by Projeto, 15.08.2023, 11:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 17.08.2023, 15:55svaki prolaz Rijeke me zadovoljava pa makar bilo i neriješeno. 

Pročitao sam svaki poraz Rijeke me zadovoljava... :sta:
#navodninavijač

Z
ne očekujem danas neku ludu posjetu. Dapače, prosjek ili čak ispodprosjeka., očekujem u nedjelju puno više, možda i pun stadio protiv Lokse ( nisam gledao prodane ulaznice , pišem čisto po osjećaju, možda se varam).

Dajte u inbox gdje mogu gledat tekmu, hvala unaprijed.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Z
Opet kreteni stoje na stepenicama....kupe I1 i onda još oštete klub...

R
Quote from: Zaggy Rijeka on 17.08.2023, 20:26Opet kreteni stoje na stepenicama....kupe I1 i onda još oštete klub...
Poz od "polukretena"  ;D

Inače, kaže spiker Riječki Gareth Bale, Alen Grgić hahahaha :svakacast:

Z
Rutinski bez stresa....veseli me što trče 90+ minuta i to želim uvijek gledati

A
Ne znam što bi rekao...čini se da je stvarno Lille nagrada, "običnom smrtniku" Lille, a Rijeci LOSC...popljujte me slobodno, ali ovo večeras baš i ne nudi neki optimizam. Vanjske topnike su nam razotkrili već i na sjevernom polu, a uigrani automatizam nam je još uvijek "u pelenama"...strašno puno je tu još posla, a nakon večeras me baš živo zanima kako će Jakir izbalansirati ovu sebičnost te dječurlije, koju je vjerojatno i sam najvećim djelom isprovocirao...i super je to kad se poklopi da svakome sjedne u gol umjesto na "kaufland parkirališta" ili u blok jer smo "pročitana knjiga"...da zaključim, nisam niti malo zadovoljan ovime večeras :(

Ma rutinski odrađen posao..  nije bilo bajno, ali malo smo i pustili nogu s gasa, od početka je to nilo kontrolirano osim one greške Radeljića u prvoj minuti..  :sta:

Btw Ilinković mi se sve više sviđa, odlično kreira i podvaljuje lopte, jedan krasan udarac.. ugl dečko zaslužuje i više šanse, dobro koristi minute

M
Ilinković podvaljivač.
Definitivno je pobrao simpatije.

Odradilo se što se trebalo i kako je trebalo...

a sada kreće ono pravo...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio protivničku momčad da nas dolazi pred tribinu pozdravit.

Možda još tamo u finalu kupa 2006. u VŽ. Predivno.

Quote from: Marin_ri on 17.08.2023, 23:11a sada kreće ono pravo...
Ovo "nepravo" nam je donijelo 750K Eura u blagajnu.  :bo:
#degenerik

Quote from: Fornax on 17.08.2023, 23:13Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio protivničku momčad da nas dolazi pred tribinu pozdravit.

ajde ajde, znaš šta sam htio reći... :D

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Fornax on 17.08.2023, 23:13Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio protivničku momčad da nas dolazi pred tribinu pozdravit.

Istina, Varteks nas je došao pozdraviti. Sjećam se da je Partizan zapljeskao na centru i brzo pobjegao i sjećam se nekih crvenih u Europa ligi, pretkolu na Kantridi da su na centru gledali, snimali i blejali i isto zapljeskali kurtuazno.

Ovo je bilo jedinstveno jer se osjetilo od njih da je spontano nakon divljenja i kao što kažeš baš otišli do tribine, a i naš topao i glasan pljesak protivniku se možda nije čuo tako jako još od 1999. i "kup je vaš". :)

Sve u svemu predivna večer i dokaz kako može biti dobro na utakmici u kojoj rezultat nikad nije došao pod upitnik.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.