UCL, 3. pretkolo: Lille - Rijeka, četvrtak 24.08.2023, 20h

Started by Projeto, 21.08.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: moreplovac on 24.08.2023, 22:35Ja sam komentatora čuo bar jedno 3,4 puta "Hodža blokira" kad mu je glas bio intenzivan zbog Lilleovih napada.

Hodza je odigrao maestralno,ovako,po dojmu, nisam gledao statistike. Ne znam do koje razine moze doci, ali je pokazao kvalitetu. Gustam u njegovom napretku i ne pamtim kada smo imali domaceg zadnjeg veznog da je bio tako stabilan.

Pogotovo mi se dopao njegov govor tijela tamo negdje pocetkom drugog poluvremena kada je pokazivao rukom, mahao gdje da lopta ide kada smo izlazili pas igrom iz obrane.

Samo da tako nastavi.

Ivanovic malo popustio pod pritiskom makar mu jučer nije bila laka utakmica. Pasalic klasa za velike domete.

Ma svi su bili na razini 150% od sebe jučer. Može se!

Ivanoviću samo rutine fali, ništa više. Kao i Friganu. Nadoće to s vremenom i s ozbiljnim podražajima. Ono jučer na početku je čisti gol i prazna mreža samo da je išao na desno zaobići vratara. Ma čak i pravocrtno, sami da si je dao u for, on izbacuje golmana i ima nebranjeni gol. Ovako, radi klasičnu grešku za mladca, ide u kompliciranije rješenje i dovodi sam sebe u težu situaciju. Rekoh, danak neiskustvu i prevelikoj želji.
Zato je tu Pašalić puno pragmatičniji i ne pati uvjetno rečeno od ikakvih potreba za samoisticanjem, potvrdom ili bilo čim drugim. Momak uživa punim plućima, krajnje jednostavno shvaća igru, nogomet a ja bih rekao i život, što mu se u punini vraća. Jer nogomet nije atomska fizika i dobro je dok je tome tako.

Bravo ekipi i stožeru na muškoj tekmi, stvarno su hrabro držali remi, nažalost prošlo je iz prekida,  gotovo 80% je ipak jaaako teško braniti zbog volumena napada jer jedna ti uvijek može proći..

Ono što me hrabri pred uzvrat je to što gotovo svaki put kad bi uspjeli složiti nekoliko paseva u njihovoj polovici, prilično lako smo ulazili u šanse, dosta je porozna ta njihova obrana i može se ugroziti. Moguće je da će sa pozitivnim rezultatom biti čvršći ali može se, mogli smo sigurno barem još jedno zabiti, Ivanović na početku, Vukčević pa kanonada na kraju..

Ipak ćemo morati manje nabijati loptu i više pokušavati prema naprijed, može se, uz pravu atmosferu sve je moguće!

Ako nekog treba izdvojiti, Hodža je odigrao jebeno, pa i Galešić otraga!

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2023, 22:11Oba gola smo primili na samom kraju poluvremena/utakmice, toga me bilo strah da će se dogodit. Ali sve je još otvoreno, čudo se može dogodit  :)
Stalno sam se bojao te završnice prvog i drugog poluvremena i onda se desi.Ne znam po koji put već tako dobijemo gol u Europi kad misliš da će proći sve o.k.,svejedno ekipi kapa do poda a na Ruji nas ne čeka ni malo jednostavan posao da je makar ostalo 1:1 ili 2:2 šta je i trebalo biti.Iznenadilo me da i mi kad smo pritisli ovi su izgledali pogubljeno.
Volim grad koji teče

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

E
Je li netko zapravo primijetio ponašanje napadača Lillea kada je Smolčić (?) legao na tlo?

Umjesto da loptu (koja je bila na ničijoj zemlji) izbaci iz igre, izašao je ispred Labrovića i tražio loptu (jer je ozlijeđeni Smolčić poništio ofsajd)

Quote from: efx on 25.08.2023, 13:50Je li netko zapravo primijetio ponašanje napadača Lillea kada je Smolčić (?) legao na tlo?

Umjesto da loptu (koja je bila na ničijoj zemlji) izbaci iz igre, izašao je ispred Labrovića i tražio loptu (jer je ozlijeđeni Smolčić poništio ofsajd)
Sad ću ja možda ispast đubre, ali tako treba.

Također velika pohvala Smoli što je ispuzao izvan terena. Općenito je odigrao dobru utakmicu.
#degenerik

Quote from: Fornax on 25.08.2023, 14:04Sad ću ja možda ispast đubre, ali tako treba.

Točno to. Da je bila obrnuta situacija, spominjali bi mu pretke do desetog koljena unazad.
Čupkali smo sekunde gdje god smo stigli i meni je ok da ovi nisu izbacili loptu van. Treba smanjiti tu količinu prenemaganja na terenu.
Samo to što je bio dovoljno "priseban" da se otkotrlja van mi govori da mu nije bilo skoro ništa strašno.

Ali da ga ne kudim previše, junački je odigrao Smola. Ona njihova krila su neugodna ko herpes. A tek one rolice u sudačkoj nadoknadi.  :svakacast:

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Fornax on 25.08.2023, 14:04
Quote from: efx on 25.08.2023, 13:50Je li netko zapravo primijetio ponašanje napadača Lillea kada je Smolčić (?) legao na tlo?

Sad ću ja možda ispast đubre, ali tako treba.

Također velika pohvala Smoli što je ispuzao izvan terena. Općenito je odigrao dobru utakmicu.

Meni ni blizu.. kome se gledaju sažeci, nezz šta su uopće stavili nek obrati u prvom pol koliko je puta ispao.. napisao sam već, neda mi se drviti po njemu, ali stvarno je loše branio prostor, stalno su mu se uvlačili iz leđa a na kraju je i gol pao njemu kroz noge jer stoji predaleko od igrača i okreće glavu..

U drugom pol je bio bolji ali i zato jer mu je Grgić pomagao da zatvori te koridore..
Ne, juče meni najslabija karika.

Btw tako se i prenemagao i ss Lokomotivom, nezz jel to neki interni dogovor ili ga stvarno muče grčevi

Prvi gol definitivno njemu na dušu. Braniči Lokomotive su prošlu nedjelju u nekoliko navrata lijepo demonstrirali kako se ulazi u blok, to bi ovim našima trebalo pokazati.

Ne vjerujem da bi s Veigom bilo išta bolje, taj isto ima bolest stajanja predaleko i okretanja glave.
#degenerik

Nisam pogledao snimku, ali po meni je Smolčić odigrao jako dobru partiju. Debelo iznad svojeg uobičajenog limita. Problem u defanzivi je bio Pašalić. Kako mi se za sada čini on slabije igra obranu, čak i kada je u fazi obrane ne postavlja se kako spada i lako ga se pređe. Toma valja dodati da vreba kontru, kao kod gola, pa je i njegov angažan u obrani limitiran time.

btw... mislim da je puno igrača jučer odigralo iznad svojeg limita. Neki čak debelo iznad. I pokazali su da mogu više. Upravo ovakve utakmice, s jačim suparnicima, tjeraju igrače na više, a samim time ih čine - boljima.
Da nam je kojim čudom upast u KL nama bi to odlično došlo ne samo zbog sportskog i ekonomskog aspekta nego i kvalitativnog jer bi ovi naši tulipani se potrudili dati još više, a samim time i, uglavnom, postali bolji.

btw... jutros sam dobio odgovor Telesporta na onaj moj "rant" u vezi korištenja Lilleovog tweeta.
QuotePozdrav,

Da, u pravu ste, ostavljen je krivi dojam upotrebom tog tvita. Skrenuo sam pozornost dečkima koji rade vijesti.

Hvala na skretanju pozornosti i slobodno se javite ako/kad vam nešto slično zasmeta. Nije to sitničavo.

Pa eto... valjda budu s malo više pozornosti pratili naš klub.

Quote from: Vado Magnar on 25.08.2023, 15:03Nisam pogledao snimku, ali po meni je Smolčić odigrao jako dobru partiju. Debelo iznad svojeg uobičajenog limita. Problem u defanzivi je bio Pašalić. Kako mi se za sada čini on slabije igra obranu, čak i kada je u fazi obrane ne postavlja se kako spada i lako ga se pređe. Toma valja dodati da vreba kontru, kao kod gola, pa je i njegov angažan u obrani limitiran time.

btw... mislim da je puno igrača jučer odigralo iznad svojeg limita. Neki čak debelo iznad. I pokazali su da mogu više. Upravo ovakve utakmice, s jačim suparnicima, tjeraju igrače na više, a samim time ih čine - boljima.
Da nam je kojim čudom upast u KL nama bi to odlično došlo ne samo zbog sportskog i ekonomskog aspekta nego i kvalitativnog jer bi ovi naši tulipani se potrudili dati još više, a samim time i, uglavnom, postali bolji.

Goda je defanzivno odigro definitivno iznad mojih očekivanja.. Za Hodžu znamo svi kakav je ali ne možeš ga ne pohvalit za onu partiju jučer.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

https://twitter.com/nepresusan/status/1695063556880728180

Netko je spominjao ovu situaciju, vrlo nesportski... Ovaj da je glumio ozlijedu bi valjda ustao, a ne bi se odvaljao van terena.

https://imgur.com/CHR42oy
#navodninavijač