UCL, 3. pretkolo: Lille - Rijeka, četvrtak 24.08.2023, 20h

Started by Projeto, 21.08.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E
Quote from: TIR on 25.08.2023, 15:22https://twitter.com/nepresusan/status/1695063556880728180

Netko je spominjao ovu situaciju, vrlo nesportski... Ovaj da je glumio ozlijedu bi valjda ustao, a ne bi se odvaljao van terena.

https://imgur.com/CHR42oy

Upravo na to mislim. Naravno, ako je to usred akcije, i to mogu razumjeti. Ali lopta je bila miljama daleko i to mi je pomalo odvratno.

Tip je neka vrsta 50-milijunske zvijezde iz oh tako velikog Lillea i onda maše rukama 2 minute kako bi iskoristio ozlijeđenog protivnika.

Sramota iz moje perspektive.

Ma to je brižnić zval upomoć da dođu pomoć Smoli...

:nisamja:

Z
Možda mu je Domenico viknuo da iziđe....učinilo mi se da pogleda prema Smoli i da se onda ovaj otkotrlja van

M
Koji papak, poserem mu se na njegovu vrijednost.

I sad kad Englezi vide ovaj Tirov twet će odustati od transfera i David dolazi u četvrtak na Ruju.
Dakle, AKO ispadnemo znamo tko je kriv  ;D

Quote from: TIR on 25.08.2023, 15:22Netko je spominjao ovu situaciju, vrlo nesportski... Ovaj da je glumio ozlijedu bi valjda ustao, a ne bi se odvaljao van terena.

Jel Dangubić uopće došao do njega i posprejao ga onim čudotvornim sprejem ili se kasnije Smola sam digao i nastavio igrati?
Meni iz ove perspektive, zajedno s onim grčevima pred kraj utakmice (a i kako je @goginho spomenuo i protiv Lokomotive se par puta valjao), više izgleda da Smola voli kraduckati vrijeme. I nemam problem s tim da nisu prekinuli. Nije ni Franjo ispucao loptu kad je onaj njegov čuvar iščašio rame i morao izaći.
Dio "modernog" nogometa je nažalost i da puno igrača voli preuveličavati kontakte i prekršaje, kako bi izvukli neku korist. I jasno mi je da i naši igrači nisu cijepljeni od toga.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 25.08.2023, 18:43
Quote from: TIR on 25.08.2023, 15:22Netko je spominjao ovu situaciju, vrlo nesportski... Ovaj da je glumio ozlijedu bi valjda ustao, a ne bi se odvaljao van terena.

Jel Dangubić uopće došao do njega i posprejao ga onim čudotvornim sprejem ili se kasnije Smola sam digao i nastavio igrati?
Meni iz ove perspektive, zajedno s onim grčevima pred kraj utakmice (a i kako je @goginho spomenuo i protiv Lokomotive se par puta valjao), više izgleda da Smola voli kraduckati vrijeme. I nemam problem s tim da nisu prekinuli. Nije ni Franjo ispucao loptu kad je onaj njegov čuvar iščašio rame i morao izaći.
Dio "modernog" nogometa je nažalost i da puno igrača voli preuveličavati kontakte i prekršaje, kako bi izvukli neku korist. I jasno mi je da i naši igrači nisu cijepljeni od toga.

Franjo nije mogao znati da je ovaj iščašio rame, tresnuo 20 metara od svog gola, ovaj ode sam na golmana, kako možeš znati da se ozlijedio?
Ono govno Kanadsko je baš gledao da ovaj leži i pokazivao da mi daju loptu, čak i nakon akcije se ljutio na svoje i pokazivao na Smolu.
Dakle, nije ni približno usporedivo.

Btw, nemoj shvatiti da je tebi upućeno, općenito je, kod nas je uvijek prisutni neki plačipičkasti argumenti, "uzeli smo Sopića kao nama Jakira, ovaj nije izbacio loptu kao što nismo ni mi, za mene ovo nije penal za nas...". Što bi se reklo, želimo biti veće Pape od Pape.

M

Ali uvijek me fascinira kad se sretnemo sa Belgijcima, Nizozemcima ili Ligama petice. OK individualna kvaliteta u završnici, tehnici lopte, sve pet i nekako se preko toga može prijeći.

Ono što primjetim tj. što se uvijek događa je da se njihovi igrači kreću bez lopte valjda deset puta više nego naši, i koriste lopte u prostore koji u HNL-u uopće ne postoje. Uvuče se igrač iza leđa beku i do njega lopta može doći na jedno pet načina, neometano. Taj bek će uvijek uputiti oštar centaršut u peterac i stvoriti probleme. I u HNL-u si unazad 10 godina imao jednog jedinog takvog beka, tetovažu u šampionskoj. A kod njih svaka pozicija radi to isto, te kretnje bez lopte, utrčavanja, otvaranja, su nama nešto nezamislivo. Smiješno mi je da mi svaki jači dvoboj to ispadne kao jedina prava razlika između neke Rijeke i tog jačeg kluba.
#navodninavijač

Z
Danas me stari  ujutro odma bacio u depresiju...od zadovoljstva jučer nisam ni razmišljao da nama za prolaz u regularnom dijelu treba pobjeda u hendikepu. Jebemti ako to uspijemo mi smo sila, ali ipak mi djeluje ko preveliki zaalogaj, a ako se dovučemo do produžetaka opet mislim da tu fizički nećemo moći parirati. Danas mi je zadnji dan GO pa me lovi depresija na svim poljima.

Teško će biti ostvarit pobjedu u hendikepu ali nije nemoguće. Ali da baš moram birati rađe bi da nakantamo dinamo. Toliko sam željan osvete  8)

@Zelko Maler, ne lovi tebe depresija sto ti je zadnji dan godišnjeg nego sto si se vratio u zg. Meni je tako uvijek  ;D 
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ja ne bi selio za Zagreb za triput veću plaću.

*gleda Učku kroz prozor*

Ni za četiri puta veću plaću.
#degenerik

A
Quote from: Fornax on 25.08.2023, 20:24Ja ne bi selio za Zagreb za triput veću plaću.

*gleda Učku kroz prozor*

Ni za četiri puta veću plaću.

da skratimo...ne postoji plaća zbog koje bi napustio Istru ili Kvarner :) ja već odavno to sebi dokazao, mada mi mnogi kažu da sam lud zbog toga...a ja se držim one da je bolje biti malo lud nego malo pametan :D

Dobro, nismo svi u istoj poziciji. Ne bih ni ja a vjerujem ni cijenjene kolege koje su već otišle da mi je ostavilo tko zna što u nasljeđe, da su mi prilike bile malo naklonjenije. I da su me neke elementarne stvari a koje nažalost diktiraju dijelom našim životima samo tako dočekale.
Posao, egzistencija, prilika, ljubav, izazov, različite stvari nas pokreću. I nikome polazišna pozicija nije ista.
Može se i otići pa nositi grad u srcu i biti dijelom istog. Može se i doći u tko zna kojoj fazi života i upiti sve što jedna sredina nudi. Sukus je da je samo srce bitno, što ono osjeća i da ne treba generalizirati.

Quote from: Monarh on 25.08.2023, 18:55
Quote from: aahzinho on 25.08.2023, 18:43

Franjo nije mogao znati da je ovaj iščašio rame, tresnuo 20 metara od svog gola, ovaj ode sam na golmana, kako možeš znati da se ozlijedio?
Ono govno Kanadsko je baš gledao da ovaj leži i pokazivao da mi daju loptu, čak i nakon akcije se ljutio na svoje i pokazivao na Smolu.
Dakle, nije ni približno usporedivo.

Btw, nemoj shvatiti da je tebi upućeno, općenito je, kod nas je uvijek prisutni neki plačipičkasti argumenti, "uzeli smo Sopića kao nama Jakira, ovaj nije izbacio loptu kao što nismo ni mi, za mene ovo nije penal za nas...". Što bi se reklo, želimo biti veće Pape od Pape.

Ma, samo bi se nadovezao na cijelu ovu temu. Kako vrijeme odmiče, sve sam više pobornik toga da se ukine taj fair play. Neka nastave igrati kao i kod eventualnog offsidea. I tako pod a - 95 posto slučajeva niti je povrijeda, nit ozlijeda, niti išta fair i sportski, pod b - 95 posto slučajeva je to igrač koji leži 30 metara od lopte i mjesta odigravanja akcije bez utjecaja na istu.

Svi znaju šta onaj drugi radi i onda se, zviždi, plješće, zove suca, poziva na neki moral.