Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sopić u SN: "Nemam što previše komentirati. Nakon konferencije za novinare, pozvao me sportski direktor Darko Raić-Sudar i rekao mi je da je predsjednik Mišković odlučio da više nisam trener."

Mislim da je iz njegove izjave sve prilicno jasno
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

13.08.2024, 19:12 #1066 Last Edit: 13.08.2024, 19:16 by 18orvat

A iz ove izjave za sportsport.ba se vidi da Sopiću nisu sve na broju. Ne sumnjam u to da bi u Bosni glumio mudjahedina.

D
13.08.2024, 19:19 #1067 Last Edit: 13.08.2024, 19:20 by deo123
Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 19:12

A iz ove izjave za sportsport.ba se vidi da Sopiću nisu sve na broju. Ne sumnjam u to da bi u Bosni glumio mudjahedina.

Koji dio te točno muci? Istina koju je rekao? Da je dobio pedalu koju ni DRS jutros u 9 nije znao da će mu dati pa mu nije mogao ni objasniti? Ili da je najcudniji otkaz ikad?

Jutros je kartu dobio za putovanje sutra da bi 11 minuta kasnije otkaz dobio.

A iz ove izjave za sportsport.ba se vidi da Sopiću nisu sve na broju.
Molim te pojasni, stvarno ne razumijem zašto mu nisu sve na broju ovom izjavom?
Kužim pak što je Sopić time izjavio i zaista mislim da ovakav hrvatski amaterski način vođenja klubova nije baš uobičajen u imalo ozbiljnijim ligama.

I opet kao i kod pretplata i cijena ulaznica je način kako se ovo izvelo ono što je upitno, a ne sam čin otkaza. Čovjek predstavlja struku na presici da bi mu nakon što je završila bio uručen otkaz. Ako ga je već htio zamjeniti zašto to nije učinjeno u pravo vrijeme prije priprema, nakon sezone? Ovako smo popušili minimalno mjesec dana.
Što se bitno promijenilo od tada?
Ne želim zauzimati stranu, ali ovo ovako na prvu izgleda neozbiljno, ishitreno i neplanirano.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne čini li vam se da je dati takvu izjavu bosanskom portalu pomalo bizarno?

Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 19:26Ne čini li vam se da je dati takvu izjavu bosanskom portalu pomalo bizarno?
OK,ali to su sad kope i špade. To nema veze s točnošću izrečenog.
Strpimo se u ocijeni poteza. Trenutno Sopa je po meni za sad jako smireno i odmjereno primio otkaz. Za drugu stranu trenutno ne mogu pronaći dobru skužu na način kako je to izvedeno.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A

Nek ide u Bosnu ako mu Hrvatska ne valja. Rijeka je najveći klub koji je vodio i neće većeg vodit jer nema znanja i to se vidi po igri, bahat je prema svima a igrače je tim ponašanjem okrenuo protiv sebe. Posvađao se s Djouahrom odmah i odjebao ga, s Pasalic pišu poslije prvog kola na zimu s Goricom, sad mu Selahi srao kad ga vadio s Lokomotivim, Fruk protiv Varaždina i tko zna koliko toga ima. Nekoliko puta od početka priprema sam pisao da dobivam info da ga igrači ne podnose.

13.08.2024, 19:46 #1072 Last Edit: 13.08.2024, 19:52 by 18orvat
Quote from: Arci1984 on 13.08.2024, 19:38Nekoliko puta od početka priprema sam pisao da dobivam info da ga igrači ne podnose.

OIB igrača ili ništa ;D  @KadOkrenemSe Sopa jesi to ti? ;D ;D

D
13.08.2024, 20:19 #1074 Last Edit: 13.08.2024, 20:21 by deo123
Quote from: Arci1984 on 13.08.2024, 19:38

Nek ide u Bosnu ako mu Hrvatska ne valja. Rijeka je najveći klub koji je vodio i neće većeg vodit jer nema znanja i to se vidi po igri, bahat je prema svima a igrače je tim ponašanjem okrenuo protiv sebe. Posvađao se s Djouahrom odmah i odjebao ga, s Pasalic pišu poslije prvog kola na zimu s Goricom, sad mu Selahi srao kad ga vadio s Lokomotivim, Fruk protiv Varaždina i tko zna koliko toga ima. Nekoliko puta od početka priprema sam pisao da dobivam info da ga igrači ne podnose.

A poznato je da te preplaćene pickice su mjerilo ...
Pogotovo Selahi, i njegovi buntevi

Tuzno je kako pljujemo brzo po ljudima koji su pred 5 mjeseci bili heroji i loviti dupli krunu..ali da...to vam je to..Hrvatska, slobodno napisite

Quote from: Hololulu on 13.08.2024, 20:14https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sava-sopa-sava-sava/133742

"Kasnije je Sopić na konferenciji za medije pričao o benzinskoj pumpi, ali ne i o fizičkom okršaju koji se zamalo dogodio između njega i tadašnjeg kapetana Labrovića. Jer, eto, odlučio je trener 'očitati bukvicu' kapetanu nakon što je njegova momčad prekretom u 89. minuti došla do slavlja."

Sjećam se kako sam skoro popio ban kad sam rekao da je Sopić najobičniji nasilnik ;D

B
Nemam ništa protiv otkaza ali tajming je katastrofa a još veća katastrofa je što nemaš novog trenera jer da se ne lažemo đale nije taj.Sad se svašta da pročita pa i ovo sa skorom fizičkim obračunom pa je možda zbilja toliko izgubio svlačionicu...

Šteta onda da mu se nije dalo na kraju sezone...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: worm on 13.08.2024, 12:28Čovjek je vodio pressicu sat vremena prije otkaza  :svakacast:

Kakav amaterizam, šta kako ga pukne - da otkaz treneru.. Frende imao si cijelo ljeto, cijele pripreme, prošlu polusezonu da mu daš otkaz.. Biraš dati otkaz treneru sat vremena iza pressa kojeg je vodio i 2 dana prije utakmice sezone.. Amaterizam Damire Miškoviću  :svakacast:

👆🏻👆🏻👆🏻

V
Quote from: Hololulu on 13.08.2024, 20:14https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sava-sopa-sava-sava/133742

Ižak se sam sebi posrao u usta s ovime, prvi je pljuvao predivne riječi cijelu sezonu i sad se ide praviti baja s ovime.

R
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 13.08.2024, 21:16

Ižak se sam sebi posrao u usta s ovime, prvi je pljuvao predivne riječi cijelu sezonu i sad se ide praviti baja s ovime.

Ne vidim kako ? Mozda je kao I svi ostali odlucio sutiti jer dok imas rezu nema mjestu negativnosti,  mozda Sopa I nije takav svetac kakvim se trudi ispast