Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: Snowcrash on 17.08.2024, 19:25
Quote from: TIR on 17.08.2024, 18:51
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.08.2024, 18:47
Quote from: TIR on 17.08.2024, 18:36Da je izgubio svlačionicu, u Švedskoj bi svi letjeli. Nije nitko letio = nije ni on izgubio svlačionicu.

A ponavljam opet, u ozbiljnom klubu NEMA sponzora koji uvjetuje ulaganje minutažom za svog sina amatera, to je razina druge lige distrikta Brčko jebote, stavi mi malog nek igra, vama evo 200 tisuća maraka. O čemu mi pričamo, jebote ovo je HNK Rijeka.

u kojem ti svijetu živiš? naravno da ima i to na puno većoj razini od Rijeke! dovoljno je da proguglaš. Ima toga svuda, sve se vrti oko love

jednom prilikom u razgovoru 2 čelnika jednog kluba druge lige "daj molim te, pa da mu NK XY ponudi samo 300 eura više, otići će nam sutra, ne treba im titrat jaja"
i to je živa istina na svim razinama. igraju podobni, igraju uhljebi, igraju oni koje je netko gurnuo, čast izuzecima.
a isto tako odlaze za kiflu više u druge klubove

Zaguglaj mi ti primjer ozbiljne lige gdje potencijalni sponzor gura u prvu momčad prve momčadi svog amaterskog nogometaša.

Ne razumijem zašto se hvatat Juncaja. To smo svi znali, to je Miško transparentno objavio.
Zašto onda Sopić nije dao otkaz poslije "zaleđene" Gorice, ako su ga toliko "tjerali" da stavlja amaterskog igrača?
Zašto mu nisu dali otkaz ako se nisu složili s njim da Juncaj neće igrat? Zašto mu nisu dali otkaz na kraju sezone (kad nije više bilo Juncaja) ako su znali da je on jablan i ne mogu utjecat na izbor igrača?
----------
On je jablan ali iz štulićeve pjesme. 

On je cijelo izlaganje posvetio Juncaju a Juncaj nema veze s njegovim otkazom. Sociopatski vas navlači na negativu prema klubu i Miškoviću.

Čovjek se baš svaki put u javnosti ponašao kao sociopatski negativac, u zatvorenim okolinama takvi su sociopatski agresivci.

Zašto nije komentirao sukobe s Veigom, Momotom, Labrovićem, Pjacom, Pašalićem, Jorgeom...? To se isto "plasiralo u javnost" kao razlog nepodobnosti kao i "slučaj" Juncaj, ali o tome šuti ko zaliven?

Opet ja kazem nikada , ali bas nikada necemo saznat istinu sta se dogadjalo iza zavjese, tako da nema apsolutno niksakvog smisla raspravljat o tome.

K
Quote from: Orpat on 17.08.2024, 23:26
Quote from: TIR on 17.08.2024, 18:36Da je izgubio svlačionicu, u Švedskoj bi svi letjeli. Nije nitko letio = nije ni on izgubio svlačionicu.

A ponavljam opet, u ozbiljnom klubu NEMA sponzora koji uvjetuje ulaganje minutažom za svog sina amatera, to je razina druge lige distrikta Brčko jebote, stavi mi malog nek igra, vama evo 200 tisuća maraka. O čemu mi pričamo, jebote ovo je HNK Rijeka.

u kojem ti svijetu živiš? naravno da ima i to na puno većoj razini od Rijeke! dovoljno je da proguglaš. Ima toga svuda, sve se vrti oko love

jednom prilikom u razgovoru 2 čelnika jednog kluba druge lige "daj molim te, pa da mu NK XY ponudi samo 300 eura više, otići će nam sutra, ne treba im titrat jaja"
i to je živa istina na svim razinama. igraju podobni, igraju uhljebi, igraju oni koje je netko gurnuo, čast izuzecima.

Zaguglaj mi ti primjer ozbiljne lige gdje potencijalni sponzor gura u prvu momčad prve momčadi svog amaterskog nogometaša.

Ne razumijem zašto se hvatat Juncaja. To smo svi znali, to je Miško transparentno objavio.
Zašto onda Sopić nije dao otkaz poslije "zaleđene" Gorice, ako su ga toliko "tjerali" da stavlja amaterskog igrača?
Zašto mu nisu dali otkaz ako se nisu složili s njim da Juncaj neće igrat? Zašto mu nisu dali otkaz na kraju sezone (kad nije više bilo Juncaja) ako su znali da je on jablan i ne mogu utjecat na izbor igrača?
----------

On je cijelo izlaganje posvetio Juncaju a Juncaj nema veze s njegovim otkazom. Sociopatski vas navlači na negativu prema klubu i Miškoviću.

Čovjek se baš svaki put u javnosti ponašao kao sociopatski negativac, u zatvorenim okolinama takvi su sociopatski agresivci.

Zašto nije komentirao sukobe s Veigom, Momotom, Labrovićem, Pjacom, Pašalićem, Jorgeom...? To se isto "plasiralo u javnost" kao razlog nepodobnosti kao i "slučaj" Juncaj, ali o tome šuti ko zaliven?

Opet ja kazem nikada , ali bas nikada necemo saznat istinu sta se dogadjalo iza zavjese, tako da nema apsolutno niksakvog smisla raspravljat o tome.
Neka DM izadje van i neka demantira ako nije istina. A ako je istina onda je to šarlatanstvo šta nas u ovome trenutku zanima, obzirom da je prljavi veš vani. Nije da mi je Sopa drag ali previše toga je izašlo na način da ga se diskreditira i ako osobu i kao trenera da bi šutio. Ulaženje u svlačionicu pokazuje da se presidente do kraja izgubio kompas. Razumljivo je da pokušava uskladiti budget i sportski motiv koji smo većinom prihvatili ali ovo njegovo ponasanje u stilu svog mentora iz Medjugorja je sramotno za naš klub! Ili klub nije naš već samo njegov. Ja se još umišljam da je klub i naš! U meni je problem.

Quote from: KKRI12 on 17.08.2024, 23:45
Quote from: Orpat on 17.08.2024, 23:26

----------

Neka DM izadje van i neka demantira ako nije istina. A ako je istina onda je to šarlatanstvo šta nas u ovome trenutku zanima, obzirom da je prljavi veš vani. Nije da mi je Sopa drag ali previše toga je izašlo na način da ga se diskreditira i ako osobu i kao trenera da bi šutio. Ulaženje u svlačionicu pokazuje da se presidente do kraja izgubio kompas. Razumljivo je da pokušava uskladiti budget i sportski motiv koji smo većinom prihvatili ali ovo njegovo ponasanje u stilu svog mentora iz Medjugorja je sramotno za naš klub! Ili klub nije naš već samo njegov. Ja se još umišljam da je klub i naš! U meni je problem.

Da DM izađe u medije i demantira, bi li mu stvarno vjerovao?

Quote from: goginho on 18.08.2024, 00:04Da DM izađe u medije i demantira, bi li mu stvarno vjerovao?

Tko mu je kriv za to da mu vlastiti navijači ne bi vjerovali...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Snowcrash on 17.08.2024, 17:58
Quote from: Fornax on 17.08.2024, 16:36Kapa dolje Sopi na više nego korektnom intervjuu, gdje se popišao po Kim Jongu bez ijedne teške riječi.
Suma sumarum, svlačionicu ipak nije izgubio, upad navijača u zadnjem kolu je, kako smo i pretpostavljali, odgodio otkaz. Što god tko mislio o njemu, čovjek je izgubio klupu, ali zadržao dostojanstvo.

Varaš se - izgubio je svlačionicu.

Ti tu sad provlacis vise teza zasto je Sopic otisao, i branis sve osim one najocitije da se gazda ustao na lijevu nogu i donio jos jednu u velikom nizu losih odluka u posljednje vrijeme.

Prvo kazes da su im pripreme bile lose i da ne znaju svoj posao glede fizicke spreme.
Moje prvo pitanje je kako ih je onda posralo na zimskim pripremama koje je vodio isti stozer sa istim igracima da su isti ti igraci ubijali sve zivo i nezivo? Ne mozes nesto danas znat, sutra ne znat, tako mi ta prica uopce ne drzi vodu.
Drugo ako je izgubio svlacionicu, sta smo mi to onda gledali u Svedskoj? Ja sam se iskreno nadao da je to istina, ali sve sto smo vidjeli je upravo suprotno. Vidjet cemo uostalom i danas.
Trece, kazes Sopic laze cim zine. Reci, gdje je tocno laz u ovom sto je izaslo? Prvo kazes da je laz da se trazilo ista za Juncaja, a onda branis takvo poslovanje nabrajajuci slicne slucajeve u svijetu. Odluci se.

Miskovic da je imalo pametan i da mu je imalo stalo do kluba, izasao bi u javnost vec davno i objasnio neke stvari. Pomoglo bi i da jednom u zivotu barem prizna gresku i da je za Olimpiju koja nam je KLJUCNA utakmica za buducnost kluba spustio cijene karata da se napuni stadion. Ali ne...

Nazalost i ja koji sam mnogo puta mogao razumijet i shvatit i njegove krive poteze, mislim da je totalno izgubio kompas i apsolutno mislim da je Sopic 100% u pravu.

A, ako se ne prođe Olimpija, to ce bit iskljucivo greska Miskovica, a onda ce pozeljet da je prodao klub jos prekjucer, makar izgubio milijune.

18.08.2024, 09:33 #1190 Last Edit: 18.08.2024, 09:41 by 18orvat
Pa tko je kriv što nismo dobili Elfsborg doma na našoj podlozi i sa igračem više te za predstavu u Varaždinu? Oni Rumunji s kojima smo se mi patili su raskomadani u kvalifikacijama za KL.

18.08.2024, 09:44 #1191 Last Edit: 18.08.2024, 09:54 by Uzaludni
Sopić je svakakav, i sigurno ima puno minusa i falingi.
Ako to malo stavimo na stranu, pogledajmo činjenicu da od odlaska Keka nama je Đale eto 9. trener u nepunih 6 godina.
Mislim da to govori puno više o samom klubu i načinu kako se posluje i radi.
Znači ako 9 ljudi nije valjalo, možda se onda ili loše selekcioniraju ili možda nije najveći problem baš u tih 9 ljudi nego u onom jednom s druge strane ugovora.

Igor Bišćan (10. listopada 2018. – 22. rujna 2019.)
Simon Rožman (23. rujna 2019. – 27. veljače 2021.)
Goran Tomić (1. ožujka 2021. – 27. svibnja 2022.)
Dragan Tadić (20. lipnja 2022. – 16. kolovoza 2022.)
Fausto Budicin (interim.) (16. kolovoza 2022. – 5. rujna 2022.)
Serse Cosmi (5. rujna 2022. – 13. studenoga 2022.)
Sergej Jakirović (30. studenoga 2022. – 21. kolovoza 2023.)
Željko Sopić (23. kolovoza 2023. – 13. kolovoza 2024.)
Radomir Đalović (13. kolovoza 2024. – danas)

P.s. U približno istom razdoblju smo promijenili jednak broj trenera kao i hajduk 🫤
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Igrači bojkotiraju meni se čini , pogotovo glavne vedete.
Klasična bolikurčina na terenu .
Nema to veze sa Sopićem , Đalovićem..

A Sopić je svakakav ali baš da je toliko u kurcu lik i da je sjebao sve oko taktike , priprema , izdržljivosti ili koječega drugog - ne vjerujem .

Ja sam ga upoznao jednom u gradu ... čini se cool lik , klasični narodski tip čovjeka (možda stvarno glumi).

PS:
Jučer sam u gradu navečer prošetao i vidio prvo F.I. pa MP kako se zajebavaju i pijuckaju na terasi jednog kafića.
Karantena prije tekme ?! Ili sam ja zabrijao da je to tako prije tekme ...

K
Puno toga ne znamo, ja znam jedan dio, i vjerujte stvari nisu uopće kako ljudi misle o Sopiću i svlačionici ali i još ponekim ljudima u klubu.
Igrači su poludili kad su čuli za Sopića više nego kad je govno pobjeglo, njih 4 najviše.

Ima još jedna jako loša stvar koja se dogodila koja je utjecala na otkaz ali to ne smijem, ali napisat ću jednoga dana kada bude vrijeme za to, sada mi nebi vjerovali.

Igrači su jako volili Sopića, to je milijun posto točno jer sam sa dvoje u kontaktu.

Jbga nije bilo dobro na planu igre, nije bilo pomaka u zadnje vrijeme i smjena bi došla kad tad ali nemojte pušit fore o klanovima i ratovima u kabini

18.08.2024, 13:08 #1194 Last Edit: 18.08.2024, 13:16 by 18orvat
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 12:52Igrači su jako volili Sopića...Jbga nije bilo dobro na planu igre

Ako bi u ovom bilo i malo istine situacija je gora nego što sam očekivao. Od cijelog niza igrača baš je Fruk najviše nazadovao pod Sopićem

Quote from: 18orvat on 18.08.2024, 13:08
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 12:52Igrači su jako volili Sopića...Jbga nije bilo dobro na planu igre

Ako bi u ovom bilo i malo istine situacija je gora nego što sam očekivao. Od cijelog niza igrača baš je Fruk najviše nazadovao pod Sopićem

Ako je Sopić trener od početka ove sezone, onda da, Fruk je nazadovao

K
Quote from: 18orvat on 18.08.2024, 13:08

Jbte 5 puta uređuješ post, ne mogu ti ni odgovorit.

A
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 12:52Puno toga ne znamo, ja znam jedan dio, i vjerujte stvari nisu uopće kako ljudi misle o Sopiću i svlačionici ali i još ponekim ljudima u klubu.
Igrači su poludili kad su čuli za Sopića više nego kad je govno pobjeglo, njih 4 najviše.

Ima još jedna jako loša stvar koja se dogodila koja je utjecala na otkaz ali to ne smijem, ali napisat ću jednoga dana kada bude vrijeme za to, sada mi nebi vjerovali.

Igrači su jako volili Sopića, to je milijun posto točno jer sam sa dvoje u kontaktu.

Jbga nije bilo dobro na planu igre, nije bilo pomaka u zadnje vrijeme i smjena bi došla kad tad ali nemojte pušit fore o klanovima i ratovima u kabini
Puno toga znam vjerujte mi, 4 igraca necu rec koji i te fore. Ajde daj ne pišite gluposti ako nećete reci.

K
Quote from: Arci1984 on 18.08.2024, 13:44
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 12:52Puno toga ne znamo, ja znam jedan dio, i vjerujte stvari nisu uopće kako ljudi misle o Sopiću i svlačionici ali i još ponekim ljudima u klubu.

Puno toga znam vjerujte mi, 4 igraca necu rec koji i te fore. Ajde daj ne pišite gluposti ako nećete reci.

2 znamo, 2 neću reći iako mogu ali ne želim da imaju problema i dalje su u klubu. Jedan je vezni a jedan u obrani igra

A
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 13:48
Quote from: Arci1984 on 18.08.2024, 13:44

2 znamo, 2 neću reći iako mogu ali ne želim da imaju problema i dalje su u klubu. Jedan je vezni a jedan u obrani igra
A Fruk i Selahi nisu vise u klubu. Ja stvarno ne kužim šta pisete gluposti ako nećete rec. Pa treba rec koji su ako ovako nastave da im se jebe mater. Nas boli kurac za imena nama treba biti bit a Rijeka. Ako oni namjerno igraju loše ili bojkotiraju na bilo koji način da to dovodi do loših rezultata treba im jebat mater.